❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Nadal a Veus: Ajuda'ns a donar veu al Nadal!

Hola a tots! Voleu ajudar-nos a donar veu al Nadal? Amb Geriona ho teniu fàcil, només cal que ens doneu un cop de mà col·laborant amb aquest projecte que tant ens emociona: el nostre tercer disc, Nadal a Veus, en el qual hi podreu trobar una gran varietat de peces nadalenques.

Cor Geriona

Un proyecto de

Categoría

Pop

Creado en

0
segundos
342
Aportaciones
6.350€
De 5.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Hola a totes i tots!

Voleu ajudar-nos a donar veu al Nadal? Amb Geriona ho teniu fàcil, només cal que ens doneu un cop de mà col·laborant amb aquest projecte que tant ens emociona: el nostre tercer disc, Nadal a Veus.

Nadal a Veus és un disc en el qual hi podreu trobar una gran varietat de peces nadalenques per fer més agradables els vostres moments en família en aquesta època tant màgica. El disc inclou des de peces tradicionals i conegudes (com Santa Claus o Les dotze van tocant) fins a temes més moderns (com ara Last Christmas).

El CD serà enregistrat als estudis 44.1 i produït per Xavi Molina. En ell hi trobarem arranjaments de Glòria Garcés i Nito Figueras entre d'altres, i la col·laboració dels següents grans músics i professionals: Rubén Berenjena, Enric Canada, Yolanda Fernández, Nito Figueras, Vladimir Kunca, Pere Martínez, Marc Piqué, Daniel Regincós, Elisenda Torramilans.

El repertori del disc constarà de les següents cançons:

El desembre congelat

Dotze van tocant

Santa Claus is coming

Selecció de Nadal

Nadal blanc

Last Christmas

Hark! Are the bells

Mid Winter Carol (col·laboració amb Cor Geriona Infantil)

Popurri

The fist Noël

Noi de la mare (col·laboració amb Cor Geriona Juvenil)

Adeste Fideles

El Cant dels Ocells (de "El nostre Nadal", versió 1961)

A què destinarem les vostres aportacions

En primer lloc destinarem una gran quantitat dels diners a la gravació, mescla i màster del CD. També destinarem part del pressupost a pagar tots el músics que ens acompanyaran durant la gravació del disc.

El finançament servirà també per a poder realitzar tot el merchandising que oferim com a recompensa com són les samarretes, pòsters, pulseres, etc. Tanmateix, hem inclòs al pressupost una aproximació del que costaran els enviaments de tots aquests productes.

Calendari previst

El procés de gravació tindrà lloc durant els tres primers caps de setmana d’octubre (el primer per a l'enregistrament dels músics que ens acompanyen i els dos altres per a la gravació de les veus). Durant les setmanes següents a aquests es realitzaran la mescla i el màster de les pistes enregistrades.

Els mecenes que disposi de recompenses les podrà obtenir a finals del 2016/ principis del 2017 als punts de recollida que es concretin o per correu. Sempre us mantindre'm informats personalment a través de via e-mail.

Encara no ens coneixes?

Cor Geriona som un cor gironí de veus blanques format per una vintena de noies sota la direcció d’Imma Pascual Freixas. Amb quinze anys de trajectòria, el nostre repertori recorre des de la música clàssica fins a cançons populars, passant per bandes sonores i espirituals negres.

L’any 2013 vam participar al programa televisiu “Oh Happy Day” i en vam quedar semifinalistes. Aquesta gran experiència ens va ajudar a cohesionar-nos com a grup i a créixer dalt dels escenaris.

Encara no ens has escoltat?

Informa’t de quin és el nostre pròxim concert visitant la nostra pàgina web o entrant a les nostres xarxes socials:

Pàgina web: www.corgeriona.cat

Facebook: www.facebook.com/corgeriona

Twitter: @corgeriona

Instagram: @corgeriona

O envia’ns un correu al nostre e-mail per més informació: [email protected]

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies