❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Ca la Isaura

Ca la Isaura és el nou projecte del Col·lectiu dels Silencis, dirigit per en Nelson Jara i la Lisa Marrani. El Col·lectiu dels Silencis ha decidit investigar les relacions de veïnatge i la vida als pobles. Un cop entris a Ca la Isaura, no sabràs si creure el que veus... T'hi atreveixes?

Col·lectiu dels Silencis

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
22
Aportaciones
500€
De 1.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Ca la Isaura pot ser al mateix temps un poble, una masia, una casa, un barri o una comunitat. Entre les seves habitacions, els seus carrers o els seus patis, s'amaguen veritats, mentides i secrets. Depèn si mires les coses des de prop o si les mires des de la distància.

Les relacions que es teixeixen entre els habitants, familiars, amics es descobreixen a mesura que et vas apropant a ells.

Volem veure un tema des de diverses distàncies, des de diverses llunyanies. Volem veure aquests habitants tan, tan lluny que ens despertin imaginacions, que no sabem si són veritat o no.

Però també volem veure'ls tan a prop que segurament descobrirem veritats que ens eren ocultes, que són al mateix temps noves imaginacions; les que teixim, les que inventem.

Ca la Isaura utilitza tot el potencial que ens ofereix el llenguatge sensorial i ens permetrà fer un viatge sensorial i introduir-nos en aquest poble imaginari.

El projecte està dirigit per en Nelson Jara i la Lisa Marrani. Els integrants del Col·lectiu dels Silencis som: Cèlia Junqueras, Sara Bigas, Enric Bosch, Eva Vallcorba, Assumpta Serra, Abel Robledo, Olga Schluter, Cristian Gómez, Fabian Cabranes i Clara Sáez.

A què destinarem les vostres aportacions

Les vostres aportacions es destinaran a adquirir part de la escenografia, completar la producció i el finançament de la formació rebuda per part dels integrants del Col·lectiu.

Sobre les recompenses

Les recompenses pretenen oferir diferents premis per ajudar-nos. Des d'una simple menció a la nostra web i a Facebook, un tastet d'un taller de teatre sensorial fins a un passi exclusiu pels mecenes o la creació d'una experiència exclusiva i personalitzada per a un event que tinguis com pot ser un casament, un aniversari, etc...

Cartell especial 'Ca la Isaura' il·lustrat per la Clara Sáez.

Calendari previst

La estrena del nostre nou espectacle està previst pels dies 12 i 13 de novembre a la nau de les Encavallades de Roca Umbert de Granollers. Estarem en cartell aquell cap de setmana, i els caps de setmana del 26 i 27 de novembre i 3 i 4 de desembre.

  • L'assaig general serà el dijous 10/11/2016 a les 21:30 h

  • El passi exclusiu serà el diumenge 04/12/2016 a les 11:30 h

  • El taller de teatre sensorial serà el dissabte 21/01/2017 de 11:00 a 14:00 h.

  • La experiència personalitzada... Quan el mecenes vulgui! Serà exclusivament per a tu i els teus acompanyants!

+ Info

Web
Facebook
Twitter

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies