❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Col·lectiu dels Silencis

Col·lectiu dels Silencis

Granollers

El Col·lectiu dels Silencis neix a Granollers a l'any 2013 gràcies a un projecte impulsat pel Teatre Auditori de Granollers i el Teatro de los Sentidos. En aquell moment es va fer l'espectacle "Habitar Granollers". A partir de llavors i gràcies a l'interés mostrat per uns quants dels integrants van decidir continuar i va nèixer els espectacles "Els Tres silencis", "La Caravana de la Memòria" i "A mitja Claror". Actualment estem produint l'espectacle "Ca la Isaura" que versa sobre les relacions de veinatge i com es forma i es mor un poble. La nostra base de producció està a Roca Umbert, Fàbrica de les Arts. El principal component dels nostres espectacles és la memòria i els sentits.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies