❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

EL BUIT, L'ESPECTACLE

“El Buit” és un espectacle de CIRC i DANSA per a tots els públics, fruit de la unió entre la companyia de dansa aèria ESTAMPADES i la companyia de dansa IMPÀS. Aquest espectacle està inspirat en el llibre “El Buit” de l'Anna LLenas.

EL BUIT

A project of

Category

Created in

0
seconds
132
Patron
4.696€
From 4.000€
Contribute to the project
View project in Castellano

“El Buit” és un espectacle de CIRC i DANSA , sense text i, per a tots els públics. Fruit de la unió entre la companyia de dansa aèria ESTAMPADES i , la companyia de dansa IMPÀS. Dirigit per Sergi Ots.

“El Buit” és un espectacle inspirat en el llibre “El Buit” de l'Anna LLenas.
Un llibre que parla de la resiliència i la capacitat de sobreposar-se a l'adversitat i trobar-hi un sentit.

A vegades la nostra vida feliç i tranquil·la es pot veure truncada per l'aparició d'un gran buit dins nostre, el qual ens transporta a un estat d'ànim diferent, i ens costa saber-lo portar. Podem buscar històries i elements per a omplir-lo i aconseguir tancar-lo, o bé podem adonar-nos que forma part de nosaltres. Acceptar-lo i reconèixer que aquest BUIT és el que ens fa especials i únics.

Per a què necessitem la teva aportació

Degut a la complexitat tècnica del projecte necessitem fer una inversió en material per poder acabar de perfilar l'escenografia i poder mostrar totes les escenes que completaran l'espectacle. Per què això sigui possible necessitem reunir els diners necessaris per poder portar de nou l'escenografia al taller de construcció, poder comprar tots els materials (ferros, fusta, etc.) necessaris i poder rematar la construcció.

A més, a causa de la naturalesa de l'espectacle hem d'equipar amb la il·luminació necessària tot el muntatge, i hem de fabricar nosaltres mateixos les il·luminacions amb led i dotar-les d'un sistema de manipulació apte perquè siguin les mateixes ballarines i intèrprets les qui puguin accionar la il·luminació en els moments precisos. Aquests materials d'il·luminació són cars i han d'estar homologats. La vostra ajuda servirà també per confeccionar el vestuari que folrarà i vestirà parts de l'estructura per encaixar en l'espectacle.

Sobre les recompenses

Amb les recompenses pretenem donar a conèixer el nostre treball d'aprop i fer més propera la dansa, ja sigui en família, o bé individualment. Facilitant així la oportunitat a totes aquelles persones que mai s' haurien plantejat provar, per exemple, la dansa aèria. I en l'altra direcció, donar-nos a nosaltres la oportunitat de conèixer una mica més el públic que ens dóna suport, compartir la nostra professió i alhora crear vincles.

Calendari previst

La data dels tallers i cursos que oferim a les recompenses serà comunicat via e-mail des de la companyia.

ESTRENA 30 de MARÇ com a espectacle inaugural dins el marc de la LA MOSTRA d'Igualada, fira de teatre familiar i per tots els PÚBLICS.

+ Info

Trobaràs tot el que vulguis saber de El Buit, l'espectacle a la nostra pàgina de Facebook

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

0 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

8€
36 backers

la petita empenta

18€
53 backers

El petit souvenir.
Una postal exclusiva de El Buit personalitzada per l'Anna Llenas, l'autora del llibre.

38€
23 backers

el GRAN souvenir
El cartell de l'espectacle signat per tots els artistes.

68€
3 backers

Mou el BUIT amb la família i comparteix amb els teus i la Cia.IMPÀS una estona per experimentar noves emocions i unir vincles (1 adult i 1 infant). TALLER DE DANSA AMB FAMÍLIA

88€
3 backers

el teu BUIT, més el nostre BUIT. Junts volem que visquis amb nosaltres el dia de l'estrena.
Obsequi d'una entrada per les 10 primeres persones pel dia de l'estrena DIJOUS 30 DE MARÇ a LA MOSTRA d'Igualada.

108€
5 backers

Dona-li la volta al BUIT.
Llençat a viure un matí de dansa aèria amb la Cia.ESTAMPADES .
Curs adaptat a partir de 7 anys fins a 16 anys.
(1 infant / jove)

158€
6 backers

Dona-li la volta al BUIT. Llençat a viure un matí de dansa aèria amb la Cia.ESTAMPADES.
Curs adaptat a tots els nivells i a partir de 17 anys
( 1 adult)

208€
3 backers

El BUIT més llaminer !
Et convidem a la prèvia de El Buit, l'espectacle, a la xerrada de després per compartir impressions. I et regalem el llibre El Buit , signat per l'Anna Llenas.

Cookies help us to offer you the best experience. Settings