❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Túnel del terror "Psycho Asylum"

Recreació de un asil psciquiàtric del 1980 (pasadissos, sala d´espera, habitacions, menjador, cel.les, laberint de pànic, laboratori, sala d´operacions, cementiri al jardí…(en total 25 actors, actrius). Els personatges s´encarregaràn d´explicar una historia paranormal amb una gran dosis de terror.

Companyia Milnotes

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
24
Aportaciones
980€
De 5.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

La maledicció de L'ASIL

…entra com puguis, surt com puguis!!!

Túnel del terror amb més de 250 m de recorregut i més de 25 actors!!

"Psycho Asylum" serà un espectacle innovador no apte per a persones molt sensibles, tota una experiència inoblidable on viuràs el terror en estat pur. Més de 250 mts de recorregut laberíntic amb més de 25 actors. Decoracions molt acurades de nova creació per alumnes d´escenografia de l'institut del teatre de bcn, els millors efectes especials, bandes sonores molt acurades, maquillatge característic per professionals del sector.

Degut a l'éxit de l'any pasat, amb més de 2800 visites, la nostra idea es fer el túnel encara més gran i espectacular, pensat per a tot tipus de públic, ja que els més petits podràn gaudir d'animació exterior.

RESUM D'EDICIONS ANTERIORS

2010-Corro d´Amunt –La casa de la mestre!

2011-Corró d´Amunt- la maladicció de Halloween

2012-Corró d´Amunt-D-Men

2012-Estiu St Eulàlia de Ronçana-La Fábrica del Horror

2013-Corró D´Amunt –El pecat del monestir

2014-Corró D´Amunt- Circus Horror

2015.Vilafranca del penedés – estiu –Theatre Terror Experience

2015-Granollers- Horror Factory

Milnotes teatre hem decidit fer un Verkami perque a nivell de llicència d´activitats l´ajuntament de Granollers ens obliga a tapar tot el sostre amb tela imnifuga per seguretat, instalació eléctrica homologada amb llums d´emergència dintre el mateix passadís i això a la companyía ens suposa un pressupost molt elevat per cobrir els mes de 250 m2 de túnel, així com millorar els efectes especials i d´iluminació.

Ens agradaría poguer fer el projecte com molta gent i seguidors esperen. Per això es necessari la participació i col.laboració de tots vosaltres en aquest verkami.

Si t'agrada pasar por però també divertir-te i gaudir del teatre en estat més pur, aquest es el teu projecte!!!

Podeu col.laborar amb nosaltres, mitjançant les diferents aportacions que us proposem i que tenen cadascuna les seves respectives recompenses.

L' objectiu es posar en escena el túnel els dies 29, 30 i 31 d'octubre. Amb el que la gran majoria de les recompenses s'entregaríen aquet's dies (ja que moltes van lligades amb el túnel).

Pel que fa a recompenses tipus el sopar, es faría abans de les festes de Nadal.

Enllaços:

Facebook Espai Milnotes
Facebook Milnotes Teatre

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

20 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • pedro páramo

    pedro páramo

    más de 7 años

    Sólo una aclaración a vuestro comentario en el que decíais que no me conocíais, hacer memoria, sí hombre sí, Pedro Páramo, el hijo de Juan Rulfo....ahora, no?

  • Companyia Milnotes

    Companyia Milnotes
    Autor/a

    más de 7 años

    Hola Silvia, com hauràs pogut comprobar, malauradament no hem aconseguit l'objectiu amb el Verkami, però el túnel continúa amb més força que mai i aquest cap de setmana estarem a Granollers donant-ho tot. Pots comprar les entrades el mateix dia a taquilla al preu de 10 €, o bé anticipades a 8 €. Pots posar-te en contacte amb mí i hem dius cuantes en vols, dia i hora i ja farem reserva, ok?. Gracies

  • Silvia Altarriba

    Silvia Altarriba

    más de 7 años

    Bones!

    Quin preu te l'entrada? Es poden comprar anticipadament? A on?

    Si es compra el mateix dia s'encareix el preu?

    Gràcies!

  • Companyia Milnotes

    Companyia Milnotes
    Autor/a

    más de 7 años

    Hola Martí, com hauràs pogut comprobar no hem aconseguit l'objectiu pactat amb Verkami. De totes formes, el túnel continúa amb més força que mai i aquest cap de setmana estarem a Granollers, tal i com estaba previst. T'animo a que vinguis igualment. Si vols entrades o tens qualsevol dubte, aquí hi sóc per contestar-te. Moltes gràcies

  • Martí

    Martí

    más de 7 años

    Bones,

    En primer lloc felicitats per la iniciativa. Segueix en peu lo del verkami? Quan es podran recollir les recompenses? Gràcies per lo que feu. Salut i por.

  • Companyia Milnotes

    Companyia Milnotes
    Autor/a

    más de 7 años

    Hola Mireia, no están numeradas, peró si existen turnos, es decir, tienen día y hora. Deberíais comprarlas todas para el mismo día a la misma hora y no tendreis problemas. Muchas gracias.

  • Mireia

    Mireia

    más de 7 años

    Si somos un grupo de 6 y cada uno compra su entrada a parte, estas no estan numeradas, verdad? Es decir podemos entrar todos juntos, no?

  • Companyia Milnotes

    Companyia Milnotes
    Autor/a

    más de 7 años

    Hola Narcís, gràcies per les teves paraules. Pots col.laborar mitjançant qualsevol de les recompenses que veus al menú d'aquesta pàgina. Tan sols has de clicar a sobre i seguir les instruccions que son molt fàcils. Després nosaltres ja ens posarem en contacte amb tú de cara a les recompenses.

    Si decideixes col.laborar de qualsevol altre manera, ja ens posaríem en contacte per privat. Moltes gràcies!!!!

  • Narcís Civil

    Narcís Civil

    más de 7 años

    Hola Milnotes, sóc un autònem petit, pero estaré encantat de poder col·laborar dins les meves possibilitats perquè em sembla un projecte magnífic i conec la vostra professionalitat i treball. Ja em direu. Gràcies

  • Companyia Milnotes

    Companyia Milnotes
    Autor/a

    más de 7 años

    Hola Nayade, estoy convencido que si sois aficionados a los túneles del terror, os encantará este proyecto. Sobre el tema de la cena, decirte que como bien hemos comentado, será una cena temática con animación en directo, con lo que sin duda, será una noche terrorífica!!!. Si eliges esta opción, nos pondremos en contacto con vosotros para pactar un día a partir de noviembre. Muchas gracias!!!!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies