❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Companyia Milnotes

Companyia Milnotes

Granollers

La companyia de Teatre musical Milnotes es va crear l'any 2000. Es va iniciar com a Companyia de Teatre, i actualment, també es una empresa que gestiona events, obres de teatre, escola de diverses activitats artístiques, etc... D'entre altres projectes, ha posat en escena els musicals "DO, RE, MI Els pastorets", "Els Pirates de Gilbert&Sullivan", "La Corte de Faraón", "Golfus de Roma", etc...també les sarsueles "La del manojo de rosas" i "Tiramisú sarsuelístic". A banda, també s'encarrega desde fa anys de l'animació per a diverses poblacions tant del Carnestoltes, com festes de Nadal, Open-Night, etc...Ja fa 5 anys que monta i organitza Túnels del terror a diverses poblacions, amb éxit.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies