❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Fem créixer l'Ateneu amb paraules

Després d'aquest primer any ple d'activitats volem fer un pas endavant. És per això que disposant de la sala annexa acondicionada i d'un petit pressupost per agraïr als ponents, músics i talleristes que ens ajuden a tirar endavant la nostra agenda, estem segurs que el projecte millorarà en escreix.

Ateneu Alt Urgell

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
118
Aportaciones
2.385€
De 2.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Qui som?

Som un espai de dinamització social i cultural de l'Alt Urgell i el Pirineu, situat al Carrer Capdevila de la Seu d'Urgell. Un agent actiu i compromès que posa el seu gra de sorra per fomentar l’autoorganització, el debat i l’acció col·lectiva.

Després d'aquest primer any volem continuar sent un punt de trobada i de debat de la població inquieta, crítica i participativa, reforçant projectes i ajudant-los a fer un salt endavant.

Per què un Verkami?

Després d'aquest primer any ple d'activitats socials i culturals, i una agenda mensual amb una quinzena d'activitats, volem fer un pas endavant.

És per això que disposant de la sala annexa acondicionada i d'un petit pressupost per agraïr als ponents, músics i talleristes que ens ajuden a tirar endavant la nostra agenda, estem segurs que el projecte millorarà en escreix.

L'acondicionament de la sala consistirà en acabar les parets interiors amb pladur, anivellar el terra i posar-hi il·luminació. A més a més d'acondicionar-hi alguns dels armaris que molts socis i col·laboradors ens han donat. D'aquesta manera tant l'Ateneu com el conjunt d'iniciatives que sorgeixen en aquest, tindran un lloc on ordenar i guardar les coses.

Pel que fa al petit pressupost d'actes. Hem tirat endavant un any ple d'activitats de tot tipus: xerrades, presentacions, recitals, passis de documentals, exposicions, representacions teatrals, etc però creiem que comença a ser hora de poder valorar els ponents i artistes com toca, i com a mínim, poder-los-hi pagar el transport i el sopar.

A més a més, en el cas que puguéssim superar en escreix aquest Verkami, ens agradaria obrir una segona fase del micromecenatge per tal de dotar la sala d'actes principal d'unes bones condicions pel que fa al so, la il·luminació i la projeccció, i evitar els problemes actuals de reverberació i muntatges tradicionals. Així que us animem a participar d'aquest projecte de micromecenatge, ja que d'idees per millorar l'Ateneu no ens en falten!!!

El Mural

Per tal de posar en valor el parlar característic del nostre territori vam crear el mural que encapçala l'espai principal de l'Ateneu. Aquest està format per la silueta de la comarca feta amb paraules que han quedat fora de l'ús quotidià.

Per exemple, del verb necessitar nosaltres en dèiem menester, o dels ocells en diem moixons.

Com ens podeu ajudar?

Hem creat un conjunt de recompenses que potencien aquesta imatge que ens caracteritza en forma de xapes, enganxines, bosses de cotó o samarretes de diversos colors. Amb els diners recaptats podrem complir els objectius exposats.

L'apadrinament de paraules

Les paraules del mural les hem volgut materialitzar en unes peces de fang perquè no caiguin en l'oblit. Aquestes peces fetes a mà, amb la forma de la comarca, tindran en el seu interior la paraula que cada padrí/na hagi triat. Afanyeu-vos a escollir la vostra!

Podeu aportar 5€

Podeu aportar 10€

Podeu aportar 15€

Podeu aportar 25€

Podeu aportar 35€

Podeu aportar 40€

Quan comencem?

A partir del dia 23 de juliol, coincidint amb el primer aniversari de l'Ateneu, comencem la campanya de micromecenatge i s'allargarà durant 40 dies.

Un cop acabat aquest període ens posarem en contacte amb vosaltres per concretar talles i colors de les samarretes o la paraula apadrinada.

I ara què?

L'acte d'entrega de les recompenses a tots els nostres mecenes es realitzarà per la Fira de Sant Ermengol, a mitjans d'octubre. Tot i això si algun mecenes no hi pugués assistir li fariem arribar també la seva recompensa.

També pots ajudar al projecte de forma continuada fent-te soci de l'Ateneu.

On ens trobareu?

Web
Facebook
Twitter
YouTube

Per qualsevol dubte, també ens trobareu a [email protected]

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

#01 / Comencem a preparar les vostres recompenses

Hola mecenes,

comencem a preparar els detalls de les vostres recompenes i en els propers dies rebreu un correu per què escolliu els detalls de la vostra recompensa. La talla i color de la samarreta, o el nom que voleu que aparegui a la web per exemple.

Estigueu atenents als vostres correus!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies