❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

Grup Jove del Casal Lambda: Siguis com siguis, hi tens la porta oberta.

Espot per donar a conèixer l’existència del Grup Jove del Casal Lambda, un espai de trobada amb activitats diverses (socials, culturals, festives, reivindicatives) on tota la joventut LGTBI hi té la porta oberta. Ens ajudes?

0
seconds
47
Patron
705€
From 600€
Contribute to the project

El Casal Lambda, entitat històrica de Barcelona, és un centre associatiu sense ànim de lucre que des de 1976 ofereix a gais, lesbianes, bisexuals, transsexuals i intersexuals un espai de trobada i orientació, a més de realitzar un treball de projecció social amb les seves activitats culturals i la seva feina continuada de sensibilització.

Una de les branques del Casal Lambda és el Grup Jove que persegueix la mateixa finalitat a través d’activitats pròpies com xerrades, debats, sopars o excursions. Des de fa un parell d’anys, el Grup Jove ha crescut en nombre d’assistents arribant fins a la cinquantena de nois i noies que té en l’actualitat, d’entre 18 i 35 anys i de perfils ben diversos.

Tot i aquest creixement, el Grup Jove ha decidit crear un espot publicitari per tal de donar a conèixer a encara més gent aquest punt de trobada per a joves LGBTI.

La idea que hi ha darrere de l’espot és presentar el Grup Jove del Casal Lambda remarcant la seva pluralitat a través de quatre joves protagonistes que tenen diferents aficions, creences i situacions personals. A través de quatre fragments diferenciats de l’espot es donen a conèixer les experiències que es poden desprendre de formar part del Grup Jove i allò que els aporta a cadascun dels protagonistes, veure que allà troben el què busquen, que tothom hi té la porta oberta.

Quatre joves tenen com a objectiu cobrir una necessitat o desig (socialitzar-se, culturalitzar-se, reivindicar-se i sortir de festa) dins el seu context quotidià, però hi ha un obstacle que els ho impedeix. Travessar la porta que els duu a la seu del Casal és tot un repte per a ells. És allà on es troben amb la resta de joves i aconsegueixen complir el seu propòsit, donat que l’entitat és una de les respostes a les mancances que se’ls plantegen (facilita anar de festa, conèixer gent, aprendre sobre el món LGBTI).

Cap dels nois i noies revela la seva condició sexual fins al final, mostrant part del seu univers personal deslligat de tòpics i clixés associats a les diverses orientacions i identitats sexuals.

Aquest projecte de ficció compta amb la participació d'estudiants i antics alumnes provinents de diferents institucions del món audiovisual i de les arts escèniques (ESCAC, UPF, EMAV, ECIB, IEFC, ESMUC, Eòlia, Nancy Tuñón o Institute of the Arts Barcelona). D'altra banda, té el recolzament d'una entitat LGTBI històrica com el Casal Lambda i un seguit de voluntaris del Grup Jove provinents de diferents disciplines.

Idea original: Grup Jove del Casal Lambda
Guió i direcció: Jordi Pros
Ajudant de direcció: Lluís Santamarta
Producció: Sergi Cubell, Jordi Pros
Ajudant de producció: Sweety Sahijwany
Auxiliars de producció: Jesús Garcia, Oscar Jarrin, Andreu Minoves, Giuseppe Daucelli, Javier Domínguez, Albert Dot, Oliver Julve, Antoni Mansilla, Xavi Ortega, Felipe Gracia, Albert Roig, Francisco San Román, René Leiva, Maria Alsina, Patxi Ocio, Joan Puigferrer, Magda Jiménez
Pla de rodatge: Jaume Soley, Jordi Pros
Direcció de fotografia: Cristina Olivé
Auxiliar de càmera: Neil Murphy
Foquista: Paula Capdevila
Gaffer/Elèctric: Alberto Sánchez
So: Joaquim Navarro, Marc Sala
Recursos humans: Julià Pericàs
Càsting: Albert Roig
Repartiment: Mònica Rius, Paula Ortiz, Guille Veciana, Marc Sala, Bàrbara Santana, Xavi Roqueta, Xavier Martínez, Llúcia Pérez, Montse Garcia
Muntatge: Sweety Sahijwany, Jordi Pros
Colorista: David Avecilla
Art: Victòria Monsó, Roser Torregrossa, Nicolau Suárez
Banda sonora: Sergi-Antoni Gutiérrez, Martí Carreras, Raül Santín
Comunicació: Albert Dot
Community managers: Javier Domínguez, Antonio Martín
Traducció: Giuseppe Daucelli
Verkami: Jaume Soley, Jordi Pros
Grafisme: Joaquim Sicart
Making of vídeo: Judith G. Tur, Nicolau Suárez, Raquel Suárez, Albert Roig, Jessica Quercia
Making of foto: Luis Garrido, Yndira Colmenarez, Judith G. Tur
Cap de càtering: Raul Rubiales

Tot l’equip que participa en aquest projecte ho fa cedint el seu temps sense rebre cap compensació econòmica. Les vostres aportacions aniran destinades a cobrir les despeses derivades de la gravació de l’espot, com ara l’atrezzo, el maquillatge, el vestuari, les dietes i els desplaçaments de l’equip i la impressió d’elements promocionals.

Preproducció - Abril/Juny 2016
Rodatge de l’espot - Juliol 2016
Muntatge - Agost 2016
Estrena - Setembre 2016

Web
Twitter
Facebook


FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

2 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

 • Grup Jove del Casal Lambda

  Grup Jove del Casal Lambda
  Author

  over 3 years

  Hola Oscar. L'espot del Grup Jove del Casal Lambda no té diàlegs, ja està pensat perquè pugui representar a tothom. De totes maneres prenem nota del teu suggeriment i t’agraïm molt que ens l’haguis fet arribar.

 • Oscar

  Oscar

  over 3 years

  Faltan introducir personas sordas gais y usuarias de lengua de signos catalana, no olvideis de poner los subtitulos.

  Saludos.

5€
7 backers

Nom als crèdits de l'espot

10€
17 backers

Nom als crèdits de l'espot
+ Invitació a l'acte de presentació de l'espot al Casal Lambda
+ Enllaç per descarregar l'espot.

20€
18 backers

Nom als crèdits de l'espot
+ Invitació a l'acte de presentació de l'espot al Casal Lambda
+ Enllaç per descarregar l'espot
+ Carnet de soci del Casal Lambda gratuït durant 3 mesos.

25€
2 backers

Nom als crèdits de l'espot
+ Invitació a l'acte de presentació de l'espot al Casal Lambda
+ Enllaç per descarregar l'espot
+ Nino/nina retallable
+ Sessió de fotos.

30€
3 backers

Nom als crèdits de l'espot
+ Invitació a l'acte de presentació de l'espot al Casal Lambda
+ Enllaç per descarregar l'espot
+ Carnet de soci del Casal Lambda gratuït durant 3 mesos.
+ Nino/nina retallable + Sessió de fotos.

Cookies help us to offer our services. Continuing to browse entails acceptance of their use.