❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Grup Jove del Casal Lambda: Siguis com siguis, hi tens la porta oberta.

Espot per donar a conèixer l’existència del Grup Jove del Casal Lambda, un espai de trobada amb activitats diverses (socials, culturals, festives, reivindicatives) on tota la joventut LGTBI hi té la porta oberta. Ens ajudes?

0
segundos
47
Aportaciones
705€
De 600€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

El Casal Lambda, entitat històrica de Barcelona, és un centre associatiu sense ànim de lucre que des de 1976 ofereix a gais, lesbianes, bisexuals, transsexuals i intersexuals un espai de trobada i orientació, a més de realitzar un treball de projecció social amb les seves activitats culturals i la seva feina continuada de sensibilització.

Una de les branques del Casal Lambda és el Grup Jove que persegueix la mateixa finalitat a través d’activitats pròpies com xerrades, debats, sopars o excursions. Des de fa un parell d’anys, el Grup Jove ha crescut en nombre d’assistents arribant fins a la cinquantena de nois i noies que té en l’actualitat, d’entre 18 i 35 anys i de perfils ben diversos.

Tot i aquest creixement, el Grup Jove ha decidit crear un espot publicitari per tal de donar a conèixer a encara més gent aquest punt de trobada per a joves LGBTI.

La idea que hi ha darrere de l’espot és presentar el Grup Jove del Casal Lambda remarcant la seva pluralitat a través de quatre joves protagonistes que tenen diferents aficions, creences i situacions personals. A través de quatre fragments diferenciats de l’espot es donen a conèixer les experiències que es poden desprendre de formar part del Grup Jove i allò que els aporta a cadascun dels protagonistes, veure que allà troben el què busquen, que tothom hi té la porta oberta.

Quatre joves tenen com a objectiu cobrir una necessitat o desig (socialitzar-se, culturalitzar-se, reivindicar-se i sortir de festa) dins el seu context quotidià, però hi ha un obstacle que els ho impedeix. Travessar la porta que els duu a la seu del Casal és tot un repte per a ells. És allà on es troben amb la resta de joves i aconsegueixen complir el seu propòsit, donat que l’entitat és una de les respostes a les mancances que se’ls plantegen (facilita anar de festa, conèixer gent, aprendre sobre el món LGBTI).

Cap dels nois i noies revela la seva condició sexual fins al final, mostrant part del seu univers personal deslligat de tòpics i clixés associats a les diverses orientacions i identitats sexuals.

Aquest projecte de ficció compta amb la participació d'estudiants i antics alumnes provinents de diferents institucions del món audiovisual i de les arts escèniques (ESCAC, UPF, EMAV, ECIB, IEFC, ESMUC, Eòlia, Nancy Tuñón o Institute of the Arts Barcelona). D'altra banda, té el recolzament d'una entitat LGTBI històrica com el Casal Lambda i un seguit de voluntaris del Grup Jove provinents de diferents disciplines.

Idea original: Grup Jove del Casal Lambda

Guió i direcció: Jordi Pros

Ajudant de direcció: Lluís Santamarta

Producció: Sergi Cubell, Jordi Pros

Ajudant de producció: Sweety Sahijwany

Auxiliars de producció: Jesús Garcia, Oscar Jarrin, Andreu Minoves, Giuseppe Daucelli, Javier Domínguez, Albert Dot, Oliver Julve, Antoni Mansilla, Xavi Ortega, Felipe Gracia, Albert Roig, Francisco San Román, René Leiva, Maria Alsina, Patxi Ocio, Joan Puigferrer, Magda Jiménez

Pla de rodatge: Jaume Soley, Jordi Pros

Direcció de fotografia: Cristina Olivé

Auxiliar de càmera: Neil Murphy

Foquista: Paula Capdevila

Gaffer/Elèctric: Alberto Sánchez

So: Joaquim Navarro, Marc Sala

Recursos humans: Julià Pericàs

Càsting: Albert Roig

Repartiment: Mònica Rius, Paula Ortiz, Guille Veciana, Marc Sala, Bàrbara Santana, Xavi Roqueta, Xavier Martínez, Llúcia Pérez, Montse Garcia

Muntatge: Sweety Sahijwany, Jordi Pros

Colorista: David Avecilla

Art: Victòria Monsó, Roser Torregrossa, Nicolau Suárez

Banda sonora: Sergi-Antoni Gutiérrez, Martí Carreras, Raül Santín

Comunicació: Albert Dot

Community managers: Javier Domínguez, Antonio Martín

Traducció: Giuseppe Daucelli

Verkami: Jaume Soley, Jordi Pros

Grafisme: Joaquim Sicart

Making of vídeo: Judith G. Tur, Nicolau Suárez, Raquel Suárez, Albert Roig, Jessica Quercia

Making of foto: Luis Garrido, Yndira Colmenarez, Judith G. Tur

Cap de càtering: Raul Rubiales

Tot l’equip que participa en aquest projecte ho fa cedint el seu temps sense rebre cap compensació econòmica. Les vostres aportacions aniran destinades a cobrir les despeses derivades de la gravació de l’espot, com ara l’atrezzo, el maquillatge, el vestuari, les dietes i els desplaçaments de l’equip i la impressió d’elements promocionals.

Preproducció - Abril/Juny 2016

Rodatge de l’espot - Juliol 2016

Muntatge - Agost 2016

Estrena - Setembre 2016

Web
Twitter
Facebook


Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

2 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Grup Jove del Casal Lambda

    Grup Jove del Casal Lambda
    Autor/a

    más de 7 años

    Hola Oscar. L'espot del Grup Jove del Casal Lambda no té diàlegs, ja està pensat perquè pugui representar a tothom. De totes maneres prenem nota del teu suggeriment i t’agraïm molt que ens l’haguis fet arribar.

  • Oscar

    Oscar

    más de 7 años

    Faltan introducir personas sordas gais y usuarias de lengua de signos catalana, no olvideis de poner los subtitulos.

    Saludos.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies