❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Agenda de la Terra l'activisme més efectiu

L'Agenda de la Terra serà una agenda i guia cultural per recordar accions d'activisme pel país i el món, cada setmana. Estarà escrita en català i esperanto, i cada any també en una llengua minoritzada diferent. La vendrem i donarem el 7% del seu preu a entitats socials. www.agendadelaterra.cat

Jordi Urgell i Montané

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
87
Aportaciones
2.695€
De 2.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

gracies
gracies

L'Agenda de la Terra és diferent. Comprèn 15 mesos, comença a l'estiu, i és més que una agenda disponible en 3 colors. És també una guia cultural amb les propostes més sorprenents que no són a d'altres guies. Una selecció de les que es couen als Països Catalans i a Europa sempre amb els fogons arrelats al territori i per això tan autèntiques.

colors
colors

I és diferent perquè és un cop de puny a sobre la taula, una agenda activista que ens proposa cada setmana accions a emprendre individual i col·lectivament. Idees sobre consum responsable, cívic, amb criteri. Per col·laborar i compartir, canviar hàbits energètics que perjudiquen l'entorn, entendre com els nostres diners poden canviar el món i enriquir-nos amb la diferència lingüística forana, descobrir el nostre teixit associatiu i participar amb energia de la construcció d'un país que està guanyant una batalla.

estiu
estiu

setmanaalavista
setmanaalavista

L'agenda per passar de la indignació i les consultes populars sobre la independència, a l'acció definitiva. És plena dels ideals dels que l'hem fet i espero que dels que us la feu vostra, vol ser el primer pas d'un camí fet entre tots, també amb les vostres idees. I és clar, per començar, també els vostres diners. A canvi us oferim recompenses que esperem us agradin, quelcom inèdit i original que només tindreu vosaltres, i constar com els que vau ajudar a engegar aquest projecte que també és tot vostre.

dibuixos
dibuixos

Volem que tingui continuïtat, però ara ens cal el vostre ajut per començar. Col·laborem amb les entitats Amics de la bressola, Som lo que sembrem i el CIEMEN; a qui donarem el 7% del preu de venda de les agendes, a més de difondre'n l'ideari. Cada setmana a través d'el bloc de Vilaweb farem participació i debat sobre els temes d'activisme, a agendadelaterra.cat

entitats
entitats

Cada any destinarem aquests diners a d'altres enitats, per donar visibilitat a les organitzacions que lluiten per causes justes. Amb el benefici de la venda d'aquestes agendes, l'any que ve farem també d'altres agendes (d'any natural) que oferirem a d'altres col·lectius amb el mateix caràcter solidari. I la 2a edició de l'Agenda de la Terra.

Fer-la, imprimir-la, relligar-la, difondra-la, portar-la a les llibreries amb el cotxe amunt i avall i explicar-la arreu costa diners, uns 15.800 euros. Nosaltres i la família n'hi hem posat uns quants, però amb el vostre cop de mà acabarem de fer-la econòmicament sostenible. I també ho serà lingüística, ambiental i socialment. Moltes gràcies i fins sempre!

llunes
llunes

Bloc
Bloc

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

11 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Julius

    Julius

    más de 11 años

    I'd like to hear more of your process. I'm going touhrgh the same thing for several very different parts of my life, and I love to see how you you've learned to deal with things. Like the board game one, and you talking about how you have to not talk to listen. Really really good stuff for me to know/see people I respect going touhrgh. It's also great to know what's going on with you!

  • Jordi Urgell i Montané

    Jordi Urgell i Montané
    Autor/a

    casi 12 años

    Aquí Adrià:

    [email protected]

    Gràcies a tu, aviat t'enviarem la teva recompensa, també.

  • Àdria

    Àdria

    casi 12 años

    A quin mail t'enviem el nom amb el que volem figurar, el color de l'agenda i l'adreça a la que volem rebre l'agenda?

    Gràcies per aquest projecte tan bonic!

  • Jordi Urgell i Montané

    Jordi Urgell i Montané
    Autor/a

    casi 12 años

    Hola Marcus. Goita, aquí: [email protected]

    Ahir vam estar tot el dia a la parada però avui ja estem preparant les recompenses per a tots vosaltres. Anem tranquils per fer-ho ben fet, però sense aturar-nos. Esperem que les pogueu tenir ben aviat.

  • marcusvi13

    marcusvi13

    casi 12 años

    a on hem d'enviar les dades que ens heu demanat per mail? responc al correu de verkami o com ho he de fer? gràcies i felicitats. Ja tinc ganes de tenir-la :)

  • Jordi Urgell i Montané

    Jordi Urgell i Montané
    Autor/a

    casi 12 años

    Perdoneu, us vam enviar un correu electrònic amb les dades i demanant-vos el color preferit per les vostres agendes. No el vau rebre? En tot cas l'adreça electrònica per enviar-nos aquestes respostes i la vostra adreça postal és [email protected] Gràcies!

  • Hiram

    Hiram

    casi 12 años

    On hem de comunicar les dades per a que ens envieu les "nostres recompenses"?

  • Jordi Urgell i Montané

    Jordi Urgell i Montané
    Autor/a

    casi 12 años

    Gràcies Francesc!

  • Francesc Urgell i Montané

    Francesc Urgell i Montané

    casi 12 años

    Felicitats per arribar i sobrepassar els 2500 € mínims per assegurar-ne la distribució! Això vol dir que l'Agenda interessa, ara cal fer-la arribar a tots els racons del país. Les causes justes s'ho mereixen. Ànim!

  • Jordi Urgell i Montané

    Jordi Urgell i Montané
    Autor/a

    casi 12 años

    Gràcies! Aviam si podem arribar a molts racons dels Països Catalans i Occitans!

    Una abraçada!

1 comentario

Inicia sesión o Regístrate para comentar esta entrada.

  • Nike:Mulberryrjc

    Nike:Mulberryrjc

    más de 11 años

    shoe designer three villages, crazy in Japan, the nations from the marathon, is a legendary figure. Impact from 41 years ago he ASIC. Japanese marathoner Reiko Tosa, the 2007 Women's World Inexpensive Air Max 2011 Championships, finished third http://www.arimax2012ol.com. She was via the rice husk shoes, but don't intend to wear in Beijing arena. She said she does not need a sponge-like buffer. An additional Japanese player Air Max Shoes has Yuko Arimori, the Atlanta Olympics in 1996, won the bronze medal within the marathon. But she complained that the rice husk shoes don't put on, simple to bad. Therefore, in the 2000 Olympic champion Takahashi shoemaking time, the three villages did not use the technology.

#10 / Presentacions de l'Agenda de la Terra

pensaments
pensaments

Benvolguts,

estem programant per aquest estiu un seguit de xerrades per presentar l'Agenda de la Terra. Vindran a explicar-nos què fan des de les seves entitats alguns membres de Som lo que Sembrem, l'Associació Amics de la Bressola, el CIEMEN, l'Associació Catalana d'Esperanto o el Cercle d'Agermanament Occitano Català

Trieu la que tingueu més a prop, ens agradarà molt conèixer-vos!

Aprofitem l'avinentesa per dir-vos que avui estrenem lloc web des d'on a partir d'ara hi anirem actualitzant les accions d'activisme.

Recordeu que també ens podeu seguir al llibre de cares

#09 / Preparant les recompenses

Estimats mecenes,

en aquests moments estem preparant les recompenses, ja tenim les Agendes de la Terra, les xapetes i els gravats.

portades
portades

Demà ens arribaran els punts de llibre, el dijous les gorres, i esperem que entre el divendres i el dilluns, les samarretes i les bosses d'anar a comprar el pa que vam encarregar just en el moment d'assolir els €2500. Tenim també les tripes de les agendes per relligar artesanalment. Esperem que a partir de la setmana vinent podrem començar a fer els enviaments.

Si us plau mireu-vos aquest enllaç on figuren els noms dels mecenes i digueu-nos si hi ha algun error a l'adreça electrònica [email protected]. Aviat farem un enllaç directe al nostre lloc web www.agendadelaterra.cat amb la llista dels mecenes. Per altra banda, els que encara no hagueu contestat els requeriments que us… leer más

#08 / Els punts estan a punt

punts
punts

Ja ens acostem a la recta final del micromecenatge per a l'Agenda de la Terra, estem molt contents de la vostra participació, i com que veiem que gairebé ja hi som, aquest vespre ens hem posat a dissenyar els punts de llibre que us regalarem.

Us n'adjuntem una imatge, abans que entrin a màquines.

#07 / Presentació de l'Agenda de la Terra

biblioteca
biblioteca

Benvolguts,

em plau fer-vos avinent que el proper divendres 20 d'abril a 2/4 de 8 del vespre a la Biblioteca de Cardedeu, farem la primera presentació pública del projecte de l'Agenda de la Terra.

Hi participaran en Jordi Bonet, de Som lo que Sembrem, que ens explicarà la tasca que fan des d'aquesta entitat. I en Roger Sanjaume que ens parlarà de l'Esperanto i de la seva història.

La 2a presentació de l'Agenda de la Terra serà a l'Espai Vilaweb de Barcelona el dijous 24 de maig a 2/4 de 8 del vespre. Hi prendran part el director de Els Amics de la Bressola i el director de el CIEMEN, que ens explicaran els seus projectes.

Gràcies i fins aviat.

24 de maig, presentació a Vilaweb

#06 / Se'n fan ressò...

resso2
resso2

Darrerament es van fent ressò del projecte de l'Agenda de la terra diferents entitats, personalitats i mitjans del país.

Vegeu-ne els enllaços:

MITJANS DE COMUNICACIÓ
Setmanari El Temps 31 de juliol de 2012
Revista Presència n. 2116 14-20 de setembre de 2012
El 9 Nou, 31 d'agost de 2012: "Una agenda reivindicativa"
El 9 Nou, 6 de setembre de 2012: "Un dietri reivindicatiu"
HumaniaTV maig de 2012
l'Actualitat del Baix Montseny
AraVallès
Ràdio Televisió Cardedeu
Revista El Nas
Revista Més Osona
COM Ràdio programa Empenta 2a entrevista
24 de maig, presentació a Vilaweb
Vilaweb Catalunya Nord: "l'Agenda de la Terra al Fòrum Obert de la UCE"
RubiTV.cat
Butlletí Catalunya de la CGT

SOCIETAT CIVIL
Toni Strubell
Versos.cat "L'Agenda de la Terra, fes-la teva"
El bloc de l'Aitor Blanc de Santa Coloma de Gramenet

'La construcció de la societat… leer más

#03 / Imatges de les recompenses

Us adjunto algunes recompenses, la gorra dels Amics de la Bressola, la Bossa del Centre Ovidi Montllor d'Alcoi, la subscripció a les revista Kataluna-Esperantisto, les Agendes de la Terra i una de les agendes exclusives relligades artesanalment amb la funda. Aviam si demà hi posem més coses. Gràcies!

recompenses
recompenses

#01 / Que visqui la terra!

Em fa molt content poder estrenar aquest bloc perquè aquestes són les darreres passes d'una passejada que ja fa gairebé un any que dura, quan distret se m'han anat acudint coses a la fila del mercat, desballestant mobles sota el sol del migdia, badant a la biblioteca, o mirant el temps per la finestra, del tren estant, esperant que plogués una mica, rumiant engrescat.

I se'm dibuixa un somriure veient que no us conec, als primers mecenes, encara no he tingut temps d'enviar un correu als amics i ja n'han aparegut tres, de cop i volta, i això és una experiència gratificant, com diria l'amic Landete. Gràcies, als primers tres, de tot cor!

pais
pais

mon
mon

oc
oc

festiusllunes
festiusllunes

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies