❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

La feina d'Aruna a BHAKAR (Índia)

Volem homenatjar Aruna Patil, fundadora de l'ONG BHAKAR (Maharastra - Índia), finançant l'edició d'un llibre que reculli la seva trajectòria en les lluites pel dret a la terra dels camperols de la zona, el suport en tècniques agrícoles, la salut femenina i altres projectes de desenvolupament rural.

teravidal

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
42
Aportaciones
1.250€
De 800€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Hola a tots i totes!

Som un equip de voluntàries que fa un parell d'anys vam realitzar un Camp de Solidaritat amb SETEM Catalunya a l'Índia. Concretament vam estar compartint experiències, temps i coneixements amb l'organització local BHAKAR (situada a l'estat de Maharastra, Índia).

Aruna i Devendra Patil, els fundadors de BHAKAR

Durant la nostra estada vam conviure amb els fundadors de BHAKAR: l'Aruna i en Devendra Patil. Ells van ser els nostres pares durant el nostre viatge. Ens van acollir a casa seva, vam formar part de la seva família, compartien el seu dia a dia amb nosaltres i ens cuidaven en moments difícils. Però sobretot compartien la seva lluita amb nosaltres demostrant-nos que la lluita també pot ser una forma de vida.

La lluita d'Aruna pels drets dels camperols i camperoles

L'Aruna era una dona com n'hi ha poques a l'Índia. Decidida a lluitar contra el sistema de castes que obliga a la majoria de la població a viure en condicions infrahumanes i que obliga, de la mateixa manera, a subjugar les dones sota els dominis del patriarcat. Mitjançant la seva empenta va impulsar projectes per afavorir la independència econòmica de moltes mares de família així com va crear projectes que donen suport agrícola als camperols de la zona per poder tirar endavant amb les seves vides.

Volem editar un llibre per homenatjar la tasca d'Aruna!

L'Aruna va morir l'any passat víctima d'un càncer i víctima d'un sistema sanitari elitista que impedeix l'accés universal a la sanitat. NO volem que la seva tasca quedi en l'oblit. Juntament amb BHAKAR i amb el seu marit Devendra Patil volem editar un llibre que reculli tota la seva trajectòria tant professional com personal. Volem que la seva memòria continuï viva!

Per què col·laborar-hi?

Col·laborant amb aquesta petita iniciativa no només donaràs a conèixer la tasca d'Aruna i de BHAKAR sinó que estaràs ajudant a VISIBILITZAR LA MEMÒRIA HISTÒRICA de l'oest de l'Índia. Perquè la solidaritat és la tendresa dels pobles.

Sobre les suculentes recompenses...

Ens agradaria que, com a mínim, sortís el teu nom a dins del llibre. La resta de recompenses les hauràs de deixar a les nostres mans. Confia en nosaltres! :)

Calendari previst

Volem iniciar JA aquest Verkami per tal que el grup que aquest agost realitzi el Camp de Solidaritat de SETEM amb BHAKAR pugui gestionar l'edició del llibre i, de cara el setembre, poder-lo tenir ja a les nostres mans! Un cop al setembre finalitzi l'edició del llibre, a l'octubre procedirem a l'entrega de les recompenses!

+ info

Vols visitar Bhakar? Contacta amb nosaltres!

[email protected]

[email protected]

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

8 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • teravidal

    teravidal
    Autor/a

    casi 8 años

    Hola!

    És que si revelo l'activitat sorpresa no tindrà gràcia, no?

    Si vols escriu-me un mail al meu correu i t'ho explico!

    [email protected]

    Gràcies!

  • col.lectiu joan morral

    col.lectiu joan morral

    casi 8 años

    Quin tipus d'activitat voleu fer a Barcelona; recompensa de 30€? Es pot saber una mica les dates i el lloc, es per un regal?

  • teravidal

    teravidal
    Autor/a

    casi 8 años

    Hola Natàlia!

    En principi el Verkami és només per finançar part de l'edició del llibre. Si vols col·laborar més directament amb Bhakar hauries de parlar amb en Devendra Patil. Escriu-me un mail a: [email protected] i et donaré la seva adreça.

    Gràcies per escriure!

  • natalia arizcuren

    natalia arizcuren

    casi 8 años

    hola, yo participé en el 2005 con Setem y luego volvi por mi cuenta en 2006 y 2008. Me entristece mucho saber que Aruna murió.... ¿Como puedo participar más concretamente? Saludos

  • teravidal

    teravidal
    Autor/a

    casi 8 años

    Hola! En principi el llibre no es vendrà a Catalunya. Només demanarem que ens enviïn els exemplars necessaris per entregar als/les nostres mecenes. Gràcies per escriure!

  • Jose

    Jose

    casi 8 años

    Quan estigui el llibre en paper a la venda, el distribuire-ho aquí a Catalunya? gràcies!

  • teravidal

    teravidal
    Autor/a

    casi 8 años

    Hola Roger!

    El llibre és un recull dels projectes realitzats per Bhakar des de la seva fundació (com una memòria d'activitats) per tant l'el·laboració va a càrrec de Bhakar. Ells decidiran tots els continguts així com també decidiran l'idioma en què es publicarà.

    Crec que a part d'homenatjar l'Aruna pot ser una bona eina de visibilització de l'impacte positiu que han tingut els projectes de Bhakar en les seves beneficiàries directes i indirectes i que pot animar la gent a continuar col·laborant-hi.

    Gràcies per l'interès!

  • Roger Guaus

    Roger Guaus

    casi 8 años

    Quin contingut tindrà aquest llibre? Qui és l'autor dels continguts? Estarà escrit en marathi? A banda de l'homenatge que pogueu fer a l'Aruna, ¿creieu que el llibre pot tenir alguna funció social, pedagògica, etc a Lanja, a Maharashtra o a l'Índia?

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies