❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Llibre "VINT-I-VUIT"

Llibre d'artista/objecte fotogràfic de dones implicades en la lluita feminista en l'actualitat que reinterpreten obres d'artistes feministes d'entre el 60 i el 80.

Miriam Amb Ema

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
62
Aportaciones
1.511€
De 1.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Llibre d'artista/objecte fotogràfic de dones implicades en la lluita feminista en l'actualitat que reinterpreten obres d'artistes feministes d'entre el 60 i el 80.

Com que algunes persones s'hi han interessat per aquest, he decidit fer el Verkami per a poder realitzar-lo.

La idea d'aquest projecte naix per poder visualitzar l'art feminista que sempre ha estat invisibilitzat i ha estat menyspreat.

L'objectiu d'aquest llibre és mostrar com a través de l'art diferents autores van descobrir nous mitjans per expressar i reivindicar la necessària cerca de la satisfacció de la dona més enllà d'exercir les labors de la llar.

He realitzat ja un llibre, que podeu observar al vídeo de dalt, i com li ha agradat a la gent he volgut fer una tirada de 100 exemplars, si tot ix bé. El llibre s'anomena "Vint-i-vuit" perquè aquest nombre és el de dones que han participat en el llibre. No obstant això el llibre consta de 56 fotografies.

Presentació del Projecte

La PRESENTACIÓ DEL LLIBRE perquè totes pugueu veure'l i fer-me preguntes sobre el projecte serà el proper 16 de Juny a Lluerna Teatre , carrer dels Poetes Anònims, 1 , Benimaclet , pròximament també anunciaré on i quan es realitzarà L'exposició de les làmines que es poden adquirir com a recompensa. A la presentació també hi haurà algunes il·lustracions per veure-les.

Per què micromecenatge?

Perquè l'autoedició a través del micromecenatge fa que la gent participe, senta seu el projecte i compartisca idees, no manant les lleis del mercat, editorials ni cap component estilístic.

Perquè el creador s'exposa i consulta directament al públic a qui va dirigit, sent vosaltres qui decidiu si paga la pena i així crear l'obra amb total llibertat i autonomia.

A què destinaré les vostres aportacions

Edició i maquetació del llibre.

Recompenses (Calendaris, il·lustracions amb el seu corresponent marc,

embalatge i enviament.

5% impostos crowdfunding + 21% IVA + 1,35% impostos bancaris

L'objectiu és fer una primera edició de 100 exemplars, hi ha fotos a color i també en blanc i negre, cada llibre amb la seua respectiva caixeta.

Sobre les recompenses

Si es realitzara el llibre, aquest anirà acompanyat d'un pdf amb l'explicació de totes les obres.

Les làmines seràn elegides per vosaltres amb un sorteig a la meua pàgina personal de facebook quan estiguen totes fetes. Us aniré informant.

Podeu trobar una recompensa col·laborativa junt a "Ube", el qual m'ha ajudat molt amb aquest projecte.

Si heu triat l'opció de punt de recollida, tant el llibre com les recompenses podreu recollir-les a la Tenda de Macondo, Carrer Utiel 12, Benimaclet, València. En el cas d'haver elegit l'enviament certificat, ho enviaré jo a la direcció que m'indiqueu.

També teniu una altra forma de participar si no podeu o no voleu fer-ho pagant per internet podeu acudir a la Tenda de Macondo , fer-li el pagament allí mateixa i ell fa el pagament en el vostre nom.

Calendari previst

La idea és començar l'edició tan sols aconseguir el finançament i entregar-les abans de setembre.

Podeu seguir l'avanç del Verkami a la meua pàgina personal, on aniré penjant les coses sobre el Verkami.

https://www.facebook.com/ambbema/

https://www.instagram.com/ambbema/

https://twitter.com/LLIBREVINTIVUIT

Pàgina d'Ube , (col·laboració) https://www.facebook.com/ubeefe/?fref=ts

Agrair sobretot a Esther Landete per ajudar-me en el disseny de la caixeta contenidora del llibre i a Carles Verger per ajudar-me a fer possible el Verkami, també a Anna Escrig, que sempre ets un suport per tot.

També a María Martínez, Inm Ferrero, Angela Cortés, Beatriu Casanova, Mireia Matoses,Sara Magdalena,Neus Canet,Irene Esteban,Patricia Moñino,Julia Torró, Ana Campo, Àngela Guerrero,Paula García,Rosa Cervera,Núria Zamorano,Gemma Martínez, Gemma García, Marina Bolea,Gracia Lombardo, Enia Sendra,María Francés,Itziar Silvestre,Alba Santana, Sara García i María Navarro, sense vosaltres aquest llibre no existiria.

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies