❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Teen Time Gone

Ajuda'ns a acostar els adolescents a les arts escèniques! Que s'hi sentin identificats i en tinguin més ganes! Habemus Corpus està duent a terme un projecte a Sabadell, Barcelona i a Arenys de Mar per tal d'educar al públic del futur. Col·labora-hi a partir de 10 Euros, i rep les teves recompenses!

Miquel G. Font

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
28
Aportaciones
3.030€
De 3.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Proximitat al futur

Hi ha una edat en la què una persona necessita una visió externa de si mateix. Identificar-se amb alguna cosa aliena a un i així analitzar-la. L'adolescència és aquesta edat de descobriment i evolució cap a allò que serem en un futur. Però també és una edat de rebel·lió i de negació als límits. L'adolescència dins les arts no té ofertes clares.

Teen Time Gone vol convidar a l'adolescent a tenir ganes de veure i viure teatre i dansa per tal de poder reflexionar sobre el seu present i futur i així, educar a un públic jove perquè tingui més interès en les arts escèniques.

Dansa i Teatre en estat pur

La dansa va ser un dels primers llenguatges universals. Era i és la resolució física de la visceralitat i el surrealisme del cos, duta a extrems on la ment a vegades no hi pot arribar. La comunicació verbal no és suficient perquè un adolescent descrigui i plasmi en paraules allò que hi ha dins la seva ment. Per això, hi ha un canvi en el llenguatge corporal per tal de poder expressar la ment oberta, la imaginació, el desig prohibit i l'insult, que se sumen a la necessitat comuna del contacte i de la seducció física, mentre la racionalitat i la consciència intenten obrir camí cap a un futur de control i ordre.

Teen Time Gone és l'escenificació de les contradiccions de la joventut, del camí a triar, de la incomprensió i l'adequació a l'entorn, de la construcció de la identitat i personalitat pròpies i de la transició de l'adolescent d'avui dia cap a l'edat adulta. Amb una escenografia directa i plena de detalls, i amb un equip artístic de 5 professionals del llenguatge físic, les reflexions obertes en aquesta peça volen convidar als joves a sentir-se identificats i reflectits en les diferents històries que es desenvolupen, en un context fresc i còmic.

Procés de creació

El procés de creació d'aquesta producció, es basarà en dos blocs:

El primer es farà a L'Estruch, fàbrica de creació de les arts del moviment a la ciutat de Sabadell. Per segon any consecutiu, Habemus Corpus ha estat convidada a fer una nova creació a les seves instal·lacions. Es durà a terme durant els mesos de juny i juliol, acabant el dia 9 de juliol amb una presentació dins l'espai de creació amb capacitat per a 150 persones, on hi són convidats premsa, programadors, mecenes...

El següent pas és a finals d'agost, a la Sala Nau Ivanow de Barcelona, on s'hi fa una pre-estrena el dia 1 de setembre, i una estrena el dia 2 de setembre, a més de dues funcions més els dies 3 i 4 de setembre i una doble funció el dia 10 a Arenys de Mar.

A què destinarem les vostres aportacions?

Les aportacions dels diferents mecenes ens ajudaran a fer front a les despeses derivades de tota producció artística.

En destinarem un percentatge a sous dels artistes per les 4 setmanes de creació, un altre a escenografia i un altre a les despeses derivades de la residència artística dels mesos de juny i juliol 2016.

Detalls sobre les recompenses:

S'han creat 6 categories de col·laboradors i 2 de patrocinadors segons les quantitats aportades. Tots ells rebran recompenses proporcionals que s'entregaran personalment per correu postal o correu electrònic segons la recompensa.

¬ Menció i agraïment al dossier de la producció i a les xarxes socials relacionades a la companyia Habemus Corpus (Facebook, Youtube, Blogger...)
¬ Flyer de la producció firmat pels artistes escollits.
¬ 1 ó 2 invitacions a l'assaig obert a mecenes a l'Estruch, Sabadell el 9 de juliol.
¬ Foto de l'equip artístic amb els mecenes presents el 9 de juliol a l'espai escènic.
¬ 1 ó 2 samarretes d'Habemus Corpus.
¬ Cartell publicitari firmat per tot l'equip artístic.
¬ 1 ó 2 invitacions a la Pre-estrena a la Sala Nau Ivanow, Barcelona, l'1 de setembre amb un col·loqui post-funció d'intercanvi d'opinions.
¬ Projecció del nom o logo del mecenes durant el col·loqui post-funció de l'1 de setembre.
¬ Entrega del DVD de l'espectacle editat.
¬ Seguiment de tot el procés de creació i distribució posterior.
¬ 2 entrades a l'estrena el dia 2 de setembre a la Sala Nau Ivanow amb brindis post-funció i amb menció especial per part de direcció.
¬ Aparició del nom i/o Logo del mecenes al programa de mà, al teaser i al tràiler de la producció.
¬ 2 invitacions a totes les funcions d'Habemus Corpus durant la temporada 2016/2017 tant a Catalunya com a l'estranger.

A més a més:

1- Tots els mecenes sereu qui escollireu la imatge final que sortirà al cartell publicitari.

Podeu votar entre les següents 5 imatges anomenant simplement el número.

2- Si hi ha algú a qui li agradaria prendre classes de dansa contemporània amb la companyia durant el procés de creació (finals de juny / principis de juliol) a l'Estruch de Sabadell, sou benvinguts (amb un aforament limitat!!)

3- Els Col·laboradors Especials, Patrocinadors, i Patrocinadors Especials tindràn moltes facilitats tant econòmiques com logístiques en cas de voler programar l'espectacle, a escoles, centres cívics, espais municipals, etc...

Qui està en el projecte?

Direcció, coreografia i idea original: Miquel G. Font

Ballarins: Emmanuel Dobby, Olga Lladó, Georgina Avilés i Antonio Izquierdo

Actor: Aleix Melé

Assitència coreogràfica: Emmanuel Dobby i Daphne van Dooren

Història d'Habemus Corpus - Teen Time Gone: la 20a peça.

Habemus Corpus és una companyia de dansa que ha treballat els últims anys a Àustria i Alemanya on hi ha deixat una base al tornar a Barcelona el 2015. Des de llavors, ha continuat produïnt als dos països. Per això manté una part de l'equip artístic al centre d'Europa i l'altra part a Barcelona.

Fundada l'any 2010 pel seu director Miquel G. Font, Habemus Corpus sempre ha treballat sobre fets reals que es converteixen en el tema a desenvolupar en cada producció, convertint-les en documentals escènics. Traduïnt aquests temes en l'àmbit de dansa, teatre o música busca sempre el públic específic pel tema escollit i com a conseqüència, dissenya tant l'equip convenient com el procés de creació necessari. Guanyador de diversos premis coreogràfics internacionals a Alemanya, Catalunya i Israel també ha estat artista convidat en diferents companyies de tot el món com Miami City Ballet, Staatstheater Darmstadt i Ballett Basel. Miquel G. Font assoleix amb Teen Time Gone la seva peça número 20.

Segueix les nostres petjades

Actualitza't amb tota la informació sobre el procés de creació, fotos, vídeos dels assajos, esdeveniments, possibles ofertes...
Teen Time Gone: Blog informatiu

Informa't sobre qui som, què fem, què hem fet i què farem.
Habemus Corpus: Blog informatiu

Segueix-nos al Facebook i fes qualsevol pregunta. Amb gust te la respondrem!
Habemus Corpus: Facebook

Mira què fem des del 2010: Tràilers, Teaser, peces senceres, vídeos promocionals... ves d'un vídeo a l'altre!
Habemus Corpus: Youtube

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Volver a todas las actualizaciones

#01 / Primera tanda de regals

Els 10 primers mecenes rebran un regal especial relacionat amb la representació a l'esecnari de l'obra Teen Time Gone.

Sigues un dels afortunats! No t'en penediràs!!

Equip artístic Habemus Corpus

0 comentarios

Inicia sesión o Regístrate para comentar esta entrada.

#01 / Primera tanda de regals

Els 10 primers mecenes rebran un regal especial relacionat amb la representació a l'esecnari de l'obra Teen Time Gone.

Sigues un dels afortunats! No t'en penediràs!!

Equip artístic Habemus Corpus

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies