❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

La Fumera creix amb tu

El 2016 La Fumera creix amb tu. Ens volem fer més grans amb quatre nous projectes per aquesta Festa Major: una figura festiva per a cada colla, un espai per als infants, uns lavabos autoconstruïts i una zona chill out. Fem més fumera amb la col·laboració de tothom!

La Fumera

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
131
Aportaciones
4.160€
De 4.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

La Fumera és la Festa Major Alternativa de Sallent. Després de dos anys del seu naixement, La Fumera vol continuar creixent, i només ho pot fer amb tu. Enguany la festa arriba plena de canvis: naixeran tres figures festives per a les colles, ampliarem els espais d'activitats, crearem una zona infantil i un espai més relaxat i construirem uns lavabos per a garantir el bon funcionament de la festa.

Però només serà possible amb l'aportació popular. Ho farem amb la col·laboració de la gent que fa possible la festa, que surt al carrer, que balla i salta a la plaça, s'emociona amb les banderes de les colles. Volem créixer i ho volem fer amb tu.

A què destinarem les vostres aportacions

Ens hem proposat dur a terme quatre nous projectes per fer créixer La Fumera. Per a aconseguir-los, n'hem desmarcat la seva realització del pressupost global de la festa; així es podran portar a cap si aconseguim l'objectiu marcat. Els projectes són aquests:

- Figures festives: Amb la voluntat d'ampliar els elements identitaris i comunitaris de la festa volem estrenar tres figures festives (una per a cada colla). Seran lleugeres, pensades per a portar-les petits i grans, i formaran part del patrimoni de les colles.

- Espai infantil: Els nens i nenes són un dels puntals de La Fumera. Per això volem dotar-los d'un espai propi, on desenvolupar-se i gaudir plenament de la festa. Serà a la mateixa plaça de Cal Teia i durant tota la Festa Major hi haurà activitats per a ells.

- Lavabos autoconstruïts: Seguint amb la línia de l'autogestió hem decidit construir-nos uns lavabos, que permetran un millor funcionament de la festa. Seran compactes, ben equipats, adaptats i mòbils. D'aquesta manera, augmentarem el material logístic de la festa i continuarem treballant per l'autogestió.

- Zona chill out: Ampliarem les zones d'activitats amb un espai més tranquil i proper, on programarem espectacles de petit format. Serà una zona on descansar i conversar tranquil·lament per carregar energia.

Sobre les recompenses

Com veureu no hem volgut fer cap diferència entre les diferents quantitats aportades. Tothom que col·labori, a banda de les seves possibiltiats econòmiques, tindrà la mateixa recompensa.

- Viure una Fumera millor: La gratificació més gran de la que gaudirem és veure créixer la Fumera i gaudir encara més de la festa. Per això ens plantegem aquest projecte de micromecenatge com un compromís de les sallentines amb la cultura i les festes populars, com un pas més en la implicació amb la vida del nostre poble, sent conscients del valor de la festa.

- Una bossa de tela serigrafiada: Com a recompensa extra per als mecenes, serigrafiarem una bossa de tela per a cada un de vosaltres, amb la imatge de la campanya (no voldreu quedar-vos sense!)

- Un cartell d'agraïment: Ens agrada tenir records per penjar a la paret. Per això editarem cartells d'agraïment exclusius per als mecenes, una forma més de donar-vos les gràcies per l'esforç i el compromís.

Les recompenses les repartirem durant els dies de festa (ja us avisarem). Pels que sigueu de fora, us les enviarem o trobarem la manera d'entregar-vos-les ;)

+ Info

Per estar al corrent de tot el que anirem explicant sobre la campanya de micromecenatge ens podeu seguir a:
- La nostra pàgina de facebook
- El nostre Instagram
- El nostre compte de Twitter

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies