❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Cesk Freixas: 2019, 15 anys, 7è disc

Col·labora amb el 7è treball discogràfic del cantautor Cesk Freixas i fes possible la seva gravació!

Cesk Freixas

Un proyecto de

Categoría

0
segundos
585
Aportaciones
18.475€
De 15.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Cesk Freixas: 2019, 15 anys, 7è disc

M
M'ajudes a fer possible el meu 7è disc?

Benvolguts i benvolgudes. Gràcies per arribar fins aquí. El dia 4 de gener del proper 2019 farà 15 anys que aquesta persona que no arriba al metre seixanta va fer el seu primer concert. És per aquest motiu que el 2019 serà, per a mi, un any molt especial. I ho celebraré amb totes i tots vosaltres de la millor manera que sé: amb un disc nou! És per aquest motiu que tornem a necessitar la vostra ajuda.

Micromecenatge?

Ja fa 7 anys (va ser a la tardor del 2011) que Cesk Freixas va ser el tercer projecte musical dels Països Catalans (després de Faèrica i Miquel Gil) a fer servir el sistema de micromecenatge. Sempre he entès que funciona com un mecanisme de venda anticipada i permet al treballador cultural mantenir, més o menys intacta, la seva independència creativa, ideològica i econòmica.

Per què hi tornes un altre cop?

Finançament col·lectiu per a projectes musicals
Finançament col·lectiu per a projectes musicals

Sovint tenim una imatge molt distorsionada del que representa un projecte musical. La gran majoria es mantenen vius gràcies a la implicació, moltes vegades no suficientment remunerada, de desenes de persones. Tot i fer 15 anys que trepitjo escenaris, aquest és un projecte musical que viu en una precarietat perenne, com la immensa majoria de grups i solistes d'aquest país. Malauradament, això ens impedeix poder-nos dedicar amb plenes condicions a aquest ofici, i ens obliga a buscar finançament de manera constant. Per norma general, el lloc més comú on es van a buscar aquests recursos econòmics és als taulells de bancs i caixes. Allà ens ofereixen préstecs molt bonics amb unes comissions de pena. Per pagar la gravació d'un disc podem tardar, tranquil·lament, 8 anys en tornar allò que el banc ens ha deixat i ens cobra amb interessos altíssims. Si cada 2 anys el mercat i la indústria musical ens empeny a gravar nous treballs, això significa que constantment ens veiem obligats a ampliar els crèdits i entrar en el cercle viciós del deute que, per altra banda, tots coneixem prou bé.

I doncs?

El micromecenatge ens fa sortir d'aquesta dinàmica i tornar a posar el debat del finançament en un lloc més humà i proper. Si bé és cert que existeixen cooperatives de crèdit que funcionen amb dignitat (el meu 5è disc PROTESTA, per exemple, es va finançar amb un préstec de Coop57), la força del micromecenatge és precisament que, malgrat haver-hi un intercanvi que comença amb una aportació monetària, el que desapareix és el deute econòmic. D'aquesta manera, la idea principal és que es pot comprar el treball discogràfic (i algunes coses més) de forma anticipada. Això ens permet als treballadors culturals poder fer front a les despeses del disc gràcies al teixit social que conformen les persones seguidores del projecte musical. Aquestes, a la vegada, es converteixen en part activa del procés creatiu.

El 7è disc

Idea orientativa del suport físic del nou disc
Idea orientativa del suport físic del nou disc

Com que aquest proper 2019 serà un any molt especial per a mi, el nou disc també serà molt especial. De fet, és la proposta més ambiciosa de la meva trajectòria. Les cançons formen part d'una idea molt conceptual, que trenca amb algunes dinàmiques personals i s'acostarà a coses noves (diguem-ho així) que no han aparegut mai en el meu mapa auditiu.

  • El guitarrista Victor Nin està fent els arranjaments de les cançons.
  • El disc el gravarem en un dels estudis més ben valorats, equipats i reconeguts d'Europa: Medusa Estudio de Barcelona.
  • El produirà en Roger Rodés, músic i productor d'artistes com Macaco.
  • Per a fer-ho encara més especial, estem treballant el disseny i el suport físic de manera integral i artesanal amb el Col·lectiu Bauma. Volem tornar a donar-li valor a la vessant visual i física del disc, també com a objecte que acompanya les nostres vides. Us asseguro que no haureu vist mai un disseny tan preciós.
  • La sortida del disc serà amb la discogràfica U98 a inicis d'any.
  • Com fem des de fa molts anys, la contractació i el management anirà a càrrec de Dmusical.

Què passarà si no aconsegueixo els 15.000€ que demano?

Malauradament, si no s'arriba a la xifra de 15.000€, em veuré obligat a buscar altres fonts de finançament, que concordin amb la filosofia d'aquest projecte musical. La meva prioritat és poder pagar les despeses del disc a partir de les vostres donacions particulars. Això em faria molt feliç. En cas contrari, hauré de repensar el sistema de finançament. És per això que inicio la proposta de micromecenatge a Verkami amb mesos d'antel·lació, perquè, en cas de no aconseguir-ho, necessitaré un temps prudencial per a buscar una nova via de finançament.

Com ho veus? Em dónes un cop de mà? ;)
Com ho veus? Em dónes un cop de mà? ;)

ceskfreixas.cat
twitter.com/ceskfreixas
facebook.com/ceskfreixas
instagram.com/ceskfreixas

Preguntas frecuentes

  • Com funcionen els enviaments de les recompenses?

    Cada aportació que feu en aquest projecte té associada una recompensa. Rebreu aquestes recompenses de manera directa, algunes via correu electrònic i d'altres via correu postal (convencional). Tot seguit us ho detallem:

    • Enviament del 7è disc en format digital: l'enviament s'efectuarà a través del correu electrònic que hagueu facilitat.

    • Un exemplar signat del 7è disc: l'enviament s'efectuarà a través del correu postal (adreça) que hagueu facilitat.

    • Entrades per al concert de presentació del 7è disc: l'enviament s'efectuarà a través del correu electrònic que hagueu facilitat.

    • Visita a l'estudi durant la gravació: l'enviament de la invitació s'efectuarà a través del correu electrònic que hagueu facilitat.

    • Concerts a casa o per a col·lectius: a través de correu electrònic es pactaran tots els temes relacionats amb les actuacions en directe.

  • Puc fer una aportació si ja s'ha assolit l'objectiu?

    Sí. El termini del micromecenatge està actiu i, per tant, encara pots col·laborar i fer-te mecenes. Al llarg d'aquests darrers dies marcarem una fita extra per a totes aquelles persones que vulgueu col·laborar, una fita que marcarà un horitzó de finançament nou i que ens servirà per a millorar diversos aspectes de la gravació i edició del disc. Gràcies!!!

  • Fita extra: 115%

    Una vegada s'ha assolit l'objectiu de finançament, marquem una fita extra per arribar al 115%. Aquest excedent econòmic el destinarem a cobrir les despeses associades al material audiovisual, com ara fotografies promocionals i videoclips.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

130 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Manuel Miralles Molina

    Manuel Miralles Molina

    casi 6 años

    Enhorabona Cesk, ganes d'escoltar el disc. Salut, república i avant...

  • Cesk Freixas

    Cesk Freixas
    Autor/a

    casi 6 años

    Gràcies, Marc!!!

  • marc.niko

    marc.niko

    casi 6 años

    Esperem el nou disc amb moltes ganes Cesk!

  • Cesk Freixas

    Cesk Freixas
    Autor/a

    casi 6 años

    Gràcies!!!!

  • b_tuki

    b_tuki

    casi 6 años

    Jorge Tylki i Berta Alegre: Enhorabona!!!

  • Cesk Freixas

    Cesk Freixas
    Autor/a

    casi 6 años

    Mil gràcies, Rosa!!!!

  • Rosa

    Rosa

    casi 6 años

    Felicitats! Q això tiri endavant! Sempre amb tu!

  • Cesk Freixas

    Cesk Freixas
    Autor/a

    casi 6 años

    Moltes gràcies, Toni!!!

  • Toni Junqué

    Toni

    casi 6 años

    Tot i que el principal objectiu ja està aconseguit, també hem fet la nostra aportació.

  • Cesk Freixas

    Cesk Freixas
    Autor/a

    casi 6 años

    Moltes gràcies, Marta!!! ❤️

Volver a todas las actualizaciones

#19 / Dia 16: nous dissenys!

Bon divendres, amics i amigues, mecenes tots (i els que encara heu de ser-ho, hehe)! Com podreu veure, hem fet una mica d'endreça en aquesta pàgina: juntament amb l'equip de Verkami hem canviat la imatge de capçalera i hem afegit nous dissenys per a cadascuna de les recompenses, per tal de fer-ho més visual i atractiu. Seguim perseguint l'objectiu del 66% del total de finançament! Una abraçada i gràcies pel vostre carinyo!

0 comentarios

Inicia sesión o Regístrate para comentar esta entrada.

#59 / Ajuda'm a fer possible el meu 10è disc!

Benvolguts i benvolgudes,

com sabeu, l'any que ve, el 2024, celebraré el meu 20è aniversari damunt dels escenaris, i necessitem la vostra ajuda per tirar endavant tots els festejos, entre ells la publicació del meu 10è disc, que també serà el meu primer disc en directe!

Ens hem marcat l'objectiu d'arribar als 100 mecenes a la meva Comunitat de mecenes de l'Aixeta, i en aquests moments som al 89%...! Això vol dir que només ens falten 11 nous mecenes per assolir l'objectiu!

M'ajudes a fer-ho possible? Tria un nivell de subscripció (a partir de 2€ mensuals!) i fes-te mecenes!

https://ceskfreixas.aixeta.cat/ca/subscriptions

#57 / Preparant els 20 anys...

Benvolguts mecenes:

El 2024 serà un any de celebració, ja que farà 20 anys (dues dècades!) que vaig fer el meu primer concert. Estic preparant diversos projectes per aquesta efemèride tan bonica i esperada. Alguns d'aquests projectes tenen a veure amb la literatura, amb un nou espectacle en directe, d'altres amb noves cançons, i fins i tot amb un tipus de treball discogràfic que mai no hem publicat...! Ai, ai, ai... quants misteris!

Fins ara, per finançar projectes concrets, com un nou disc, havia fet servir el micromecenatge clàssic, com passa a Verkami, però fa mesos que estic construint la meva comunitat de mecenes a l'Aixeta, la plataforma de micromecenatge continu dels Països Catalans. El sistema és molt senzill i similar que a Verkami, amb l'única diferència de la periodicitat. Si a Verkami feu una única aportació i, a canvi, rebeu una única recompensa, a l'Aixeta les aportacions són mensuals (a través d'una subscripció) i les recompenses són periòdiques i úniquesleer más

#55 / Últim dia pel regal de benvinguda!

Bon dilluns, amics i amigues! Avui, 10 d'abril, és el darrer dia per aconseguir aquest magnífic lot de productes com a regal de benvinguda pels nous membres de la meva comunitat de mecenes! Una bossa de tela exclusiva, un quadern exclusiu, i dos dels meus llibres de poesia...! És molt senzill: tria un nivell de subscripció, fes-te mecenes i emporta't aquest magnífic regal a casa! Tens temps fins avui a la mitjanit! No t'ho perdis: avui és l'últim dia!

#54 / Regal: bossa de tela, quadern i llibres de poesia!

Fes-te membre de la comunitat de mecenes i no et perdis el regal de benvinguda! Una bossa de tela exclusiva, un quadern exclusiu i dos dels meus llibres de poesia!

Fes-te membre de la comunitat de mecenes!
Fes-te membre de la comunitat de mecenes!

Queden 20 mecenes per arribar a l'objectiu dels 100. Fes-te mecenes i emporta't aquest magnífic lot de benvinguda!

No ho deixis escapar! Dóna'm el teu suport, ajuda'm a tirar endavant les noves cançons i els nous projectes discogràfics! Tria un nivell de subscripció i fes-te mecenes!

#53 / Regalàs pels propers nous mecenes!

Bon inici d'abril, amics i amigues! Com sabeu, tenim en marxa la meva Comunitat de mecenes de l'Aixeta, on hi comparteixo contingut i material exclusiu! Aquest mes hi he començat una campanya per tal d'arribar als 100 mecenes. Queda molt poc, i em faria molta il·lusió que us hi pugéssiu sumar!

Per tal de fer-ho possible, ofereixo un regalàs de benvinguda per totes aquelles persones que decidiu fer-vos nous mecenes! En queden 23! Mireu, mireu!

  • Un exemplar del meu segon llibre de poesia, Alè de taronja sencera!

  • Una bossa de tela exclusiva amb una frase de la cançó El món ja hi era! Tu i jo i aquest poema només hi som des d'ara.

  • Un quadern i bloc de notes exclusiu amb la mateixa frase a la portada!

  • Un exemplar del meu tercer llibre de poesia, El delta de les paraules!

És molt senzill! Amb el vostre suport podré tirar endavant noves cançons, nous projectes discogràfics, nou material audiovisual i nous projectes culturals i socials...! Seria un plaer poder rebre el vostre suport! leer más

#52 / Gràcies per donar-me el teu suport!

Gràcies per donar suport a la música feta en llengua catalana als Països Catalans. Gràcies per donar suport a la creació cultural compromesa, a la música reivindicativa, a la cançó de protesta.

Subscrivint-te i fent-te mecenes m'ajudes a autogestionar aquest projecte musical. Vols fer un cop d'ull a les recompenses? Clica aquí: https://ceskfreixas.aixeta.cat/ca/subscriptions

Fins el 31 de gener, obsequi de benvinguda per a tots els nous mecenes!

Disc "Direm nosaltres" + Manuscrit signat i original d'una cançó + Postal de "La intensitat" il·lustrada per Marta Bellvehí + Llibre de poesia "El delta de les paraules"

#51 / Fes-te membre de la comunitat de mecenes de l'Aixeta!

Bon any 2023 a tots! Aquest serà un any de preparació de coses grosses, que esdevindran i passaran el 2024, que serà quan celebraré el 20è aniversari damunt dels escenaris! Com sabeu, fa uns mesos que estic construïnt la comunitat de mecenes a l'Aixeta, la plataforma del micromecenatge continu als Països Catalans. El sistema és molt senzill: funciona amb subscripcions mensuals, i amb recompenses úniques i exclusives que els mecenes reben periòdicament. Aquest sistema em permet perseguir l'objectiu de la plena autogestió d'aquest projecte musical, i tot gràcies al suport dels subscriptors i mecenes, que ja en són 40! Enguany hi haurà sorpreses i regals bonics, com a avantsala del 2024, i serà preciós i determinant seguir rebent el vostre suport, com he rebut des de fa tants anys, i espero que ara també en aquesta nova comunitat de mecenes!

Vols seguir donant-me el teu suport? Clica aquí, tria un nivell de subscripció i fes-te mecenes!

Gràcies i molt bon inici d'any!

#50 / Bon any 2023!

Bon any 2023, estimats i estimades!

Que aquesta nova volta a l'estrella grossa ens acosti una mica més a nosaltres, i que sigui l'empatia, la solidaritat i la protesta els valors que assenyalin el camí. Gràcies per acompanyar-me i deixar-vos acompanyar. Amb les paraules, amb els motius, amb les cançons. Gràcies, de tot cor.

Ja sabeu que aquestes darreres setmanes he estat obrant en un nou habitatge. He posat els fonaments de la meva comunitat de mecenes a l'Aixeta, una estructura que, a partir d'ara, serà cabdal per entendre el funcionament d'aquesta proposta musical i cultural. Sempre m'he sentit molt còmode treballant des de l'autogestió, i el micromecenatge continuat, a través de les subscripcions mensuals, és una eina bonica per seguir ideant, creant i publicant.

Per això us espero a ceskfreixas.aixeta.cat/ca/subscriptions, on podreu fer-vos mecenes i gaudir de contingut exclusiu de forma periòdica! Ah, per cert! Com a regal de cap d'any i fins el 4 de gener, tinc un leer más

#49 / Dóna'm el teu suport: subscriu-te a la comunitat de mecenes!

Cinc nivells de subscripció diferents:

» Terrenal (2€ mensuals)
» Celestial (5€ mensuals)
» Suprem (10€ mensuals)
» Galàctic (25€ mensuals)
» Universal (50€ mensuals)

Cadascun, amb recompenses periòdiques, úniques, en exclusiva, i sempre en primícia!

Vols ajudar-me a autogestionar aquest projecte musical? Dóna'm el teu suport: fes-te mecenes!

[ Objectiu actual: arribar als 50 mecenes | Objectiu de Nadal: arribar als 25 mecenes | Mecenes actuals: 17 ]

Subscriu-te! Fes-te mecenes! » https://ceskfreixas.aixeta.cat/ca/subscriptions

#48 / Visca la vida! (Videoclip exclusiu i en primícia)

Bon divendres, mecenes!

Avui comparteixo a la meva comunitat de mecenes de l'Aixeta un nou videoclip del meu darrer disc, Direm nosaltres (U98 Music, 2022), que va sortir publicat fa justament un mes exacte. Aquest nou clip va ser enregistrat durant el concert de presentació, que vam celebrar el diumenge 30 d'octubre al Centre Artesà Tradicionàrius de Barcelona, amb un auditori ple a vessar.

Aquestes imatges acompanyen la cançó Visca la vida! i són, també, un resum d'aquell vespre preciós que vam viure amb més de 300 persones a la Vila de Gràcia.

El videoclip sencer només està disponible a la meva comunitat de mecenes de l'Aixeta, i únicament el poden veure els subscriptors i mecenes continuats.

Vols veure el videoclip sencer? Tria un nivell de subscripció i fes-te mecenes!

Desitjo que el gaudiu! Moltes gràcies, de nou i com sempre, pel vostre suport!

#47 / Fes-te membre de la comunitat de mecenes!

Benvolgut; benvolguda. Cada setmana aniré compartint material exclusiu i que podràs veure i escoltar en primícia a la meva pàgina de l'Aixeta, una plataforma de mecenatge continuat, que funciona amb subscripcions mensuals, transportant a la llengua catalana i als Països Catalans el mateix sistema que utilitza Patreon en els països anglosaxons. Hi ha disponibles tres nivells de subscripció:

  • Nivell Terrenal (2€ mensuals) Recompenses: accés en primícia a tot el meu contingut (música, literatura, audiovisual, cultura, procés creatiu, material exclusiu...) i aparició del teu nom als agraïments dels meus discos, llibres i vídeos. (Pots subscriure't al nivell Terrenal clicant aquí!)

  • Nivell Celestial (5€ mensuals) Recompenses: totes les del nivell anterior, a més a més de l'accés exclusiu al grup de WhatsApp per a mecenes, on podràs… leer más

#46 / Direm nosaltres: concert de presentació

Bona nit, mecenes! El concert de presentació del nou disc Direm nosaltres serà el diumenge 30 d'octubre a les set del vespre, a l'Auditori del Centre Artesà Tradicionàrius de Barcelona.

M'hi acompanyaran:

  • Victor Nin (mestre de guitarres)

  • Roc Casagran (mestre de paraules)

Podeu comprar les entrades en aquest enllaç!

#45 / Vols ser mecenes continuat?

Benvolguts mecenes! Com va? Desitjo que passeu un bon inici d'any i, anant més al gra, un bon primer cap de setmana de febrer!

Us escric per comentar-vos que fa quinze dies que vaig iniciar una aventura amb el micromecenatge continuat a L'Aixeta, per seguir rebent el vostre suport i entregar-vos recompenses exclusives i totes les novetats de forma periòdica. Ja hi ha 11 mecenes, i un munt de contingut que només trobareu aquí! https://ceskfreixas.aixeta.cat/

1) Enquesta per triar el mes del concert exclusiu per a mecenes

2) Vídeo del concert de celebració dels meus 10 anys damunt dels escenaris

3) Àudios de les col·laboracions al programa Kids XS a iCat FM (en obert)

4) Vídeo promocional inèdit del 3r disc

5) Concert em streaming pels mecenes

6) Manuscrit de la cançó Jeunet, tu i els trens que no hem perdut

7) Making of inèdit del videoclip de La petita rambla del Poble Sec

8) Petit Fanzín Terrenal nº 1, recomanacions culturals mensuals

Què et sembla? Vols unir-t'hi? ❤️ leer más

#44 / Nou disc: m'ajudes a fer-lo realitat? :)

Benvolguts mecenes; en anteriors campanyes de micromecenatge vaig rebre el vostre suport per poder materialitzar algun dels meus treballs discogràfics. Aquest 2022 veurà la llum el meu 9è disc, i m'agradaria molt tornar a rebre la vostra ajuda.

He musicat els versos d'un poemari d'un dels escriptors contemporanis més celebrats de la literatura catalana. I n'he fet cançons. Voleu donar-me un cop de mà i comprar aquest nou disc de manera anticipada, amb moltes altres sorpreses? Clica al següent enllaç!

vkm.is/ceskfreixas

Moltes gràcies, de tot cor, com sempre! Per ser-hi i ser part d'aquest projecte musical. Una forta abraçada. Salut!

Cesk

#43 / Vols ser mecenes continuat?

Benvolguts i benvolgudes mecenes! Gràcies per fer-me costat i ajudar-me a fer possible el nou disc!

Avui us volia parlar del micromecenatge continu, que és un sistema de suport i interacció constant que els seguidors ofereixen a un creador. Molt arrelat en els països anglosaxons (amb plataformes com Patreon), aquest mecanisme de cooperació li permet a l’artista mantenir la seva independència econòmica i sobirania artística, a canvi d’oferir unes recompenses exclusives que, com les aportacions dels seguidors, anomenades subscripcions, també són periòdiques. L'única diferència amb el micromecenatge que totes i tots coneixem és la periodicitat de les aportacions i les recompenses.

Aquí, s'anomena nivell de subscripció el que en el micromecenatge es coneix com a aportació. Cada nivell de subscripció té associat una aportació i una recompensa periòdicaleer más

#42 / Hola de nou!

Hola de nou a totes i a tots, mecenes! No penseu que us he abandonat! Ni molt menys! ;)

Us escric aquestes línies perquè m'agradaria informar-vos que d'aquí a 15 dies entrarem a l'estudi a gravar el nou disc. Això, com bé sabreu, és possible gràcies a les vostres aportacions: GRÀCIES!

Estic molt content de com està anant tot. Hem estat assajant molt i ben fort per a preparar la preproducció del disc. Com ja sabeu, els arranjaments són obra del meu inseparable i estimat Victor Nin. A Medusa Estudio, en Roger Rodés, que en farà la producció, li acabarà de donar noves capes de textures, d'idees, de conceptes que esperem que us sorprenguin tant com a mi m'il·lusionen.

Un cop enregistrades les cançons, no serà fins a finals d'any que podrem fer-vos els enviaments. Us n'aniré informant, d'acord?

Una abraçada!

Cesk*

#41 / Pels mecenes: calendari

Mecenes, moltes gràcies per fer possible aquest nou disc! En els propers dies escriuré un agraïment amb cara i ulls, perquè us ho mereixeu. Gràcies, de tot cor.

Com sabreu, Verkami ja ha començat els tràmits per a executar totes les aportacions. En un termini de 10 o 15 dies, ja haurem rebut tota la recaptació, i serà a partir d'aleshores, finals de juny o principis de juliol, que us enviaré un correu electrònic per concretar diversos aspectes de les recompenses, com ara el nom dels agraïments, l'adreça d'enviament, dates de les recompenses amb concerts o visites...

Fins llavors, gràcies de nou! ❤️

#40 / Últim dia!

Han sigut 39 dies de fer-me molt pesat. Ho sé. Però ho hem aconseguit! Heu fet possible el meu nou disc gràcies a la vostra col·laboració. Avui s'acaba el micromecenatge: vols adquirir el disc anticipadament?
🚨 Últim dia!
❤️ Fes-te'n mecenes!

#39 / Últims 2 dies

🚨 PENÚLTIMA CRIDA!
✌🏼 Últims 2 dies de micromecenatge!
🎶 Pots comprar anticipadament el nou disc, i entrades pel concert de presentació, i una visita a l'estudi, i una ruta per Sant Pere de Riudebitlles, i...
❤️ Fes-te'n mecenes!

#38 / Últims 3 dies

Ho hem aconseguit, de nou! Vam marcar una fita extra per arribar al 115% i ho heu tornat a fer. Hi hem arribat i ho hem superat. Ja no sé què dir-vos... Sou molt especials! I ara esperarem aquests 3 darrers dies, amb la il·lusió d'un nen petit amb sabates noves! ❤️

#37 / Últims 4 dies

Mecenes, això ja ho tenim! Entrem en una recta final amb l'objectiu assolit i amb una fita extra (arribar al 115%) a punta de caramel. Sou extraordinàriament genials. Em sento molt i molt ben acompanyat. Gràcies, de tot cor!

#36 / Dia 34: fita extra del 115%!

Bon dimarts, mecenes! Ahir vam arribar al total del finançament i no puc estar més empcionat i content! Queden 6 dies per finalitzar el micromecenatge i això vol dir que segueix actiu i que encara es poden fer aportacions.

Ens marquem una fita extra: arribar al 115% del finançament per a poder desenvolupar projectes audiovisuals relacionats amb el nou disc, com una sessió de fotografies, un videoclip... 🎥

Gràcies!

#35 / OBJECTIU ASSOLIT!

Mecenes, milers de gràcies! Acabeu de fer possible el meu nou disc! Heu sigut 485 mecenes els qui ho heu fet realitat! GRÀCIES! Queden 7 dies i el micromecenatge segueix obert. Si algú vol adquirir anticipadament el disc, amb alguna de les recompenses, ho podrà fer fins diumenge ben entrada la nit. De tot cor, us estic molt i molt agraït!

#34 / Dia 33: última setmana!

Mecenes, bon dilluns! Aquesta és la darrera setmana de micromecenatge! Som al 97% de l'objectiu! Manquen NOMÉS 310€ per arribar al 100%. Això és molt emocionant, i ho esteu fent possible... Queda molt poquet!!! ♥️

#33 / Dia 30: últims 10 dies de micromecenatge!

Bon divendres, mecenes! Avui fa justament 30 dies que vaig iniciar aquest micromecenatge. Sou 428 persones les que ja hi heu col·laborat i, per tant, us heu convertit en mecenes del meu nou disc. Ens trobem al 85% de l'objectiu, queda molt poquet per a fer-lo realitat! Aquests darrers 10 dies els passaré recorrent amb vosaltres aquesta carrera de fons. Gràcies! De tot cor!

#32 / Dia 29: preparant la recta final

Som-hi. Estem a un no-res d'entrar a la recta final del micromecenatge. L'objectiu queda més a prop, però encara ens cal la col·laboració de molts més mecenes. Gràcies per participar i per ajudar-me a compartir aquesta iniciativa! Cap al 100%! 🎹

#31 / Dia 28: 82% assolit

Gràcies, mecenes! Això avança a molt bon ritme! Avui hem sobrepassat el 82% i seguim perseguint la fita definitiva: assolir la totalitat de l'objectiu de finançament. Gràcies per ajudar-me a fer possible el nou disc, de tot cor! Encara queden 12 dies... Tic, tac... 😉

#30 / Dia 27: la recta final

Bona nit, mecenes! Som al 80% de l'objectiu i, per tant, queda molt poc per aconseguir la fita final. I estem molt a prop d'arribar als 400 mecenes! M'ajudeu a seguir compartint aquesta pàgina? Moltes gràcies! ♥️

#29 / Dia 26: cap al 100%!

Avui m'he despertat amb aquesta bona notícia que ja us vam anunciar ahir: hem superat la barrera del 75%! Ara em toca arremangar-me de valent i emprendre la part final d'aquesta cursa. Arribar al 100% i fer possible aquest nou disc que tantes ganes tinc d'ensenyar-vos! Som-hi! ♥️

#28 / Dia 25: 75% assolit!

Sou molt i molt grans, mecenes! Avui hem aconseguit arribar al 75% i fins i tot superar-lo! La fita actual serà la definitiva: assolir el 100% de l'objectiu de finançament. Us estic molt i molt agraït. De tot cor! ♥️

#27 / Dia 24: cap al 75%!

Bon dissabte, mecenes! Dia número 24 d'aquest micromecenatge. Això vol dir que queden 16 dies per finalitzar. De moment, tenim la fita d'arribar al 75% del total de l'objectiu de finançament. Gràcies per col·laborar i ajudar-me a compartir aquesta humil batalla cultural!

#26 / Dia 23: nova fita del 75%!

Des que vaig començar aquest micromecenatge, estic gratament sorprès i enamorat de la vostra resposta. Ahir vam sobrepassar la frontera del 66% i ara ens marquem una nova fita: arribar al 75% de l'objectiu de finançament. Gràcies, mecenes, per ajudar-me en aquesta nova empresa de compartir les cançons! ♥️

#25 / Dia 22: amunt, amunt!

📒 L'any 1989, Extremoduro va finançar el seu primer treball a través del sistema de micromecenatge. Van recaptar 250.000 pessetes!
🎶 Vols ser mecenes del meu nou disc?
🎁 Tria una recompensa i compra'l anticipadament!
♥️ Ajuda'm a fer-lo possible!

#24 / Dia 21: tocant el 66%

Bon dimecres, mecenes! La fita del 66% la tenim a tocar! Avui, que fa 3 setmanes que va començar aquest micromecenatge, seria estratègicament interessant i bonic arribar a aquest percentatge, que voldria dir haver arribat als 2/3, i a la xifra de 10.000€. M'ajudeu a compartir aquesta pàgina de Verkami? Moltes gràcies, sou imprescindibles! ♥️

#23 / Dia 20: equador

💡 Som a l'equador (ja han passat 20 dies!) i a la vegada som a les portes d'arribar al 66% de l'objectiu del micromecenatge!
💽 Vols ajudar-me a fer possible el nou disc?
🎁 Tria la teva recompensa i compra'l anticipadament!
❤️ Fes-te'n mecenes!

#22 / Dia 19: amants de la creació

ℹ️ "Verkami" és un neologisme en llengua esperanto que significa 'amant de la creació'.
💽 Vols ajudar-me a fer possible el nou disc?
📣 Fita actual: arribar al 66% del total de finançament.
❤️ Fes-te'n mecenes!

#21 / Dia 18: història

ℹ️ El micromecenatge neix l'any 1997, quan el grup britànic Marillion sufraga una gira amb aportacions econòmiques dels seus seguidors.
💽 Vols ajudar-me a fer possible el nou disc?
📣 Fita actual: arribar al 66% del total de finançament.
❤️ Fes-te'n mecenes!

#20 / Dia 17

Bon dissabte, amics i amigues! Fa 17 dies que vaig iniciar el micromecenatge per a poder fer possible el nou disc. Estic molt content, sou més de 270 mecenes i seguim perseguint la fita d’assolir el 66% del total de finançament, que voldria dir arribar als 10.000€. Poc a poc aquest projecte es va fent col·lectiu, i la xarxa que s’està creant gràcies al micromecenatge és, almenys per a mi, molt bonica i apassionant. Gràcies per fer-me costat, de tot cor! Seguim…!

#19 / Dia 16: nous dissenys!

Bon divendres, amics i amigues, mecenes tots (i els que encara heu de ser-ho, hehe)! Com podreu veure, hem fet una mica d'endreça en aquesta pàgina: juntament amb l'equip de Verkami hem canviat la imatge de capçalera i hem afegit nous dissenys per a cadascuna de les recompenses, per tal de fer-ho més visual i atractiu. Seguim perseguint l'objectiu del 66% del total de finançament! Una abraçada i gràcies pel vostre carinyo!

#18 / Dia 15: arribar al 66%

Aquest dijous ve amb molt bones notícies! Ahir vam arribar al 50% de l'objectiu final del finançament, i ara ens marquem una nova fita: arribar al 66%! Moltes gràcies, em sento molt ben acompanyat! Seguim...!

#17 / Dia 14: 2 setmanes!

Bon dimecres, mecenes! Avui fa exactament dues setmanes que vaig iniciar aquest micromecenatge per a poder dur a terme la gravació del que serà el meu setè disc! Estic molt content amb la vostra resposta, i us vull recordar que avui m'agradaria molt poder traspassar la frontera del 50% del total de finançament. Ho aconseguirem? Gràcies, moltes gràcies! ❤️

#15 / Dia 12: amb la fita del 50%!

12 dies en marxa. Segueixo buscant arribar al 50% del total de finançament. M'hi ajudeu? Podeu fer córrer la veu, compartir-ho a les vostres xarxes... Tota pedra fa paret! La idea seria poder-hi arribar aquest dimecres que ve. Seguim i gràcies!

#14 / Dia 11: ja hem aconseguit el 40%!

Bon diumenge, amics i amigues! Seguim amb el micromecenatge per a fer possibles les noves cançons! Ahir vam passar la barrera del 40% i avui encara perseguim la fita del 50% del total del finançament. Tria una de les recompenses, fes-te mecenes i ajuda'm a fer realitat el meu nou disc!

Mil gràcies! ❤️🤝

#13 / Dia 10: dissabte de fita

Bon dissabte a totes i a tots! Ara mateix, aquest micromecenatge es troba al 39% de l'objectiu final de finançament. Com ja sabeu, fa uns dies vaig marcar la fita d'arribar al 50%. M'ajudes a fer-ho possible? Moltes gràcies, de tot cor!!! 🤝❤️

Cap al 50%! ;)
Cap al 50%! ;)

#12 / Dia 9: perseguint el 50%

Bon divendres a tothom! Sou 190 mecenes que ja heu participat en aquest micromecenatge. La vostra implicació m'alegra i m'encoratja, i la xarxa que es construeix amb les vostres complicitats estic segur que serà indestructible. La fita actual és arribar al 50% del total del finançament, i estic convençut que amb la vostra ajuda hi arribarem ben aviat! Sou molt imprescindibles! Bon dia, i seguim!

#11 / Dia 8: objectiu 50%

Ahir vam aconseguir la fita del 33%! A partir d'avui l'objectiu és arribar al 50% del total del finançament! Fes-te mecenes i ajuda'm a fer possible el nou disc! Moltíssimes gràcies! 🤝❤️

#10 / Dia 7: primera setmana

Avui fa justament una setmana que vaig inciar el projecte de micromecenatge per a fer possible el meu nou disc! Estic molt content perquè sou més de 150 mecenes i estem a punt d’assolir el 33% del total del finançament! Ens ajudeu a arribar-hi? 🤝❤

#09 / Dia 6: seguim buscant el 33%

Avui, dia 6 des de l'inici. Seguim amb el micromecenatge per a fer possible el nou disc, i la fita d'aquests dies és la d'arribar al 33% del total de finançament! Vols ser mecenes del meu nou disc? Tria una recompensa i ajuda'm a fer-lo possible! ❤️🤝

#08 / Nova recompensa de 75€

Bon dilluns! D'acord amb els amics d' El Pastor de Riudaura, he inclòs la recompensa Recital al corral, on oferim un petit concert en aquest corral de la comarca de la Garrotxa, maridat amb formatges i vi i per a dues persones. En aquest pack hi ha més recompenses. Us recordo que si ja heu fet la vostra aportació però voleu canviar de pack, podeu anul·lar-la i tornar a col·laborar. Gràcies! Seguim! ❤️🤝❤️

#07 / Dia 5: cap al 33%!

Un cop superat l'objectiu del 25% (mil grààààcies!!!), avui marquem la fita d'arribar al 33% del total de finançament! M'hi ajudes? Fes-te mecenes del meu nou disc! Tria la teva recompensa i fem-lo possible!

Arribem al 33% de l
Arribem al 33% de l'objectiu!

#06 / Dia 4: arribem al 25%!

Ahir no vam aconseguir arribar al 25% del finançament, que suposa arribar als 3.750€. Per això, avui diumenge tornem a marcar aquesta fita, a veure si ens ajudeu a aconseguir-ho! Ja som més de 100 mecenes i això està sent molt especial i intens per a mi! Gràcies! ❤️🤝❤️

#05 / Dia 3: objectiu 25%!

Bon dissabte a tothom! Ahir va acabar el segon dia de micromecenatge arribant als 90 mecenes i al 18% de l'objectiu. Per a aquest dissabte marquem l'objectiu d'arribar al 25% del total de finançament. Això vol dir arribar als 3.750€! Ho farem possible? Tant de bo! Gràcies per fer-nos costat!

#04 / Dia 2: compartim la creació

Fa 48 hores que vam iniciar aquest micromecenatge i ja hem aconseguit arribar al 15% de l'objectiu final del projecte! Moltíssimes gràcies a totes les persones que hi heu participat! Ara em toca seguir empenyent per a fer possible la gravació del nou disc. Necessito la vostra ajuda, per a compartir aquesta pàgina entre el vostre cercle d'amics i família i fer que més persones col·laborin amb alguna aportació! N'hem posat dues de noves! Un cartell promocional i una visita guiada per un servidor al meu poble, Sant Pere de Riudebitlles!

Seguim, i gràcies!
❤️🤝❤️

#03 / Noves recompenses

Acabem el segon dia del Verkami i, abans de fer-ne les valoracions (ja ho faré demà al matí), us volem fer saber que hem afegit dues noves recompenses:

  • Pack Bàsic II, on la novetat és un cartell promocional signat (a més a més del disc signat i l'aparició als agraïments).

  • Pack Sant Pere de Riudebitlles, on la novetat és una ruta guiada per mi mateix on visitarem diversos espais emblemàtics del meu poble, dinarem en un restaurant i buscarem un racó ben bonic per a fer-hi un petit recital (a més a més de les entrades pel concert de presentació, els discos signats i l'aparició als agraïments).

Seguim, i gràcies!

#02 / Dia 1: espectacular!

Ja han passat 24 hores des de la publicació d'aquest projecte de micromecenatge i no puc estar més emocionat! Ja hi han participat 47 mecenes i s'han recaptat més de 1.500€, que suposen el 10% de l'objectiu final. Moltes i moltes gràcies, de tot cor! Seguim! :)

#01 / Comencem el Verkami!

El mot verkami és un neologisme fet a partir de dues paraules de l'esperanto: Verko (creació artística o científica, obra, producció; o, en forma verbal, verki: crear obres d'art o ciència, produir art) i Ami (estimar, agradar). Verkami es podria definir com a amic de la creació.

Ha arribat el moment de fer pública una notícia que tinc moltes ganes de compartir: durant l'any 2019 publicaré el meu setè disc! Farà 15 anys que vaig trepitjar per primera vegada un escenari, i ho celebraré d'una manera única: amb un nou treball discogràfic.

És per aquest motiu que us animem a col·laborar amb el procés d'elaboració i gravació de les noves cançons. Podeu fer les vostres aportacions o compartir aquest projecte de micromecenatge amb les vostres amistats i els vostres familiars. Tota pedra fa paret i us estaré infinitament agraït!

Moltes gràcies per donar-me l'energia necessària! Comencem amb una il·lusió increïble!

leer más

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies