❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Ajuda a fer realitat el primer disc de Gerard Sabaté i el Club de la Bona Gent

Aquest estiu gravo el meu primer disc, SEMÀFOR EN BLAU, que inclourà 10 temes amb música i lletres pròpies. Gènere? Pop d’autor. M’acompanyen músics de primera talla! Necessito la teva ajuda per a cobrir les despeses d’enregistrament i formis part d'aquest projecte. Hi ha recompenses... T'agradarà!

Gerard Sabaté

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
63
Aportaciones
3.530€
De 3.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Aquest estiu gravo el meu primer disc, SEMÀFOR EN BLAU, amb una banda de músics genial. El CD inclourà 10 temes amb música i lletres pròpies. Gènere? Pop d’autor. Necessito la teva ajuda per a cobrir les despeses d’enregistrament i formis part d'aquest projecte i te'l sentis com una mica teu també. Hi ha recompenses... T'agradarà!

Durant la primera quinzena de juliol entrarem a enregistrar a SOUNDCLUBSTUDIOS de Salt, sota la direcció de Lluís Costa (guitarra d’Adrià Puntí) i la producció musical de Xevi Nuri (exguitarrista de Loquillo y los Trogloditas”).

En definitiva, volem fer un CD perquè el gaudeixis quan l'escoltis! Després tenim moltes ganes de rodar i anar-les a tocar. Ens ajudes?

A què destinarem les vostres aportacions

Destinarem la teva aportació a ajudar a fer front a les despeses dels dies d'enregistrament a l'estudi i posterior edició, mescla i masterització. Si tenim la sort d'obtenir més diners els utilitzerem per a fer un vídeoclip d'alguna cançó del disc.

Sobre les recompenses

Pensem que la millor recompensa és rebre el CD, però a més a més te n'enviarem un altre per a què el puguis regalar a qui vulguis.

El teu nom apareixerà en el CD a l'apartar d'agraiments com a mecenes perquè en realitat també serà una mica teu.

També t'enviarem dues entrades per al concert de presentació que serà al més d'octubre en algun teatre-auditori de Girona i que ens farà molta il·lusió que hi vinguis com a col·laborador i part del projecte.

Volem fer un book digital fotogràfic de l'aventura a l'estudi per tal d'enviar-te'l i així puguis veure de més a prop com va creixent la llavor del projecte.

També hem pensat altres opcions com que puguis dedicar alguna de les cançons a algun ésser estimat; venir a passar amb nosaltres un dia a l'estudi de gravació o que et puguis quedar algun dibuix original dels artistes que participaran en el disseny del cd i fulletó de les lletres.

Qui som?

Em sento mooooolt afortunat d'haver pogut engrescar a un gran equip de músics per a què m'acompanyin en la gravació i posterior gira del disc:

Lluís Costa: direcció i enregistrament del disc.

Xevi Nuri: guitarra solista i productor musical.

Marc Vilalta: percussió.

Xabier Michelena: piano i teclats.

Siso Garcia: baixista.

Neus Aguer: veus i cors.

Gerard Sabaté: guitarra i veu (autor de les lletres i cançons)

Calendari previst

Primera quinzena de juliol: enregistrar el disc a l'estudi.

Agost: edició, mescla i masterització. Disseny CD.

Setembre: còpies CD i enviament als mecenes.

Octubre: Concert de presentació del disc en un teatre-auditori de Girona.

COMUNICACIÓ

Per a qualsevol dubte, pregunta, suggeriment, petició no dubtis a posar-te en contacte: [email protected]

Per cert, estem buscant encara nom pel grup. Tens alguna suggerència creativa? La valorarem.

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies