❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

Discover the 10 most exciting projects of 2019!

Apocalypse Uploaded

El nou projecte teatral de LAminimAL aplega diverses disciplines i s'estrenarà a Fira Tàrrega 2016. L'última part de la trilogia mira al futur per parlar de la reconstrucció de la memòria col·lectiva des d'una perspectiva postapocalíptica. El món ha esclatat, què queda del jo? I de nosaltres?

LAminimAL Teatre

A project of

Category

Created in

0
seconds
28
Pledges
2.070€
From 2.016€
Contribute to the project

Apocalypse Uploaded

És el nou projecte teatral de LAminimAL que aplega diverses disciplines i que es podrà veure dins Fira Tàrrega 2016. Aquest muntatge ha estat seleccionat per a formar part del programa de Suport a la Creació i, realitzarà una residència artística a la ciutat de Tàrrega entre els dies 1 i 10 de juny de 2016.

És l'última part d'una trilogia sobre la memòria que va començar amb El suïcidi de l'Elefant Hipotecat (Teatre Tantarantana i La Seca), on vàrem seure a discutir sobre el present i a denunciar la manca de memòria de la nostra crisi actual. La segona part va ser La supervivència de les Lluernes (Fira Tàrrega 2014, Festival Grec, Temporada Alta, Teatre Romea), amb aquesta peça vàrem viatjar fins el 1975 per revisar allò que han anomenat Transició democràtica espanyola.

Finalment, mirarem al futur amb l'objectiu de parlar de la reconstrucció de la nostra memòria col·lectiva des d'una perspectiva postapocalíptica. Apocalypse Uploaded debatrem la relació entre memòria i creativitat. Quanta imaginació hi ha als relats que conformen la nostra identitat?

Resum

I finalment, el món esclata. Game over.

Dels humans només sobreviu la seva identitat virtual, el seu avatar. Són les ombres de les persones que eren a la seva vida anterior, la vida carnal, unes entitats que estan obligades a vagar pel Núvol d'aquí fins l'eternitat. Davant aquesta perspectiva, què es pot fer? Per què es deu viure? Per què es pot lluitar? Què queda del jo i de nosaltres? Totes aquestes preguntes són el punt de partida per a entrar en aquest futur que et proposem. Un espectacle de nova creació que uneix teatre, música i nous llenguatges i que té lloc a un espai sonoritzat que amplifica, modula i modifica les acciones dels personatges nascuts de les icones de les nostres idees futuristes.

A què destinarem les vostres aportacions

2.016€ és el número que dóna inici al nostre Apocalipsi particular. I et proposem que col·laboris amb nosaltres perquè creiem en la renovació de les arts escèniques, perquè ens qüestionem constantment l'art, el teatre i, també, la nostra feina; perquè creiem imprescindible seguir investigant. Perquè veiem el teatre com un altaveu, com una eina de canvi i com a mitjà per a (re) pensar (-nos) i reflexionar sobre el nostre món i la seva societat. Volem arribar en les millors condicions possibles per a poder destinar tots els esforços a la tasca creativa! Per aquest motiu....

Els diners que inverteixis aniran destinats a cobrir les despeses de les dietes i desplaçaments de la companyia durant els dies de residència artística emmarcada dins el programa Suport a la Creació de Fira Tàrrega. En aquest projecte participen 15 persones entre intèrprets, productores i equip de creació. Amb el teu suport podrem aprofitar els recursos per a desenvolupar el nostre treball artístic i estrenar Apocalypse Uploaded.

Sobre les recompenses

Les recompenses seran entregades en el moment de trobada amb els nostres mecenes:

En el cas de la recompensa amb assistència a un assaig, podràs presenciar des de dintre la dinàmica de treball, contactarem amb tu per comentar-te el nostre calendari i posar-nos d'acord en un dia concret.

La recompensa de la nostra preestrena serà una experiència exclusiva pel fet de gaudir amb tu d'un espai íntim i inèdit, abans d'arribar a un esdeveniment internacional de grans dimensions com la Fira de Tàrrega. Aquesta única funcions pel públic és realitzarà al setembre.I contactarem amb tu per saber quin donarte mes informació.

Si vols saber més de l'experiència apocalíptica: avançar-te que el teu món esclatarà, sentiràs l'escena de prop i viuràs una versió pròpia de la fi del món.

Per últim, si et sents identificat, simpatitzes amb algun dels nostres avatars/ personatges o si ja saps quin és el teu preferit, corre a contar-nos quin és i t'entregarem un cartell/pòster amb la imatge d'aquest ésser únic.

Calendari previst

El procés de treball es divideix en tres etapes: creació, producció i explotació de l'obra:

Per a la creació arrenquem el procés a les instal·lacions de l'Espai Erre on posarem en pràctica la nostra metodologia de treball.

Paral·lelament a la tasca de creació, realitzarem l'organització, gestió i producció de l'espectacle. Amb el suport dels professionals de la Fira Tàrrega i suport del Taller d'escenografia del Teatre de Sant Cugat buscarem les millors solucions per a la confecció de l'obra i la viabilitat del projecte.Finalment, el nou projecte teatral de LAminimAL es podrà veure del 8 a l'11 de setembre a Fira Tàrrega 2016.

+ Info

www.laminimalteatre.cat
@laminimalteatre
facebook.com/laminimalteatre/
vimeo.com/laminimal

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

0 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

10€
36 left (of 40)

Agraïments a la nostra pàgina web
+Assistència a un assaig.

20€
19 left (of 30)

Agraïments a la nostra pàgina web
+Assistència al preestrena exclusiu
+Col·loqui amb la directora.

30€
18 left (of 20)

Agraïments a la nostra pàgina web
+Assistència al preestrena exclusiu
+Col·loqui amb la directora
+Foto amb la companyia.

50€
12 left (of 15)

Agraïments a la nostra pàgina web
+Assistència al preestrena exclusiu
+Col·loqui amb la directora
+Foto amb la companyia
+Experiència apocalíptica.

100€
10 left (of 16)

Agraïments a la nostra pàgina web
+Assistència al preestrena exclusiu
+Col·loqui amb la directora
+Foto amb la companyia
+Experiència apocalíptica
+Cartell exclusiu del teu avatar preferit.

500€
3 left (of 5)

Agraïments a la nostra pàgina web
+Assistència al preestrena exclusiu
+Col·loqui amb la directora
+Foto amb la companyia
+Experiència apocalíptica
+Cartell exclusiu del teu avatar preferit
+ Curs introductori als SMR (la nostra técnica teatral) dictat per Daniela De Vechi.

27 people helped bring this project to life

23
are returning backers of Verkami
4
are new backers
 • Joan Frank Charansonnet
 • vbest
 • Mecenes Benet
 • dsaldanya
 • denise del vecchio
 • Mar
 • LAminimAL Teatre
 • Diogo Teixeira
 • Alba
 • Ovella Negra
 • apijuan
 • olga hereu palacín
 • Rosó
 • Xantal
 • diana
 • tiberi666
 • Ambam Coop
 • Jose Enrique Belda Berenguer
 • ecasala
 • ariana lamiel
 • Ney Bonfante
 • inesmir@telefonica.net
 • margheritab
 • yudall
 • chinaski86
 • Chiara
 • Alzira Andrade
Cookies help us to offer you the best experience. Settings