❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Manifesta de la Cia.Obskené a Fira Tàrrega 2016

La Companyia Obskené vol fer realitat el seu nou espectacle de carrer Manifesta al Festival Fira Tàrrega 2016, i per això si ens ajudes et convidem a un *guateque* molt especial!

Companyia Obskené

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
35
Aportaciones
3.505€
De 3.500€
Aporta al proyecto
Ver proyecto en English

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Els Obskené estem preparant un nou espectacle que s'estrenarà a Fira Tàrrega 2016: Manifesta

Manifesta reivindica l'espai públic, la comunitat i el ritual col·lectiu. Prenent el circ com a poètica del risc que ens fa sentir vius, Manifesta és un espectacle que ens qüestiona, sempre qüestionar-se, i una festa per ballar i ballar. Una proposta visual, lúdica i crítica, plena d'energia i genuïnament de carrer. La nova proposta d'Obskené és una simbiosi de circ, text i música. Un projecte resultant del treball en equip d'una sèrie de creadors de nacionalitats, trajectòries i llenguatges artístics diversos.

Un espectacle de mig-gran format, energètic, amb molta força, amb vosaltres, els espectadors, com veritables protagonistes de la nostra proposta. Amb Manifesta us volem portar cap a l’èxtasi. El text és un manifest en diferents llengües que reivindica l'espai públic, la comunitat i el col•lectiu. Quatre pals xinesos, un trapezi fix i un circuit de tirolines seran les estructures escenogràfiques circenses que serviran als actors-acròbates per defensar aquest manifest. La música electrònica convertirà la interpretació d'aquest manifest en una festa.

L'Equip

Idea original i direcció artística: Ricard Soler i Mallol

Disseny tècnic i escenogràfic i direcció tècnica: Adrià Pinar

Text: Jean-Frédéric Messier (Quebec)

Coreografia: Anne Morin

Vestuari: Manon Guiraud (França)

Il•luminació: Hugo Dalphond (Quebec)

Actors-acròbates:

Ilona Muñoz (trapezi)

Martí Salvat (pal xinès)

Valia Beauvieux (pal xinès) (França)

Alessio Motta (pal xinès) (Itàlia)

Catarina Rosa (pal xinès) (Portugal)

Música i DJ: Grey Filastine (EUA)

Segon DJ: D.WattsRiot (Regne Unit)

Producció: Nuri Santaló

Ajudant de producció en pràctiques: Eva Carrasco

Tècnic de so: Efren Bellostes

Tècnic de llums: Isidro Ortiz

Assessorament tècnic: Björn Eriksson (Suècia)

El Verkami

Els Obskené hem preparat un Verkami per completar el finançament de l'espectacle. Volem comptar amb el vostre suport per fer aquest Manifesta possible. Nosaltres creiem que els que voleu col•laborar ho feu perquè teniu ganes d'apostar pel nostre projecte, perquè teniu ganes de fer possible un altre espectacle, perquè creieu que cal recolzar el teatre i penseu que amb la vostra aportació poseu un gra de sorra en el desolador panorama cultural. Nosaltres pensem que no volem fer diferències entre uns i altres i que cadascú col•labora des de les seves possibilitats. No volem considerar-vos mecenes premium o mecenes low cost. Per a això hem decidit fer una única recompensa.

Les recompenses, una vetllada molt especial!

Els Obskené estem preparant una vetllada. Un guateque al mes d'agost per agraïr-vos la vostra col•laboració. Sempre ens han agradat les festes, les trobades, compartir amb un bon vi.

En aquest cas la vetllada serà al nord de Barcelona, a les altures, al vespre. El 26 d’agost a les 19:30h us obrirem les portes de la Carpa de Circ Rogelio Rivel i us ensenyarem el què estem preparant.

Veureu un assaig complert i compartirem amb vosaltres el procés creatiu.

Després farem un pica-pica a la fresca, amb una mica de música, i parlarem del que heu vist i de si us ha agradat el que proposem i també de l'estiu i dels mosquits del mes d'agost i que l'estiu passa molt ràpid, i del circ, la cultura, la música...

Altres col·laboracions

Finalment, si no pots aportar res econòmic però tens ganes d'ajudar-nos, hi ha altres maneres de col•laborar amb la companyia. Si és el cas, escriu-nos a [email protected]. Hi ha molts altres intercanvis que ens poden fer tan servei com el calers.

+ Info

obskene.org
facebook.com/obskene.companyia
twitter.com/obskene
Vimeo

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies