❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

Discover the 10 most exciting projects of 2019!

Descobreix la Innovació

Per què no donem la oportunitat als nens i nenes de descobrir que poden ser ells els inventors del seu futur? Ajuda als nens i nenes del teu entorn a aconseguir-ho amb les aventures d'en Tivo Creatiu!

Category

Created in

0
seconds
13
Pledges
593€
From 3.000€
Contribute to the project
View project in Castellano

Choose your reward

LA NOVA AVENTURA D'EN TIVO CREATIU!

El conte perquè els nens i nenes descobreixin el poder de la seva imaginació y aprenguin a utilitzar la seva creativitat per a innovar!

EXPLORANT LA COMUNICACIÓ, no és una aventura qualsevol, l'equip d'experts de la Fundació per a la Creativació ha dissenyant una historia interactiva gràcies a la qual els teus fills i filles descobriran que tenen la capacitat d’inventar noves solucions, se sentiran més capaços d’aportar idees i milloraran la seva confiança.

CREATIVITAT I INNOVACIÓ, CLAUS DE LA NOVA EDUCACIÓ

La millor manera de preparar als nens i nenes pel seu futur, és ajudar-los a desenvolupar les capacitats necessàries per donar resposta a tasques complexes de forma creativa i innovadora.

Si creus que...

...els nens i nenes poden de ser creatius, aquest és el teu llibre!

... desenvolupar el talent dels nens és clau pel seu futur, aquest és el teu llibre!

... la creativitat i la innovació seran habilitats fonamentals pels nens i nenes, aquest és el teu llibre!

SOBRE EL PROTAGONISTA

En Tivo Creatiu, és un nen curiós com tots els altres, a qui li agrada imaginar-se aventures. Amb el súper poder de la imaginació en Tivo es converteix en un explorador que amb l'ajuda de cada nen i nena resol tota mena de reptes!

SOBRE LES RECOMPENSES

25
25

38
38

48
48

68
68

98
98

SOBRE EL JOC

Descobreix "El joc de taula" per convertir-te en una de les persones més creatives del món. Fes explotar la imaginació de tota la teva família!

Aconsegueix-lo amb les recompenses "El Juganer" i "El Mecenes"!

48
48

El JOC DE LA CREATIVACIÓ et demostrarà que tothom pot tenir bones idees si utilitza el mètode adequat.

INVESTIGA, FES LES PREGUNTES ADIENTS, TRENCA AMB LES NORMES ESTABLERTES, deixa que t'inspirin alguns dels personatges més famosos de la nostra història i aconsegueix trobar la millor idea que revolucionarà el món! I finalment... per què no dur-la a terme?

CALENDARI PREVIST

Tenim previst enviar les recompenses als mecenes un mes després de finalitzar el projecte de Verkami, o sigui que, abans que s'acabi el juliol podreu tenir els contes a casa vostre.

SOBRE LA FUNDACIÓ PER A LA CREATIVACIÓ

Aquesta col·lecció forma part del projecte de la Fundació per a la Creativació, una entitat sense ànim de lucre que desenvolupa un programa educatiu pioner a les escoles per potenciar les capacitats creatives i innovadores dels nens i nenes. A dia d’avui, + de 50 escoles formen part d’una Xarxa d’Escoles Creatives gràcies a la qual + de 7.000 alumnes han descobert la creativitat, el talent i la innovació. Gràcies als contes, aquest aprenentatge també es pot portar a les llars amb les famílies.

SOBRE EL DIBUIXANT

Mario Pereda: Quan escolto, dibuixo

Mario Pereda és un jove il·lustrador amb un talent extraordinari. Ell mateix es considera un afortunat ja que ha convertit el seu talent i passió en la seva feina i procura innovar sempre en les seves creacions, justament el que volem amb aquesta col·lecció: que els nens descobreixin que ells també poden innovar dins l'àmbit que més els apassioni.

Et convidem a descobrir l'univers des de la seva mirada

+ INFO

Segueix-nos al Facebook

Segueix-nos al Twitter

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

4 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

 • Buenos días Eduardo,

  el envío gratuito es para España. Para México podriamos mandar pero deberíamos aplicar los gastos de envío, que serian de entre 25€ y 30€, dependiendo del peso del paquete.

  ¡Qué bueno que nuestra mensaje llegó hasta México!

  Muchas gracias Eduardo por tu contacto e interés :)

 • Eduardo Knapp Hernandez

  Eduardo Knapp Hernandez

  over 4 years

  Envío aplica a México?

 • ¡Hola Gorka! las edades mínimas para todas las opciones de cuentos seria de unos 7 años, aunque también depende de cada niño/niña... a nosotros nos funciona con niños de 5 años también.

  Sobre el juego de la creatividad, puedes ver más información en este enlace: http://www.fundaciocreativacio.org/es/tienda-online/el-juego-de-la-creativacion/

  Cada cuento viene con una guía didáctica para los padres con información y consejos para realizar las actividades y para fomentar la creatividad y la innovación.

  Espero haber aclarado tus dudas, pero si te queda alguna no dudes en comentarlo ;)

  ¡Muchas gracias por colaborar con la difusión de la innovación en los peques!

 • Gorka PdMG

  Gorka PdMG

  over 4 years

  Hola.

  Me gustaría saber las edades mínimas para utilizar los distintos libros de las distintas opciones, y algo más de información sobre "El juego de la creatividad".

  Y también, saber si hay algún tipo de "acompañamiento" para las madres y padres...

Go back to all the updates

#02 / ¡Estamos llegando a la mitad del proyecto!

Queridos amigos y amigas,

Qué rápido han pasado los días. Ya solo nos quedan 22 días para finalizar la campaña. Estamos poniendo todo nuestro esfuerzo para conseguir que Tivo Creativo viva esta nueva aventura. Una aventura que ayudará a los más pequeños a descubrir que tienen el super poder de la imaginación y que vosotros habréis ayudado a construir.

Ahora necesitamos un empujoncito más de tod@s para que la gente de nuestro alrededor también quiera sumarse al proyecto. Solo de esta forma se hará realidad.

¿Nos ayudas difundiendo el proyecto?

¡Muchas gracias!

0 comments

Log in or Sign up to comment this entry.

#02 / ¡Estamos llegando a la mitad del proyecto!

Queridos amigos y amigas,

Qué rápido han pasado los días. Ya solo nos quedan 22 días para finalizar la campaña. Estamos poniendo todo nuestro esfuerzo para conseguir que Tivo Creativo viva esta nueva aventura. Una aventura que ayudará a los más pequeños a descubrir que tienen el super poder de la imaginación y que vosotros habréis ayudado a construir.

Ahora necesitamos un empujoncito más de tod@s para que la gente de nuestro alrededor también quiera sumarse al proyecto. Solo de esta forma se hará realidad.

¿Nos ayudas difundiendo el proyecto?

¡Muchas gracias!

#01 / Eduquem la Creativitat dels nens i nenes!

Moltes gràcies per la vostra magnífica aportació!

Ara el nostre objectiu és arribar als 1.000€ durant aquest cap de setmana! Si sabeu d'algun familiar o amic al qui li pugui interessa el projecte no dubteu en fer-l'ho partícep!

Cookies help us to offer you the best experience. Settings