❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Revista Lligams: edició del número 11

Edició del número 11 de la revista Lligams que es dedica a la divulgació històrica. Es tracta d'una porta oberta per a joves investigadors que busquen una via de difusió de les seves recerques.

LLIGAMS

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
13
Aportaciones
330€
De 300€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Revista Lligams número 11

Volem editar la revista número 11 de l’associació LLIGAMS que es dedica a la divulgació històrica. La nostra revista és una porta oberta per a joves investigadors que busquen una via de difusió de les seves recerques.

Durant els últims anys s’ha fet un esforç important per difondre els continguts de Lligams per internet. Avui la revista està indexada dins dels cercadors RACO i DIALNET.

També disposa d’un enllaç a través de LATINDEX i apareix a la base de dades MIAR, de la Universitat de Barcelona.

Continguts

Tots els continguts estan disponibles a través de la pàgina web excepte el darrer número, reservat als socis-patrocinadors.

L'elaboració dels continguts de la revista està en una fase avançada. Alguns dels temes que es tractaran són els següents:

La figura del Mostassaf a la Vall d'en Bas de Pau Alcover.

La repressió franquista a la policia municipal d'Olot de Marc Pons.

Actualitat arqueològica a les comarques gironines d'Albert Aulinas.

A què destinarem les vostres aportacions

Els diners que necessitem són per a la edició, impressió i distribució en paper d’uns 100 exemplars de la revista . Per la nostra experiència (10 revistes editades anteriorment) el cost acostuma a pujar entre 500-600 euros, però disposem de fons propis, per assumir la meitat d’aquest import . Per a números anteriors havíem comptat amb una subvenció de la Diputació de Girona que ja no existeix i amb patrocinadors privats, com l’Assessoria TAX, que ja no poden col·laborar amb nosaltres.

Si aconseguim més diners, aquests seran destinats a la millora de la nostra pàgina web, que té com a principal objectiu allotjar els continguts de la revista i promocionar la recerca científica.

Calendari previst

En relació al calendari, la idea és recopilar articles fins el 31 de juliol de 2016 i de cares a gener del 2017 tenir enllestida la revista.

Sobre les recompenses

El nostre objectiu és poder entregar les rocompenses un cop editada la revista, al llarg del primer trimestre de 2017. Apareixeran els noms de tota la gent que hagi contribuït a la revista.

+ Info

Pàgina web de l'associació | Blog de l'associació | Perfil de twitter

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies