El 26 de junio... ¡ Estrenamos nueva web !
×

Descripción del proyecto

**[SI ENCARA NO HAS COL·LABORAT, ENCARA POTS!
Ara que hem arribat als 3000€ ja podem fer front a la reparació del sostre, el sanejament de la instal·lació elèctrica i la gestió dels permisos..., però com encara ens queda temps i som valentes, ens proposem un nou repte: Arribar als 4000€!

Amb els pròxims 1000€ farem de La Maranya un espai accessible per a les persones amb movilitat reduida. Amb 1000€ més podríem comprar la cadira elevadora que necessitarem.]**

QUI SÓM?
La Maranya és una Casa de Joventut formada per diversos col·lectius: Estem Vius, col·lectiu teatral i artivista; Esplai Cataflai, educació lliure on l'escola no arriba;La flama, revista; 4 Gats, oci nocturn alternatiu.

La Maranya és la unió d'aquests col·lectius,que fins fa poc treballaven de manera independent, sota les directrius d'un somni: crear un xarxa de joves que empren el seu temps en construir alternatives a tot allò imposat, i van descobrir que els grups de joves han d'unir-se si volen començar a canviar les coses.

La Maranya som nosaltres, però també tu i aquella, i aquell! Perquè La Maranya és espai per a tots els qui volen invertir el seu temps en crear, educar, conviure. Som una associació autogestionada i laica, lluitem per canviar tot allò que no ens agrada del nostre entorn mitjançant la creació d'una cultura lliure i alternativa per a tots i totes. Parlem en clau d'educació, perquè les persones s'eduquen unes a altres amb la reflexió conjunta.

QUÈ VOLEM I PERQUÈ
La Maranya tenia seu al Casal Jove de Benicàssim, a un espai reservat especialment per a associacions. Vam estar allà durant sis anys fins que fa pocs mesos els atacs del nostre ajuntament es materialitzaren en una ordre de desallotjament. Desprès d'un mes sense llar, hem aconseguit llogar a molt bon preu dues casetes al centre del poble, el problema? estan en molt mal estat. Amb dos mesos de treball a les esquenes, ens adonem que necessitarem un finançament extra per a poder fer front a algunes de les reformes necessàries.

PER A QUÈ NECESITEM ELS 3.000€
Diuen que començar les cases pel sostre no és recomanable. Però a la nostra Casa de la Maranya ens van els reptes, i ens disposem a encetar la reparació de les goteres de la nostra seu, perquè si la Maranya és mulla... malament!També hem de fer paperassa per treballar sota el paraigua de la legalitat, i que les nostres activitats llibertàries amb infants siguen estables, com sempre ho han sigut.
No oblides que és l'ajuntament qui ha decidit expulsar-nos d'un espai públic que és de tots, confirmant que no tots som iguals davant de l'administració municipal.

Sense llum és difícil engegar ordinadors, veure's mentre fas una reunió, o preparar un cafè mentre fem una partida a Carcassone. Per això també renovarem la instal·lació elèctrica.

Amb la teva col·laboració pots assegurar-nos una teula, un endoll... Perquè saps que la Maranya és necessària ara més que mai, perquè és un exemple de llibertat!

 

Comparte el proyecto con tus amigos

Publica el widget del proyecto
Selecciona el tipo de widget que más encaja con tu web. ¡Es solo copiar y pegar!


Preguntas y respuestas(0)

 • No hay ninguna pregunta
Si quieres saber más pregúntale al autor

Una casa per a La Maranya

Una casa per a La Maranya

Conseguidos3.910€
de3.000€
100% conseguidos Conseguido!
Diuen que començar les cases pel sostre no és recomanable,però a nosaltres ens van els reptes! La Maranya té una nova llar i amb les teues col·laboracions podríem arreglar-li la teulada,realitzar la instal·lació elèctrica i aconseguir els permisos necessaris! Perquè #Josócmaranya però tu també! :D
Diuen que començar les cases pel sostre no és recomanable,però a nosaltres ens van els reptes! La Maranya té una nova llar i amb les teues col·laboracions podríem arreglar-li la teulada,realitzar la instal·lació elèctrica i aconseguir els permisos necessaris! Perquè #Josócmaranya però tu també! :D
Creado en: Benicasim

¡Gracias! Esta campaña de crowdfunding terminó el 12 de Mayo de 2012.

 
 • Aportando 5€
  14 Mecenas

  Per a les butxaques ajustades que volen invertir en aquest somni:
  Xapa + Pack d'enganxines.

 • Aportando 10€
  15 Mecenas

  Per a començar l'obra...
  Col·locar el teu nom al mur de l'espai junt al d'altres mecenes + Pack d'enganxines + Pack de xapes.

 • Aportando 20€
  48 Mecenas

  Per a col·locar part de tu a la història...
  Samarreta maranyera + Col·locar el teu nom al mur junt al d'altres mecenes + Pack d'enganxines + Carnet de soci + Entrada per al doble concert de Pau Alabajos i Andreu Valor.

 • Aportando 30€
  16 Mecenas

  Per a patrocinar teules!
  Samarreta maranyera + Col·locar el teu nom al mur junt al d'altres mecenes i fer-te patró/patrona d'una de les teules + Pack d'enganxines + Carnet de soci + Pack de xapes + Dues entrades per al doble concert Pau Alabajos i Andreu Valor.

 • Aportando 50€
  17 Mecenas

  Per a convertir-te en un artivista...
  Samarreta maranyera + Col·locar el teu nom al mur junt al d'altres mecenes + Pack d'enganxines + Carnet de soci + Pack de xapes + Master class de teatre amb Valentí Pinyot + Entrada VIP per a la inauguració :) + Dues entrades per al doble concert Pau Alabajos i Andreu Valor.

 • Aportando 100€
  8 Mecenas

  Per a gaudir amb els companyxs:
  2 Samarretes maranyeres + Col·locar el teu nom al mur junt al d'altres mecenes + Pack d'enganxines + Carnet de soci + Pack de xapes + 1 mes de classes de guitarra/dolçaina/bateria/baix a triar + Entrada VIP per a la inauguració + Quatre entrades per al doble concert Pau Alabajos i Andreu Valor.

 • Aportando 250€
  QUEDAN 2 RECOMPENSAS (DE 2)

  Per a xafardejar:
  Samarreta maranyera + Col·locar el teu nom al mur junt al d'altres mecenes + Pack d'enganxines + Carnet de soci + Pack de xapes + 1 mes de classes de guitarra/dolçaina/bateria/baix a triar + Entrada VIP per a la inauguració + Cinc entrades per al doble concert Pau Alabajos i Andreu Valor + Entrada d'1 dia al Rototom Sunsplash.

 • Aportando 300€
  RECOMPENSAS AGOTADAS

  Per a què sigues la/el més envejat de tota la contornà!
  Samarreta maranyera + Col·locar el teu nom al mur junt al d'altres mecenes + Pack d'enganxines + Carnet de soci + Pack de xapes + 1 mes de classes de guitarra/dolçaina/bateria/baix a triar + Entrada VIP per a la inauguració + Huit entrades per al doble concert Pau Alabajos i Andreu Valor + Bonus per al Rototom Sunsplash.

 • Aportando 500€
  QUEDAN 1 RECOMPENSAS (DE 1)

  T'has guanyat com a mínim una estàtua! Templà/Templat!
  Samarreta maranyera + Col·locar el teu nom al mur junt al d'altres mecenes + Pack d'enganxines + Carnet de soci + Pack de xapes + 1 mes de classes de guitarra/dolçaina/bateria/baix a triar + Entrada VIP per a la inauguració + Deu entrades per al doble concert Pau Alabajos i Andreu Valor + Bonus per al Rototom Sunsplash + Festa en el teu honor.

¡Gracias! Esta campaña de crowdfunding terminó el 12 de Mayo de 2012.

 

Proyecto destacado por Vilaweb

Blog del proyecto (2)

 • 23.04.2012

  Moltes gràcies!

  Volem donar-vos les gràcies a totes i tots els que ja heu col·laborat, gràcies per voler formar part d'aquest… leer más
 • 28.02.2012

  Manifest #Josócmaranya

  Josócmaranya perquè treballe educant des de la base per a construir una societat més crítica. Volem una… leer más
2 actualizaciones más verlas todas

Autor/a del proyecto

Foto de La Maranya
La Maranya
“Hola, sóc La Maranya i vull ser una associació activa, amb una veu ferma i forta que siga respectada per qui governa. Què mai deixe de dir allò que pensa i sent. No només vull ser paraules, sinó accions i il·lusions,... Leer más
La Maranya tiene 0 proyectos más en verkami. Puedes encontrar más información en http://lamaranya.org