❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

mianorca

Un llibre de Fotografia complementat amb més de seixanta col·laboracions literàries. Per expressar històries, contes, reflexions, pensaments, poemes… Unes imatges per revelar sentiments, percepcions i, potser, transmetre emocions.

Damià Coll

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
119
Aportaciones
4.945€
De 4.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Diuen que caminar és el somni dels que ja no hi són; dels que se'n van anar


Caminar, observar i captar, un còctel que m'ha induït al propòsit d'aconseguir el finançament per a poder publicar aquesta intenció: un llibre de fotografia com a mitjà d’expressió.

Amb més de seixanta col·laboracions literàries d'escriptors, amics i coneguts.

Una visió fotogràfica envers la Menorca que durant molt temps he anat visualitzant i caminant.

On conscientment o inconscient crec haver-hi plasmat relacions emocionals. Visions i escenes molt relacionades amb l'interior i l'estat emocional. Conclusió que pot provocar, segurament, diferents interpretacions i deduccions.

Amb els meus dubtes i fantasies. El propòsit és emotiu i expressiu. Tal vegada, una declaració instintiva i evolutiva de com percep la vida i la convivència amb l'illa.

De les imatges, complementada cadascuna amb la narració del corresponent col·laborador, s'esdevé una efectiva i sorprenent concordança. Una compensació, sens dubte, que ajuda a realçar les fotografies donant-les significat i fluïdesa.

A què destinaré les vostres aportacions

Les aportacions rebudes aniran destinades a l'edició del treball: maquetació, disseny, revisió de texts i impressió. I els que us decanteu per l'opció de sopar-bereneta amb tertúlia, per l'elaboració de l'àpat.

Calendari previst

La previsió és tenir el llibre editat cap a la tardor de 2016.

Una vegada imprès es farà una presentació pública, en la qual es convidarà als mecenes i se'ls hi farà entrega de les recompenses. Així com a les entitats col·laboradores i mitjans de comunicació.

L'esdeveniment es complementarà amb un tast i una projecció d'imatges sobre el projecte.

Sobre el llibre

El format serà de 27 x 23 cm i tindrà unes 175 pàgines en paper de 150 g. estucat brillant: amb pròleg, més de seixanta col·laboracions literàries i unes 70 fotografies en color i qualcuna en blanc i negre. L'enquadernació, cosida i encolada a llom, i la portada de tapa dura.

S'editaran 500 exemplars en català.

+ Info

facebook.com/damia.coll
miacoll.blogspot.com.es
twitter.com/Damiacoll
Trailer

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

17 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • vallbona 2006

    vallbona 2006

    casi 8 años

    Bon dia Damià,

    Enhorabona per l'exit del teu projecte, que esperem degustar ben aviat. Vivim a l'altra banda de la Mediterrània i estem enamorats de la teva/vostra illa, on comptem tornar a mig setembre i potser trobar-nos a Ferreries, a Los Claveles

  • Damià Coll

    Damià Coll
    Autor/a

    casi 8 años

    Moltes gràcies, Sergi... Te'ls guardo! Molts rcords!!

  • sergi

    sergi

    casi 8 años

    Bons tardes Damia sóc Sergi de Sant Sadurní, molt bé aquesta inicativa me'ls guardes, tinc dos de confirmats els recullo a l'agost.

    Salutacions i records a la família

  • Damià Coll

    Damià Coll
    Autor/a

    casi 8 años

    Muchas gracias... Te lo envio!

  • isaacifr

    isaacifr

    8 años

    Hola Damià,

    Enhorabuena por el libro! Me uno a los compañeros que han pedido que les envíes el libro. Yo también he aportado 35€ y necesito que me lo envíes a Galicia. Supongo que no hay problema.

    Moltes gràcies!

  • Damià Coll

    Damià Coll
    Autor/a

    8 años

    Hola!

    He creat una nova recompensa amb l'opció demandada.

    Gràcies, Ecomenjar!

  • Mª Jesús Vinent

    Mª Jesús Vinent

    8 años

    Bones ! Noltros només volem un llibre que recollirem a Menorca i que Ecomanjar surti a s'esponsorització, i no trob es preu per aquesta opció ... Ja diras coses. Vagi be !

  • Damià Coll

    Damià Coll
    Autor/a

    8 años

    Hola,

    Tant de bo un dia te'l pugui gratificar!

    Moltes gràcies!

  • elventdelnord

    elventdelnord

    8 años

    Hola Damià, ja m'he fet mecenes, llàstima que en perdré el sopar;-)

  • Damià Coll

    Damià Coll
    Autor/a

    8 años

    En català

#01 / Moltes gràcies a tots!!

Moltes gràcies a tots per fer possible, amb les vostres aportacions, que el projecte tiri endavant.

Els textos i fotografies estan pràcticament acabats. S'està dissenyant la portada i estudiant la maquetació. Vull iniciar la impressió anticipant-me a la data de presentació que havia previst. I si no hi ha demores, el llibre podria estar enllestit el mes d'agost. Serà després que començaré a enviar els llibres als mecenes que no pugueu recollir-lo a les presentacions.

Aniré informant sobre la data de publicació i aprofit per fer-vos a saber dels escriptors que hi han col·laborat:

Edgar Alemany, Llorenç Allès, Jaume Anglada, Joana Bagur, Zulema Bagur, Laura Bañón, José Cabezas, Bep Camps Coll, Maria Camps, Miquel Camps, Bep Joan Casasnovas, Antoni Català, Maria Coll, Tónia Coll, Ellis Coll Terrett, Moisès Coll (Zes), Clara del Ruste, Emili de Balanzó, Juan Elorduy, Pau… leer más

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies