❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

13JULY: KEEP ROCKIN'

Som 13JULY, esperem que t'agradi el rock perquè això és el que fem! Ajuda'ns a complir el nostre somni col·laborant en el nostre CD debut com a banda de rock.

13JULY

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
86
Aportaciones
3.574€
De 3.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

El nostre somni és fer rock i ser com les nostres ídols i després de dos anys com a banda ha arribat l'hora de fer el nostre àlbum debut com a banda de HardRock. Som una banda catalana que canta en anglès i aquest CD ens servirà per poder fer el que més ens agrada.

KEEP ROCKIN'

A què destinarem les vostres aportacions?

Les aportacions rebudes aniran destinades a la gravació i producció del CD que volem fer i, a part d'això, a la creació de merchadise de la banda.

Sobre les recompenses

Totes les recompenses estan pensades per satisfer a tots i cada un dels que aporteu i ajudeu a créixer a aquesta banda. Tots els mecenes seran inclosos als agraïments del CD si així ho desitgen.

Calendari previst

Probablement hi haurà uns dos mesos (potser una mica més) entre l'obtenció del finançament i les recompenses. Aquest temps és ocupat per la creació de l'àlbum i el merchandise que també servirà com a recompensa.

Coneixeu-nos i Parlem

Facebook
Instagram
YouTube
Soundcloud

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies