❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

FOO live in... "El Tostadero"

Somos FOO, una banda de rock/indie procedente de Lleida. Durante este marzo vamos a grabar un "live in studio" en Barcelona y necesitamos financiación para ello!!

FOO

Un proyecto de

FOO

Categoría

Creado en

0
segundos
29
Aportaciones
670€
De 600€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Somos FOO, una banda de rock/indie procedente de Lleida y actualmente muy afincada en Barcelona. Pronto saldrá nuestro primer LP "Elenin", trabajo autofinanciado completamente por los miembros de la banda y grabado durante el invierno de 2010 en los estudios "El Tostadero" de Barcelona. Elenin saldrá en formato digital durante este mes y en formato físico el 1 de marzo bajo el sello independiente "Onarama Records".

Llevamos dos años sin parar de tocar y sin tiempo para pensar en cómo promocionar de forma alternativa nuestro primer trabajo.

Antes de su salida en formato físico, se nos ha brindado la oportunidad de realizar un "live in studio" que nos serviría para promocionar FOO y nuestro primer LP.

Un "live in studio" consiste en que un equipo de grabación que incluya técnicos, realizadores y equipo de producción nos graben tocando en directo con la finalidad de conseguir una grabación profesional con gran calidad de audio y vídeo en directo.

Hemos logrado que un equipo de grabación vinculado a un importante blog de música alternativa nos haga el trabajo en los estudios "El Tostadero". Nos grabarían tocando tres de las canciones que componen nuestro primer trabajo.

Pudimos acordar y cerrar con ellos un precio de 600€, cifra muy asequible e interesante para este proyecto. Creemos que es una apuesta original e innovadora dentro del panorama estatal ya que pocas bandas tienen trabajos de este estilo. Se trata de una práctica ocasional en países como EEUU o UK. Pensamos que la realización de este trabajo nos proporcionaría promoción y material de calidad para mostrar en diferentes blogs y webs de música independiente.

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

3 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Eva Pelegrí

    Eva Pelegrí

    casi 12 años

    He vist que teniu un videoclip promocional i volíem emetre'l al comarques de TV3. Us podeu posar en contacte amb mi? El telèfon és 973233029. gràcies.

  • FOO

    FOO
    Autor/a

    casi 12 años

    Saludos Bea

    De momento no tenemos la fecha confirmada, lo estamos a punto de cerrar. Te podemos asegurar que sera a partir de Abril.

    Si querías participar en el video como espontánea, decirte las plazas un poco al límite (ya dijimos que era una posibilidad).

    Espero que disfrutes con nuestra música, gracias por interesarte por el proyecto!

  • Bea

    Bea

    12 años

    sabéis cuándo será la presentación en Barcelona? (la del pack de 40€)

Volver a todas las actualizaciones

#04 / Morning glory

Ei mecenes!!

El passat diumenge dia 18 durant tot el matí vam estar gravant el "live in studio" al Tostadero de Barcelona. El més important i destacable per davant de tot és que ho hem pogut realitzar gràcies a l'ajuda de tots vosaltres i us estem enormement agraïts!!

Va ser un matí dur però afortunadament agradable i mel·lancòlic gràcies a la màgia que es crea cada cop que s'entra al Tostadero. L'ambient un cop més va ser d'amistat i calma amb la companyia de Marc Molas, productor del nostre últim disc, l'Arnau, el Josep, l'Anna, la Eve i el Jose Ramon Madrid (amic, backliner i dj d'acid house).

A mesura que anem rebent més material us facilitarem algunes fotografies més i en un parell de setmanes ja diposarem dels temes gravats.

Recordeu que el proper divendres dia 30 de març presentem el disc al Cafè del Teatre de Lleida a les 22:00. Tots els mecenes teniu entrades gratuïtes i per tant accedireu al bolo per llista. Al finalitzar el concert podreu aconseguir el disc físic. En cas que us sigui impossible acudir al concert, ens agradaria que us poséssiu en contacte amb nosaltres a: [email protected] , ja que buscarem alternatives per entregar-vos el disc físic.

Moltíssimes gràcies!!

1 comentario

Inicia sesión o Regístrate para comentar esta entrada.

  • Jose

    Jose

    12 años

    Com que acid house? Jo soc més Trip-Hop!

#06 / Presentació del "live in studio"

https://vimeo.com/43924520

https://vimeo.com/42497633

EEEi Rockstars!!

Per fi tenim el plaer de fer-vos arribar els dos vídeos de "live in studio" que vam tindre l'oportunitat de gravar gràcies a tots vosaltres.

Com recordareu, els vídeos van ser gravats en directe als estudis El Tostadero de Barcelona. Els dos temes estan extrets del nostre primer LP "Elenin" que podeu escoltar en aquest enllaç d'Spotify:

http://open.spotify.com/album/7KN9ECC1YFdQQ8O6m0z3uc

Moltíssimes gràcies a tots per la vostra ajuda. Recordeu que ens podeu seguir a: http://www.facebook.com/pages/Who-is-FOO/198348780178286

#04 / Morning glory

Ei mecenes!!

El passat diumenge dia 18 durant tot el matí vam estar gravant el "live in studio" al Tostadero de Barcelona. El més important i destacable per davant de tot és que ho hem pogut realitzar gràcies a l'ajuda de tots vosaltres i us estem enormement agraïts!!

Va ser un matí dur però afortunadament agradable i mel·lancòlic gràcies a la màgia que es crea cada cop que s'entra al Tostadero. L'ambient un cop més va ser d'amistat i calma amb la companyia de Marc Molas, productor del nostre últim disc, l'Arnau, el Josep, l'Anna, la Eve i el Jose Ramon Madrid (amic, backliner i dj d'acid house).

A mesura que anem rebent més material us facilitarem algunes fotografies més i en un parell de setmanes ja diposarem dels temes gravats.

Recordeu que el proper divendres dia 30 de març presentem el disc al Cafè del Teatre de Lleida a les 22:00. Tots els mecenes teniu… leer más

#03 / Hem aconseguit el nostre objectiu!!!!!

EEEEEEi amos/es!! Acabem d'aconseguir el 100% del finançament del nostre projecte de "live in studio".

No ens gastarem tots els diners en vicis. Destinarem tots els euros que ens heu donat a pagar l'alquiler d'estudi, hores de gravació, mescla, màstering, càmeres, realització i finalment la edició de vídeo.

Recordeu que un "live in studio" consisteix en la gravació rigurosa en directe d'audio i vídeo. Es tracta d'un treball detallat i exigent tant per la banda com pels tècnics de gravació. Els diners que la gent decideixi aportar a partir d'ara fins la finalització del plaç que ens permet Verkami, aniran destinats a finançar la propera presentació a Barcelona que calculem que es produirà de cara a finals d'abril o principis de maig.

Gràcies a l'ajuda de tots vosaltres, hem pogut pagar un projecte que creiem que és bastant innovador en… leer más

#02 / Anem pel camí!

Saluts!!

Anem pel camí d'aconseguir l'objectiu. De moment portem 240€ i encara ens queda, però l'ajuda dels mecenes està sent molt important. Ens alegra molt que estigueu gaudint de les oportunitats que us donem per col·laborar. Aquesta setmana anirem al Tostadero per començar a preparar el muntatge. Ja ens queden menys de tres setmanes!

Nosaltres seguim també a la carretera. Aquest passat dia 25 vam fer un concert en un gran ambient a Torelló, recorrent muntanyes i boscos per l'Eix central.

Animeu-vos a compartir l'enllaç del projecte i a col·laborar!

#01 / L'inici

EEEi companys/es!! Sou fantàstics!!!

Els vostres primers 40€ signifiquen molt per nosaltres. Ens heu ajudat a iniciar aquest projecte amb moltes ganes i energia. Creiem que gravar el live in studio es tracta d'una gran oportunitat per a una banda independent com nosaltres en l'escena musical actual. L'opció que ens ofereix Verkami és brillant ja que per cada aportació us oferim un interessant ventall de recompenses!!

Per tal que tingueu algun tipus de referència us passo un parell de links de "live in studio" per així poder apreciar de què es tracta això.

http://waaau.tv/video/endirecto/delafe-y-las-flores-azules

http://www.youtube.com/watch?v=8QtLmLvQioY

Moltíssimes gràcies per la vostra col·laboració!!!

FOO.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies