❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Santi, Jordi, la princesa i el drac

"Santi, Jordi, la princesa i el drac" és una història sobre una princesa depentinada, un drac jubilat i famílies enllaçades. Un conte escrit per Berta Rubio i il·lustrat per Montse Mazorriaga, que serà el primer títol d'una mini editorial que tot just trenca l'ou: elpoblet edicions.

berta

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
132
Aportaciones
3.708€
De 3.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Santi, Jordi, la princesa i el drac.

Hi havia una vegada una princesa que vivia en dos castells...

Una princesa divertida i despentinada amb dues famílies encantadores, que anava amunt i avall amb bicicleta, i tenia a un pobre drac jubilat més fregit que un espàrrec!

Una princesa que fa temps que ens acompanya amunt i avall quan fem sessions de contacontes i que ara ens ve de gust passar al paper en una edició cuidada i molt especial (més de 50 pàgines a tot color i en tapa dura!!).

Il·lustrats per la Montse Mazorriaga i escrits per la Berta Rubio (jo mateixa!), el Santi, el Jordi, la princesa i el drac estan a punt a punt per entrar a la impremta, però els falta una petita empenta!

Proves per a la portada del conte:

Per què aquest conte?

Santi, Jordi, la princesa i el drac és un conte que parla de dracs que no mengen princeses i de princeses que són nenes normals i corrents, i que, com molts nens i nenes normals i corrents, en comptes de tenir una sola família, en tenen dues...

La història, a més de voler fer passar una bona estona a qui la llegeixi o l'escolti, vol presentar amb normalitat les famílies enllaçades i la relació entre els seus membres (la història mostra una relació molt cordial, per exemple, entre el papa i el papu de la princesa -el "papu" és el que en altres contes es coneix amb el terrorífic nom de "padrastre"-).

En aquest sentit, el llibre s'emmarca dins del Projecte Vadepapus, un projecte que pretén donar més visibilitat, eines i una terminologia no connotativa a les famílies enllaçades.

I us preguntareu: què són les famílies enllaçades?

Doncs les famílies enllaçades són aquelles famílies que comencen a fer-se família amb criatures pel mig (per part d'un o dels dos membres de la parella), aquelles famílies que es coneixen amb el nom tan poc bonic de "famílies reconstituïdes" (des del Projecte Vadepapus s'està lluitant perquè les coses comencin a canviar en aquest sentit) i que tenen molt pocs contes on veure's reflectides per a poder reconèixer-se i ensenyar-se amb orgull als més petits de casa.

Amb publicacions com Sóc un papu! i Santi, jordi, la princesa i el drac es vol intentar que aquestes famílies tinguin algunes eines per treballar la situació, alguns contes per a poder explicar a casa on surtin nuclis familiars com el seu. Contes, en definitiva, que mostrin que hi ha moltes maneres de fer família encara que no sigui parlant directament de la família!

Anem maquetant!

L'editorial

Elpoblet edicions és una mini mini editorial que neix amb moltes ganes de fer coses noves i diferents; una editorial que encara està sortint una mica de l'ou (encara tenim la web a mitges!), però que acabarà de fer-ho amb la publicació de Santi, Jordi, la princesa i el drac!

Per a què necessitem els diners?

Per tal que les vambes de la princesa i els prats del regne llueixin ben xulos damunt del paper, per a poder presentar tots els nostres personatges per a pobles i ciutats, i per a les vostres recompenses!

Ja hem aconseguit els diners que necessitàvem! Què farem si assolim el següent objectiu?

Si arribem als 4000€ renovarem el material que fem servir per a les presentacions dels contes (titelles noves!!!) i farem una presentació amb galetes i cava i sucs per a tots els mecenes!

Celebrem que hem aconseguit el nostre primer objectiu sortejant 5 tasses i 2 coixinets de la nostra ovelleta entre tots els mecenes!


Les recompenses

La recompensa més gran, hem d'avisar-vos, ens l'endurem nosaltres: sabent que heu llegit el nostre projecte, que ens heu animat a seguir endavant, que hi heu posat el vostre granet de sorra, que heu convidat els vostres amics a fer-ho...

Això no té preu!

Si, a més, durant la campanya ens feu suggeriments per a millorar les recompenses que oferim (som uns novatos) o pel que sigui, ens fareu un favor enorme i us farem una menció especial a la web del conte (www.edicionselpoblet.com)

L'ovelleta de la foto és una mica la mascota del nostre projecte i estem preparant unes llibretetes (mida A5 i de 100 pàgines) on surt guapa guapíssima!!! Exclusives per als nostres mecenes!

Sóc un papu! és una altra de les recompenses que podeu obtenir; un altre conte sobre famílies enllaçades escrit per Berta Rubio i il·lustrat per Edurne Lacunza (publicat a Omniabooks).

Estem enamorats d'aquesta il·lustració, o sigui que us la podreu endur en forma de xapeta amb les recompenses!

Tot i que al final ens hem animat i n'hem fet més, o sigui que ja podeu anar escollint la vostra:

Calendari previst

Si aconseguim el finançament, el llibre sortirà del forn a principis d'abril i el repartiment de recompenses el farem durant la setmana anterior a Sant Jordi (ja sigui en mà si ens veniu a veure a algun dels espectacles que fem amunt i avall, ja sigui per correu).

Enllaços que podeu xafardejar si ens voleu conèixer millor

elpoblet edicions
Sóc un papu!
Projecte Vadepapus. Famílies enllaçades

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

4 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • berta

    berta
    Autor/a

    8 años

    Hola, Ana.

    El libro de momento "está en el horno".

    De hecho estamos buscando mecenas para financiar su producción.

    Puedes participar como mecenas (según la aportación tienes una u otra recompensa -la de 16€ incluye, entre otras cosas, un ejemplar del libro-), o esperar al mes de abril en que lo publicaremos y empezaremos a venderlo en nuestra web (www.edicionselpoblet.com) por 15€ (+gastos de envío) y en algunas librerías.
    :)

  • Ana Jacob

    Ana Jacob

    8 años

    Quería saber cuando puedo comprar el libro y cuanto cuesta

  • berta

    berta
    Autor/a

    8 años

    Hola, Esther!

    Amb la plataforma de Verkami el que fem és buscar mecenes per finançar el projecte.

    Els mecenes, en funció de les seves aportacions, rebran unes recompenses o altres (les pots veure a la dreta de la pantalla). Si vols el llibre de "Santi, Jordi...", pots fer una aportació a HI HAVIA UNA VEGADA, per exemple, i quan tinguem l'obra enllestida, et farem arribar la recompensa (el llibre i tot el pack).

    Si no, a principis d'abril l'obra es podrà comprar a la web de l'editorial www.edicionelpoblet.com, però t'animem a fer una aportació, ja que pel mateix preu t'emportaràs el llibre i una llibreteta mooooooooolt cuca!!! ;)

  • Esther

    Esther

    8 años

    On es podra comprar el llibre Santi Jordi l pricesa i el drac m" han dir x warkami pero no ho entenc gaire moltes gracies

Volver a todas las actualizaciones

#14 / A punt de sortir a la llum! Dia Internacional del llibre infantil i juvenil

Avui dissabte dia 2 d'abril és el Dis Internacional del Llibre Infantil i Juvenil i nosaltres ho celebrarem presentant el Santi, el Jordi, la princesa i el drac a la Biblioteca Central de Cerdanyola i SORTEJANT ELS COIXINS I LES TASSES DE LA NOSTRA OVELLETA!!!

Diumenge direm el nom dels guanyadors, estigueu atents al blog!!!!!! :)


0 comentarios

Inicia sesión o Regístrate para comentar esta entrada.

#20 / GRÀCIES A TOTS I FINS LA PROPERA!!!

Ara sí.

Després d'un mes de bojos en el qual ens hem estrenat com a autors, editors, distribuïdors, comercials, rondallaires i altres oficis del sector, finalment hem actualitzat la nostra web i us hem agraït la vostra participació tan bé com hem pogut.

Si hem posat alguna cosa malament, AVISEU-NOS!

Moltes moltes gràcies a tots i totes per la confiança en el projecte.

Esperem que això sigui l'inici d'una llarga aventura!!!!

www.elpoblet.cat

#19 / A PUNT D'ACABAR EL MES D'ABRIL!

Hola a tothom!

Som a punt d'acabar el mes d'abril i el proper dissabte dia 30 farem la darrera presentació del conte, aquest cop a Castellar del Vallès.

Durant aquesta setmana esperem actualitzar la web www.elpoblet.cat i posar els agraïments que tant us mereixeu!!!

MOLTES GRÀCIES PER LA CONFIANÇA, LA PACIÈNCIA, ELS ÀNIMS I TOT PLEGAT!!!!!!

Berta

#18 / IMPORTANT: Incidències amb els enviaments.

Bon dia a tothom!

A dia d'avui ja hem enviat totes les recompenses (ens falten un parell de mecenes que no ens han facilitat les dades i a alguns us les donarem en mà), però ens consta que alguns de vosaltres encara no l'heu rebuda.

En principi totes les recompenses haurien d'acabar d'arribar entre avui i demà, però ens consta que alguns encara no la teniu malgrat que fa dies que us la vam enviar. Per això, per favor, si la setmana vinent encara no l'heu rebuda, poseu-vos en contacte amb nosaltres que mirarem de resoldre la incidència i, en tot cas, fer-vos arribar la vostra recompensa de nou.

Moltíssimes gràcies,

Berta

#17 / EMOCIONATS!

Estem súper emocionats de rebre els vostres comentaris i imatges gaudint de les vostres recompenses. És, sens cap mena de dubte, el millor de tota aquesta aventura!!!

Encara ens en queden algunes per repartir, però esperem que arribin totes abans de dissabte!!!

La setmana vinent posarem els agraïments a la web!!!

UNA VEGADA MÉS: GRÀCIES, GRÀCIES, GRÀCIES!!!!!

#15 / GUAYADORS COIXINS I TASSES!!!

Ja tenim els noms dels guanyadors del coixins i les tasses!!!

MOLTES FELICITATS!!!

Us deixem aquí el vostre nom d'usuari (el que vau donar en entrar al projecte).

De seguida que tinguem habilitada l'eina per a enviar-vos els formularis (per a demanar-vos l'adreça i altres coses), ens posarem en contacte amb vosaltres i rebreu el vostre premi juntament amb la vostra recompensa!

Moltes gràcies a tothom per confiar en el projecte!

GUANYADORS DELS DOS COIXINS:

verdsc

Nurialm

GUANYADORS DE LES TASSES:

albagm

ogil25

sancia

vanebola

Ester Solé

ENHORABONA!
:)

#13 / PROJECTE ACABAT!

Ja han passat 40 dies i hem recollit més dels 3.500€ que necessitàvem!

MOLTES GRÀCIES!!!!

El llibre ja és al forn i en tindrem una primera mini tongada a finals de setmana i la resta a finals de la setmana següent.

Així doncs, a partir del dia 10 d'abril començarem a repartir, enviar o dur-vos a casa les vostres recompenses per tal que tots les tingueu abans de Sant Jordi!

Durant aquesta setmana us enviarem els formularis per tal que ens digueu què han de posar les dedicatòries, saber la xapeta que voleu i la vostra adreça!

MERCI DE NOU PER LA CONFIANÇA!

Esperem que aquest sigui el primer de molts llibres de la nostra petita editorial!

#11 / El punt de llibre ja ha arribat!!!

Ja tenim aquí el punt de llibre!

El projecte acaba d'aquí 4 dies i ja estem començant a preparar les recompenses.

De seguida que acabi el termini i que tinguem tot el material a punt, us enviarem el formulari per començar els enviaments!!

En tenim moltes ganes!

:)

#10 / ELS NOSTRES MODELS...

El drac, la princesa i fins i tot l'ovella han sortit de la imaginació de la Montse, però alguns dels personatges del conte tenen models ben reals... els voleu conèixer?!!!

Les gallines!

La tortugueta!

#09 / JA TENIM LA MOSTRA DEL LLIBRE!!!

S'ha fet esperar una mica i ha necessitat una petita modificació, però ja tenim aquí la mostra del nostre llibre que avui mateix entra a impremta!!!

Estem nervis, MOLT NERVIS, però molt content amb el resultat.

Comencem a fer lloc per als 500 exemplars encarregats!!!!

:)

#08 / HO HEM ACONSEGUIT!!!!!

Encara queden 13 dies i ja hem aconseguit l'objectiu que ens havíem marcat!!!

Per celebrar-ho hem decidit sortejar 5 tassetes i 2 coixinets de la nostra mascoteta entre tots els mecenes del projecte (els que ja ho sou i els que se'n faran durant els propers 13 dies).

GRÀCIES, GRÀCIES, GRÀCIES!!!!


#07 / Les sis xapetes i el drac!

Per tots els fans de les "xapetes" hem decidit que no ens volíem quedar amb un sol disseny i hem decidit oferir-ne sis de diferents... escolliu el vostre o demaneu el pack "Les sis xapetes i el drac" per tenir-ne una de cada!

#06 / Ja tenim algunes recompenses en marxa!!

Veieu aquesta ratlleta blanca que s'enfila?! Doncs és l'evolució de les vostres aportacions i està molt molt a prop del nostre objectiu!

Està tan tan a prop, i són tants els que ens han promès que "aquesta setmana participo" que ja tenim encarregades algunes de les recompenses!!!

Mireu mireu...

#04 / Faltava el títol!

Ens faltava una part molt important del projecte... el títol!!!

Però sembla que ja el tenim encaminat.

Ara queda fer algunes modificacions a la portada per tal que quedin unes tapes ben xules, i això ja ho tindrem!!!!!

Primeres proves d'impremta d'aquí molt molt poquet!!!!!

:)

#03 / Nova recompensa!

Hem decidit afegir aquesta xapeta tan bufona a les vostre recompenses!!

US AGRADA?

(De seguida que ho permeti l'editor de recompenses ho posarem! :)).

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies