❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

Adsabara

PRODUCCIÓ del CD Adsabara: músiques i cançons fresques de la Mediterrània, amb empelts d’influències clàssiques i de més modernes, condimentades amb aromes del Montgó, Bèrnia, Segària, Marina Alta, Baixa i l’Horta. PRODUCCIÓ d'un VÍDEO de promoció, i DOS CONCERTS de presentació del disc.

Musicants

A project of

Category

Created in

0
seconds
255
Pledges
7.305€
From 5.500€
Contribute to the project

Choose your reward

Or support it with a donation

Contribute without a reward
Donate to the project without receiving any reward:

MUSICANTS

Qui som?

Manolo Miralles (fundador d’Al Tall), Rebeca Mut, Àlex Velazquez, Paco Pineda, Eugènia Saval, Ximo Guardiola, Eugeni Camacho i Jordi Pastor.


Eugènia Saval

Què fem?

Una manera pròpia, il·lusionada, personal i col·lectiva, d’interpretar i de reinventar ritmes i melodies amb arrels de músiques i tradicions de la mediterrània. Amb empelts d’influències clàssiques i de més modernes, condimentades amb aromes del Montgó, Bèrnia, Segària, Marina Alta, Baixa i l’Horta. Això és Musicants.

Musicants aporta un aire diferent d'interpretar i crear a partir de les músiques que ens envolten, més antigues o més noves, i amb l’ambició de continuar obrint camins diversos dins de la cadena de la nova música “tradicional” o nou folk “mediterrani”.

Amb una formació eclèctica, amb músics de diversos gèneres musicals, des del món clàssic fins al rock, jazz i “tradicional”. Amb violí, violoncel, piano, baix, guitarra elèctrica i espanyola, cordes mediterrànies, percussió i veus.

Per fer realitat el projecte, volem enregistrar un CD, Adsabara. Necessitem de la vostra ajuda per produir-ho, editar-ho, i organitzar dos concerts de presentació, a més d’un vídeo de promoció.

A què destinarem les vostres aportacions?

 • Enregistrarem i editarem del CD “Adsabara”

 • Farem dos concerts de presentació del disc un a Barcelona i altre a València.

 • Gravarem un vídeo promocional del grup.

Calendari previst

 • Enviament CD o descàrrega digital dins del mes després del tancament del verkami.

 • Enviament del vídeo, quan estiga acabat.

 • Concerts: València 9 d'abril (Teatre Micalet), Barcelona 22 d'abril (CAT Tradicionàrius).

Moltes gracietes per col·laborar en aquest projecte que amb tanta il·lusió hem construït.

**Volem que tornem a veure’ns

i amb la vostra companyia

farem cançons i tonades

que ens enriquiran la vida**

Segueix-nos al Facebook i Twitter i estaràs al tant de les nostres noticies.

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

Ask the author

2 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

 • Musicants

  Musicants
  Author

  over 8 years

  Hola Encarna, el sistema de aportacions de verkami, en aquest cas, és amb una targeta de crèdit, però per tenir control la plataforma demana primer fer un registre, i et demana el correu per poder contactar amb tu durant la campanya si és precís i per nosaltres després una vegada finalitzada la campanya enviar-te la recompensa.

  Moltes gracies pel teu interès i col·laboració.

 • Encarna Signes

  Encarna Signes

  over 8 years

  Vullc col.laborar en vosaltres pero en aquesta nota no fiqueu el n de comte ni quants euros

#13 / GRÀCIES

Estimats mecenes,

Us donem les GRÀCIES de nou per aquesta meravellosa rebuda que ha tingut la nostra campanya de finançament. Estem molt emocionades i emocionats per tota l'ajuda que ens heu donat, sense vosaltres aquest projecte no hauria estat possible.

Han estat 40 dies molt il·lusionants.

Ara la nostra energia està tota enfocada per preparar ben bé les vostres merescudíssimes recompenses.

I com diem sempre...

**No som res sense vosaltres

i amb la vostra companyia

farem cançons i tonades

que ens enriquiran la vida.**

Una abraçada ben gran!

Musicants

#12 / Ja estem ben a prop d'arribar al segon objectiu

Gràcies a tots vosaltres, no havíem pensat mai arribar tan lluny, però sou fantàstics i ens heu donat l'empenta per continuar endavant, encara queda un poc per aconseguir el finançament per organitzar dos o potser tres concerts de presentació, però estem ja segurs que ho aconseguirem, als nous mecenes, els hem de dir que si ho aconseguim, tindran igual que tots els altres uns regalets addicionals, que de ben segur us agradaran, animeu a les vostres amistats a afegir-se a la festa.

Gràcies, milions de gràcies a tots, de tot cor.

Musicants.

#11 / Anem a pel segon objectiu

Gràcies a tots els que heu col·laborat, som conscients de l'esforç de totes i tots, i per això, si arribem a cobrir els 6.500 € a banda d'aquella cançó ja promesa ique està en la calaixera , si superem eixa quantitat, tindreu alguna sorpresa més, que us agradarà de segur.

Quan finalitze el Verkami dins de poc més de 6 dies, us comunicarem el regal sorpresa.

Gràcies a tots i animeu a les vostres amistats a col·laborar, nosaltres continuem treballant.

#10 / Un nou objectiu i un premi especial.

Hola a tots els mecenes que ja heu fet possible que Adsabara el projecte de Musicants, siga ja una feliç realitat, que a més a més s'ha aconseguit, quan encara queden 11 dies per la finalització de la campanya.

Gràcies a tots pel suport i per l'esforç, no sabeu la injecció de moral que ens dóna saber que esteu al nostre costat.

Així que ara ens plantegem, assolir també amb la vostra ajuda, un altre objectiu, que ens permetria, fer dos concerts més de presentació, les localitats podrien ser Castelló i Alacant, si entre tots aconseguim arribar al 6.500 €.

L'ajuda que us demanem, és molt senzilla, aconseguir de les vostres amistats, que encara no han pogut, no s'han decidit, o encara no saben res de Adsabara, es convertisquen en mecenes i col·laboren. Ens comprometem a produir i editar per a vosaltres, un tema que no està mesclat ni acabat, un tema on improvisem amb alguns col·laboradors, sobre un esquema modal, típic de la mediterrània, i que us farem arribar com agraïment especial.

#09 / Objectiu aconseguit, gràcies

Gràcies als 187 mecenes que han col·laborat fins ara, heu aconseguit que l'objectiu principal s'haja superat, i per tant, podrem finançar allò que teníem previst, l'edició del CD Adsabara amb 15 cançons, els dos concerts previstos a València i Barcelona, i el videoclip del grup que s'enregistrarà al més prompte possible, el videoclip és una eina imprescindible per la promoció del grup, i volem que siga de la millor qualitat.

Tot gràcies a vosaltres... no ens cansarem mai d'agrair-vos-ho.

Ara, en els dies que queden fins a la finalització del Verkami, podem plantejar un altre objectiu, obtenir els diners suficients per fer presentacions del disc a Castelló i Alacant, per abastir tot l'àmbit territorial del País Valencià, i qui sap... Ses Illes i altres ciutats de Catalunya.

Continuarem treballant per arribar-hi.

**No som res sense vosaltres

i amb la vostra companyia

farem cançons i tonades

que ens enriquiran la vida**.

Gràcies, gràcies, gràcies.

Musicants

#08 / Sobre les entrades.

Se'ns havia passat dir-vos en el comunicat anterior que evidentment, ens dirigíem als mecenes que han optat a una recompensa que inclou entrades, i sols és per previsió de reserves en cadascuna de les sales dels concerts, pressuposant que arribarem a superar l'objectiu.

A la finalització del verkami, us demanarem les dades definitives i el nom, perquè arreplegueu les entrades en les taquilles d'ambdues sales.

Musicants

#07 / Estem en la recta final

Col·laboradors i amics, ja estem en la recta final, queden tan sols 14 dies per a la fi del verkami, sols queden per cobrir 325 €.

Gràcies pel suport i per la vostra complicitat. Continuem per arribar a la fi i superar l'objectiu, per poder fer més concerts de presentació, ens agradaria poder fer-ho, si obtenim el finançament suficient.

Heu de dir-nos si voleu les entrades pel concert de València o de Barcelona.

Escriviu-nos al correu: [email protected] amb l'assumpte "Entrades verkami de Musicants"

Gràcies de nou.

#06 / Només queden 18 dies

Estimats mecenes, en primer lloc, donar-vos les gràcies per l'esforç i l'interès que heu demostrat pel nostre projecte Adsabara, un projecte plé d'il·lusió i perquè no dir-ho, de futur esperançador, gràcies en bona part a tots vosaltres, ens encoratgeu a continuar treballant per aconseguir que aquesta campanya, tinga èxit i que puguem creure, que tenim el suport necessari per fer més cançons, concerts, etc... i aportar el nostre granet de sorra a la nostra cultura.

Gràcies per la música que podrem fer, gràcies per recolzar el nostre treball, gràcies per fer possible el nostre somni, però encara falta una mica per arribar, i per això us demanem un petit esforç, que el projecte arribe a la gent que encara no ha pogut, o se n'ha oblidat de col·laborar i hi estaria interessada, feu-ho arribar, és molt important per a nosaltres i volem creure que també pel País Valencià.

Gràcies una altra vegada. No som res sense vosaltres,

Musicants.

#05 / Segona setmana del verkami i hem arribat als 3.340€!!!

Hola a tots els mecenes, realment estem molt contents, la resposta ha estat molt gran fins ara i estem molt agraïts amb tots vosaltres.

Continuem treballant cada dia, i cada dia que passa estem més convençuts que aconseguirem arribar a l'objectiu marcat gràcies a tots vosaltres!!! i als que encara estan per arribar.

Queden 29 dies per la finalització i ja heu fet possible una recaudació de 3.340€!!!

Encara falten 2.100€ per arribar a l'objectiu, però amb la vostra ajuda de difusió, i la nostra il·lusió renovada gràcies a vosaltres, ho aconseguirem segur!!!

Ara us donem una altra notícia, que la teníem guardada per quant arribara el moment, que ara pensem que ja a arribat. Per l'enregistrament del disc, tenim uns col·laboradors excepcionals, amb els que estem molt contents d'haver comptat, i que fruireu, n'estem segurs, quan pugueu escoltar el disc.

Son: Abel Garcia i la seua espectacular Viola de Roda
Eduard Navarro i un dels seus instruments de vent, la Xirimita
read more

#04 / Primera setmana del projecte Adsabara

Ja s'ha complit la primera setmana del projecte i la resposta de tots vosaltres ha estat espectacular, estem molt contents, gràcies moltíssimes gràcies, ens doneu forces per continuar.

Ara ens vindria molt bé que, si no ho heu fet, compartiu amb les vostres amistats el projecte perquè arribe a la màxima gent possible, hi ha temps encara, però el rellotge va contant i no podem perdre l'oportunitat que ens heu donat.

Gràcies de tot cor per la vostra ajuda, complicitat i col·laboració.

Aquest Projecte també és el vostre.

#02 / HEM ARRIBAT ALS 2000€

Avui no podem estar més contentes i contents. Gràcies a tots vosaltres hem arribat als 2000€ de recaptació, és realment esperançador vore com ens doneu suport i com voleu fer possible aquest projecte tant con nosaltres.

Continuem endavant, encara queden 36 dies per compartir i difondre!

Una abraçada ben forta!

Musicants

#01 / Gràcies

Gràcies als que heu col·laborat. La campanya no ha fet més que començar, i les expectatives son molt esperançadores, gràcies a vosaltres que heu sigut els primers, però encara queda molt per fer, així que dins les vostres possibilitats, temps i ganes, us demanem un petit esforç (si voleu), però molt important per a nosaltres: feu difusió.

Gràcies mil, tota col·laboració és important.

Musicants.

We use essential cookies to provide our service and third-party cookies to track the usage of the page. Cookie Policy