❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Ses Bubotes - "PICADORS" - Nou disc

"PICADORS" segon disc de Ses Bubotes, inclourà l'àlbum debut "Ses Bubotes surten d'es llit"

Ses Bubotes

Un proyecto de

Categoría

Pop

Creado en

0
segundos
52
Aportaciones
1.060€
De 660€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Ses Bubotes som un conegut grup de Mallorca.

Després de l'abum debut i la gira 2015 #SesBubotesSurtenDesLlit, traurem el segon disc anomenat "PICADORS" que inclourà l'àlbum debut.

Objectius d'aquesta campanya

Enregistrament del segon disc de SES BUBOTES que portarà el títol: "PICADORS" i inclourà 13 cançons incloent l'àlbum debut 2015 "Ses Bubotes surten d'es llit". 8 temes inèdits, entre els quals n'hi ha 2 enregistrats en directe i un REMIX "Zumba & Fitness edition de NO BADIS".

  • Per aquest 2n disc s'ha comptat amb distintes col•laboracions: Daniel Ambrojo conegut productor nacional; l'arxiconegut humorista Agustín El Casta; Pep Álvarez, cantant del conegut grup ANEGATS; Toni Xango, vocalista i capità dels “Pirates Pirats”; Toni Inot, versàtil i potent veu de “Without String” i Desireé Duran, la veu femenina per excel•lència del panorama soul i jazz.

  • Els noms de les noves canços són: “50 sombras”, “Per quan tu m’estimis”, “Picador”, “Cap de setmana”, “Som d’aquí”, "Bubotes - directe" " Guateque - directe"

Calendari previst

  • Febrer i part Març: durada de la campanya de Crowfunding (40 dies).

  • Març i Abril : si campanya crowdfunding positiva, fabricació recompenses.

  • 16 d'Abril: concert de presentació oficial del nou disc al teatre de Lloseta i recollida de recompenses. Si no poguéssiu assistir al concert de presentació, podreu recollir-ho a altres concerts que fasem, només ens has d'avisar. Si no resideixes a Mallorca, a partir del 16 d'Abril et podem enviar el teu CD i recompenses via correu ordinari.

A què destinarem les vostres aportacions

  • A pagar la fabricació dels CD's i la fabricació de les recompenses.

  • A Verkami demanem 660€ i per complir amb l'objectiu necessitem el suport d'almenys 66 persones que desitgin aquest nou disc.

Segueix-nos

Web Oficial
Facebook
Twitter

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies