❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Nou disc de iluminata

Iluminata és el projecte musical de Joan Viñals i aquest any vol treure el seu segon disc. Per fe-ho s'acompanya de músics com Maarten Swaan i Aurelién Landy, que enriqueixen aquest món sonor. Aquest segon treball explora nous ritmes i sonoritats, un pas més enllà en el projecte.

Joan Viñals

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
97
Aportaciones
3.580€
De 3.500€
Aporta al proyecto
Ver proyecto en English

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

NOU DISC de iluminata!

El nou disc de iluminata surt de la necessitat de treure a la llum i compartir un conjunt de cançons que he anat gestant durant els darrers anys. Totes les cançons són d'iluminata: les lletres són meves i la música, tot i que parteix de composicions pròpies, és fruit de tots els músics que hi participen.

Em fa molta il·lusió compartir tota aquesta música amb tothom que ho desitgi i en vulgui formar part!

Aquest segon treball significa fer un pas més enllà respecte el primer, una direcció més contundent, on s'explora amb nous ritmes i sonoritats, sense deixar de banda la nuesa en algunes cançons.

Els músics

Aquest nou pas es dóna gràcies a diferents músics amb personalitats musicals diferents que enriqueixen el projecte i el fan créixer. És un plaer escoltar a cada un d'ells i sumar-nos en el disc. Els músics són:

Maarten Swaan (guitarra acústica i elèctrica, veus i arranjaments de cordes)

Aurelién Landy (bateria i percusions)

Jofre Gasol (baix)

Natsuko Sugao (trumpeta i fluggle)

Juli Aymí (clarinet)

Sasha Agranov (cello)

Lisa Bause (violí)

El disc també té col·laboracions molt especials, com són:

Miquel Barcelona (veu)

Mariona Casstillo (veu)

Clara Peya (piano)

Amanda Jayne (acordeó)

Jorge de Rocha (contrabaix)

La gravació i el segell

El disc es grava amb Dave Bianchi, en el seu nou estudi "Dry Town", a barri del Poble Sec de Barcelona. Dave Bianchi és un músic i productor de Nova York afincat a Barcelona des de fa uns anys que ha gravat a numerosos músics i bandes, moltes de les quals són referents per mi: Tal Ben Ari, Amanda Jayne, Melu, Mû, etc.

El disc sortirà amb What about music el segell discogràfic del mateix Dave Bianchi, plataforma on hi ha projectes molt interessants de descobrir.

Les vostres aportacions i les recompenses

Totes les aportacions que feu van destinades a cobrir els costos que comporten fer el nou disc: gravació, masterització, disseny i còpies del CD.

Les recompenses que obtindreu seran en funció de la vostra aportació, com recompenses especials que podeu obtenir (a part del nou CD), són unes bosses de penjar dissenyades per Imma Viñals i jo mateix, unes entrades per el concert de presentació al Festival Nunoff o un concert privat.

En cas de superar el que es demana, tot es destinarà igualment al nou disc, ja sigui en la producció, com en la seva difusió (elaborant més material per promoure'l).

Tempo

La gavació ja ha començat i es preveu que acabi a mitjans de Maig.

A finals de maig serà el temps de fer el disseny i les còpies.

I per Sant Joan, amb l'arribada de l'estiu, es preveu tenir el CD!!!

A partir del 23 de juny s'entreguen les recompensens.

La presentació del disc serà el 16 de Juliol dins el Festival Nunoff de Gràcia, en un lloc molt bonic i especial. Festival Nunoff

+info

Podeu tenir més informació sobre el projecte:

www.iluminata.cat

Podeu seguir més a prop iluminata a:

www.facebook.com/iluminata

Podeu escoltar la música a:

Spotify

itunes

Bandcamp

Jamendo

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies