❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Disc Cala Joia

L'objectiu d'aquest verkami és recaptar diners per poder financiar la gravació, mescla, masterització, disseny i edició del primer disc de "Cala Joia".

CalaJoia

Un proyecto de

Categoría

0
segundos
68
Aportaciones
1.825€
De 1.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Cala Joia és una formació musical formada per Annabel Villalonga Sintes, guitarrista i cantant amb una llarga carrera musical, i Josep Abelairas Gener, cantant i glosador.

El nou disc De Reüll, inclou set temes propis i quatre versions de cançons menorquines.

De Reüll fa una mirada enrere amb lletres nostàlgiques de vivències passades. Combinant lletres més actuals amb pinzellades humorístiques. Tot açò, acompanyat per una música que abarca diferents estils musicals que condueixen cada cançó donant-li un significat propi.

En el disc hem tingut la sort de comptar amb grans músics col·laboradors com són:

Quim Ribó (Guitarra elèctrica i petita percussió)

Joe Mina (Harmònica)

Xavi Monfort (Baix i metalòfon)

David Morata (Violí)

Júlia Capó (Veu)

A què destinarem les vostres aportacions

Les aportacions que ens arribin es destinaran a pagar les despeses que ha costat enregistrar, editar i dissenyar el disc.

Calendari previst

Està previst que el disc surti a la venta a partir del mes de Juny. Ho celebrarem amb un concert de presentació a Ciutadella de Menorca. Anirem inoformant de la data i lloc en breu.

Les persones residents a Menorca, podran recollir el disc el dia del concert de presentació, o sinó els hi enviarem via correu ordinari la setmana següent.

Les persones no residents a Menorca li enviarem el disc abans de Sant Joan, a l'adreça que ens hagin facilitat anteriorment.

Enllaços:
Youtube, vídeo de la campanya | Facebook

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies