❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

AFRO BLUE Volem fer el 5è disc! Ens ajudeu?

AFRO BLUE som un quintet dedicat essencialment al jazz però condimentat amb d'altres estils com el funk i la música llatina. Estem fent el cinquè disc! Ens vols ajudar? Necesssitem diners per cobrir les despeses d'estudi, mastering, disseny i edició. Qualsevol aportació serà molt benvinguda!

AFRO BLUE

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
41
Aportaciones
4.010€
De 4.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Qui som

AFRO BLUE portem dedicats gairebé disset anys a difondre la nostra particular visió de la música llatina i el jazz per tot el país.

Peculiar per la nostra habilitat en la mescla de gèneres i estils com el pop, el rock, la música llatina i el jazz, tot plegat amanit amb bones dosis de sentit de l'humor, composicions pròpies, versions i uns arranjaments excepcionals. El resultat és un potent i aclaparador directe.

Els músics som:

Gabriel Amargant: saxo alt

Xavier Figuerola: saxo tenor

Xavier Algans: piano

Pepo Domènech: baix

Ricard Grau: bateria

Els nostres discs:

"Semibolero en famenor" 2003 (SJR)

"3x4=34?" 2006 (Discmedi)

"Brut & nature" 2009 (Quadrant Records).

"Don't Stop" 2013 (Quadrant Records)

I diuen:

"El seu és un jazz contemporani, força tenyit de ritmes llatins... Una mescla que neix i s'escolta amb una naturalitat aclaparadora", (Miquel Jurado. EL PAIS)

"La seva música s'escapa de qualsevol prejudici o etiquetatge... impecablement executada per músics ja reconeguts de l'escena jazzística catalana", (J.M.Adell. RADIO 4. RNE)

"...Un CD fresc, natural i sobre tot viu... destaca el descaro dels seus solos i la bellesa dels arranjaments...", (Aeropuerto jazz. RADIO INSULAR)

"Si hi ha alguna cosa que els amants del jazz tenim clar és que aquesta música té un intrínsec caràcter lúdic i estic convençut de que els membres d'Afro Blue també comparteixen aquesta idea. Amb dos saxofonistes que ja acumulen un bon nombre d'hores de vol i una rítmica ben integrada i flexible, aquest grup ens proposa un jazz impregnat de bon humor", (J.Claudio Cifuentes "CIFU")

La traça infinita, possible portada?

I aquí...

El nostre bloc! i la nostra música

A què destinarem les vostres aportacions

Necessitem ajuda pel finançament de l'enregistrament, tècnics, estudi, portada, còpies.....

Sobre les recompenses

Afro Blue entenem que si heu arribat fins aquí, si esteu disposats a ajudar-nos, no deu ser tant pel fet de poder obtenir una recompensa com per la satisfacció de poder col·laborar en un projecte cultural/musical.

Entenem també que recompensar segons les aportacions, més enllà de la lògica matemàtica i mercantil, insinua certa discriminació en funció de les butxaques o les voluntats. Per nosaltres sou tots iguals.

Dit això, independentment del nombre i de les quantitats aportades, TOTS ELS MECENES rebreu exactament la mateixa recompensa, consistent en UN CD SIGNAT PER LA BANDA I EL NOSTRE MÉS SENTIT, PROFUND I SINCER AGRAÏMENT.

Partirem de 20€, per tothom, sense límit, clar.

Apostem per la cultura.

Calendari previst

L'enregistrament va començar el passat 19 de febrer, a l'Auditori del Vendrell!

Us entregarem les recompenses tant bon punt disposem del CD físicament. Imaginem que serà al mes d'abril - maig com a màxim!!

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies