❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

Discover the 10 most exciting projects of 2019!

AFRO BLUE Volem fer el 5è disc! Ens ajudeu?

AFRO BLUE som un quintet dedicat essencialment al jazz però condimentat amb d'altres estils com el funk i la música llatina. Estem fent el cinquè disc! Ens vols ajudar? Necesssitem diners per cobrir les despeses d'estudi, mastering, disseny i edició. Qualsevol aportació serà molt benvinguda!

AFRO BLUE

A project of

Category

Created in

0
seconds
41
Pledges
4.010€
From 4.000€
Contribute to the project

Choose your reward

Qui som

AFRO BLUE portem dedicats gairebé disset anys a difondre la nostra particular visió de la música llatina i el jazz per tot el país.

Peculiar per la nostra habilitat en la mescla de gèneres i estils com el pop, el rock, la música llatina i el jazz, tot plegat amanit amb bones dosis de sentit de l'humor, composicions pròpies, versions i uns arranjaments excepcionals. El resultat és un potent i aclaparador directe.

Els músics som:

Gabriel Amargant: saxo alt

Xavier Figuerola: saxo tenor

Xavier Algans: piano

Pepo Domènech: baix

Ricard Grau: bateria

Els nostres discs:

"Semibolero en famenor" 2003 (SJR)

"3x4=34?" 2006 (Discmedi)

"Brut & nature" 2009 (Quadrant Records).

"Don't Stop" 2013 (Quadrant Records)

I diuen:

"El seu és un jazz contemporani, força tenyit de ritmes llatins... Una mescla que neix i s'escolta amb una naturalitat aclaparadora", (Miquel Jurado. EL PAIS)

"La seva música s'escapa de qualsevol prejudici o etiquetatge... impecablement executada per músics ja reconeguts de l'escena jazzística catalana", (J.M.Adell. RADIO 4. RNE)

"...Un CD fresc, natural i sobre tot viu... destaca el descaro dels seus solos i la bellesa dels arranjaments...", (Aeropuerto jazz. RADIO INSULAR)

"Si hi ha alguna cosa que els amants del jazz tenim clar és que aquesta música té un intrínsec caràcter lúdic i estic convençut de que els membres d'Afro Blue també comparteixen aquesta idea. Amb dos saxofonistes que ja acumulen un bon nombre d'hores de vol i una rítmica ben integrada i flexible, aquest grup ens proposa un jazz impregnat de bon humor", (J.Claudio Cifuentes "CIFU")

La traça infinita, possible portada?

I aquí...

El nostre bloc! i la nostra música

A què destinarem les vostres aportacions

Necessitem ajuda pel finançament de l'enregistrament, tècnics, estudi, portada, còpies.....

Sobre les recompenses

Afro Blue entenem que si heu arribat fins aquí, si esteu disposats a ajudar-nos, no deu ser tant pel fet de poder obtenir una recompensa com per la satisfacció de poder col·laborar en un projecte cultural/musical.

Entenem també que recompensar segons les aportacions, més enllà de la lògica matemàtica i mercantil, insinua certa discriminació en funció de les butxaques o les voluntats. Per nosaltres sou tots iguals.

Dit això, independentment del nombre i de les quantitats aportades, TOTS ELS MECENES rebreu exactament la mateixa recompensa, consistent en UN CD SIGNAT PER LA BANDA I EL NOSTRE MÉS SENTIT, PROFUND I SINCER AGRAÏMENT.

Partirem de 20€, per tothom, sense límit, clar.

Apostem per la cultura.

Calendari previst

L'enregistrament va començar el passat 19 de febrer, a l'Auditori del Vendrell!

Us entregarem les recompenses tant bon punt disposem del CD físicament. Imaginem que serà al mes d'abril - maig com a màxim!!

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

0 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

Cookies help us to offer you the best experience. Settings