Para poder interactuar correctamente y obtener el mejor funcionamiento posible de nuestro sitio web, te recomendamos que actualices tu navegador a una versión más reciente o utilices otro como Chrome o Firefox.

AFRO BLUE Volem fer el 5è disc! Ens ajudeu?

AFRO BLUE som un quintet dedicat essencialment al jazz però condimentat amb d'altres estils com el funk i la música llatina. Estem fent el cinquè disc! Ens vols ajudar? Necesssitem diners per cobrir les despeses d'estudi, mastering, disseny i edició. Qualsevol aportació serà molt benvinguda!

AFRO BLUE

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
41
Mecenas
4.010€
De 4.000€
Aporta al proyecto

Qui som

AFRO BLUE portem dedicats gairebé disset anys a difondre la nostra particular visió de la música llatina i el jazz per tot el país.
Peculiar per la nostra habilitat en la mescla de gèneres i estils com el pop, el rock, la música llatina i el jazz, tot plegat amanit amb bones dosis de sentit de l'humor, composicions pròpies, versions i uns arranjaments excepcionals. El resultat és un potent i aclaparador directe.

Els músics som:

Gabriel Amargant: saxo alt
Xavier Figuerola: saxo tenor
Xavier Algans: piano
Pepo Domènech: baix
Ricard Grau: bateria

Els nostres discs:

"Semibolero en famenor" 2003 (SJR)
"3x4=34?" 2006 (Discmedi)
"Brut & nature" 2009 (Quadrant Records).
"Don't Stop" 2013 (Quadrant Records)

I diuen:

"El seu és un jazz contemporani, força tenyit de ritmes llatins... Una mescla que neix i s'escolta amb una naturalitat aclaparadora", (Miquel Jurado. EL PAIS)

"La seva música s'escapa de qualsevol prejudici o etiquetatge... impecablement executada per músics ja reconeguts de l'escena jazzística catalana", (J.M.Adell. RADIO 4. RNE)

"...Un CD fresc, natural i sobre tot viu... destaca el descaro dels seus solos i la bellesa dels arranjaments...", (Aeropuerto jazz. RADIO INSULAR)

"Si hi ha alguna cosa que els amants del jazz tenim clar és que aquesta música té un intrínsec caràcter lúdic i estic convençut de que els membres d'Afro Blue també comparteixen aquesta idea. Amb dos saxofonistes que ja acumulen un bon nombre d'hores de vol i una rítmica ben integrada i flexible, aquest grup ens proposa un jazz impregnat de bon humor", (J.Claudio Cifuentes "CIFU")

La traça infinita, possible portada?

I aquí...

El nostre bloc! i la nostra música

A què destinarem les vostres aportacions

Necessitem ajuda pel finançament de l'enregistrament, tècnics, estudi, portada, còpies.....

Sobre les recompenses

Afro Blue entenem que si heu arribat fins aquí, si esteu disposats a ajudar-nos, no deu ser tant pel fet de poder obtenir una recompensa com per la satisfacció de poder col·laborar en un projecte cultural/musical.

Entenem també que recompensar segons les aportacions, més enllà de la lògica matemàtica i mercantil, insinua certa discriminació en funció de les butxaques o les voluntats. Per nosaltres sou tots iguals.

Dit això, independentment del nombre i de les quantitats aportades, TOTS ELS MECENES rebreu exactament la mateixa recompensa, consistent en UN CD SIGNAT PER LA BANDA I EL NOSTRE MÉS SENTIT, PROFUND I SINCER AGRAÏMENT.

Partirem de 20€, per tothom, sense límit, clar.
Apostem per la cultura.

Calendari previst

L'enregistrament va començar el passat 19 de febrer, a l'Auditori del Vendrell!

Us entregarem les recompenses tant bon punt disposem del CD físicament. Imaginem que serà al mes d'abril - maig com a màxim!!

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

0 comentarios

Si ya eres mecenas, iniciar sesión para comentar.

20€
12 mecenas

CD + 1 invitació a qualsevol concert de presentació

30€
9 mecenas

CD signat! Compte! + 1 invitació a qualsevol concert de presentació

50€
8 mecenas

CD signat + 2 invitacions a qualsevol concert de presentació

100€
5 mecenas

CD Signat + 2 invitacions a qualsevol concert de presentació + Menció a les xarxes

200€
3 mecenas

CD Signat + 2 invitacions a qualsevol concert de presentació + Menció a les xarxes + Bonus track d'alguna toma original desestimada sense mesclar

500€
4 mecenas (agotada)

CD Signat + 2 invitacions a qualsevol concert de presentació + Menció a les xarxes + Bonus track d'alguna toma original desestimada sense mesclar + Sopar amb la banda (el que sigui, on toqui!)

Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al continuar navegando aceptas su uso.