❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Idò Mata'ls: una nova història de gàngsters pagesos

Ambientada a l'Eivissa dels anys 70, Idò Mata'ls naix com a seqüel.la o spin off del curtmetratge guanyador de la Mostra de Sant Bartomeu de 2005. 11 anys més tard, amb més equip i més mitjans, volem seguir contant la història d'aquesta màfia pagesa.

Javier Riera

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
54
Aportaciones
2.122€
De 2.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Una nova història de gàngsters pagesos

L'Any 2005 varem rodar, amb pocs mitjans i sent encara molt joves -el director comptava només amb 21 anys- el curtmetratge "Idò Mata'l, una història de gàngsters pagesos", una paròdia de les películes de cine negre ambientada en l'Eivissa més pagesa dels anys 60. El curtmetratge va causar autèntic furor entre els illencs, estrenant-se com a guanyador del premi del públic a la mostra de curtmetratges de Sant Bartomeu d'aquell mateix any i projectant-se amb gran èxit a nombroses sales i mostres de la illa, i fins i tot distribuïnt-se comercialment en DVD. Alló va significar l'inici de la carrera del seu director Javier Riera en el món del cinema i la televisió, fundant la seva propia productora JARA Studio.

11 anys després, tenim escrita la segona part, ambientada als anys 70 i mantenint el mateix humor, introduïnt clucades d'ull a clàssics del cinema com Snatch, Pulp Fiction o El Hundimiento, però sempre la ironia pagesa per davant. Però aquest cop no volem rodar-ho amb pocs mitjans. Més aviat volem fer una superproducció low cost, aprofitant els mitjans del que disposa la productora (travellings, steady cam, ronin, càmeres DSLR). Però per això necessitam un gran equip tècnic i artístic i fins i tot alguna cara coneguda que us anirem desvetllant a mesura que anem assolint els objectius. I ja veieu que no demanam molt. Ens ajudaràs a que "Idò Mata'ls" vegi la llum i puguis riure tan o més del que ho vares fer amb la primera part?

L'Eivissa dels 70 i la d'ara

El rodatge esdevindrà a un gran nombre d'indrets ben polits de la nostra geografia. Llocs verges que permetin recrear l'Eivissa de la època hippy i posterior. Les mítiques Dàlies és una de les ja confirmades. També tindrem cares conegudes del nostre petit star-system, com Alfredo Marí -cantant de Pota Lait, que també va tenir un paper protagonista a la primera part- o Jordi Cardona -cantant de Quin Delibat-. I a més, una sorpresa que us desvetllarem més endavant, però us podem avançar que és ben bé una estrella internacional.

Et necessitem

Les vostres aportacions aniran íntegrament destinades a les despeses del curtmetratge: despeses técniques, càtering, remuneració (simbólica) d'actors i equip tècnic, etc..

Les recompenses

Les recompenses, com veureu, estan rel.lacionades d'una o altra forma en fer-vos partíceps d'aquest gran projecte que, amb humor i un poc de "mala llet", defensa una Eivissa com la que visqueren els nostres pares i com molts desitjariem encara.

Volem estrenar aquest mateix estiu

El rodatge en principi s'iniciarà a final de març. L'edició començarà a mitjans d'abril i, si tot va bé, a primers de juny ja estaria fet el curt. Com a data límit tindriem fins a final de juliol, a que la nostra intenció és estrenar-lo a la Mostra de Curtmetratges de Sant Bartomeu, que es cel.lebra a finals d'Agost.

+ info

facebook
web de la productora

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies