❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Rodatge del capítol pilot "Quan bufa el ponent". Sitcom.

Quan bufa el ponent Es tracta d'un projecte de producció d'una sèrie televisiva de diversos capítols i per a públic generalista que, en un context de situacions còmiques (sitcom), introdueixi a l'espectador en fets remarcables de la història d'Olot.

Videosart

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
25
Aportaciones
1.570€
De 1.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

QUAN BUFA EL PONENT

Capítol pilot.

Es tracta d'un projecte de producció d'una sèrie televisiva de diversos capítols i per a públic generalista que, en un context de situacions còmiques (sitcom), introdueixi a l'espectador en fets remarcables de la història d'Olot i descobreixi tradicions, costums i variants dialectals de la Garrotxa.

Quan bufa el ponent és una comèdia de situació ambientada a Olot, a partir de les relacions i coneixences que estableix la Laia, una professora de l'Escola d'Art originària de Barcelona, que lloga una habitació amb dret a cuina a casa d'un olotí de tota la vida, en Xicu, empleat de banca jubilat a qui la congelació de les pensions obliga a buscar-se un complement econòmic per arribar a final de mes.

En Xicu i el seu amic en Toti, un ramader expert amb TIC's, CEO de Pastures 2.0, la Nita i en Juanitu, veïns del mateix replà, els companys del cafè, i els alumnes i professors de l'Escola d'Art d'Olot, conformaran el paisatge humà que acollirà la Laia en la seva aventura garrotxina.

Els actors que interpretaran els personatges principals són professionals, la Núria Santaló i en Joan Martí que seran complementats, en els papers secundaris pels alumnes de les aules de teatre municipal del Teatre Principal d'Olot.

L'equip de producció de la sèrie, amb un sòlid bagatge professional en projectes similars, està format per Norbert Fernàndez (Videosart), i Josep Quintana (Zoomvi i WEVOO).

El guió està escrit per Pep Fargas, actor, director i autor teatral, que ha publicat diversos còmics de la Col·lecció El Gamarús on també es barreja la divulgació històrica i la trama fictícia, en aquest cas, adreçada als adolescents.

Demanem 1500€ per poguer aconseguir un programa pilot totalment professional, i així més endavant fer-lo servir per obtenir financiació per fer una temporada complerta.

www.videosart.net

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

4 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Videosart

    Videosart
    Autor/a

    casi 12 años

    Mil gràcies a tothom que hi ha aportat les ganes, les hores i l'ajuda aconòmica per poder tirar endavant aquest projecte.

    El dia 17 comencem a rodar el 1er capitol de quan bufa el ponent.

    Gràcies a tothom!!!!

  • Daniel H.

    Daniel H.

    casi 12 años

    Hola

    Estoy lanzando una campaña de apoyo a proyectos interesantes para que puedan ser grabados en máxima calidad con las nuevas RED SCARLET-X

    http://danielhernandezaudiovisual.blogspot.com.es/p/red-scarlet-x.html

    Ánimo con vuestro proyecto!

  • Videosart

    Videosart
    Autor/a

    casi 12 años

    Hola, bones,

    N'estarem molt agraïts de la teva aportació.

    De totes maneres estaria molt bé que ens deixessis un mail o una direcció per poder enviar les recompenses.

    Gràcies!!!

  • rfort

    rfort

    casi 12 años

    Hola. Em podrien informar de si seria possible que, en cas que fes una aportació al projecte, no constés el meu nom com a micromecenes en els agraïments al web ni enlloc? Moltes gràcies.

0 comentarios

Inicia sesión o Regístrate para comentar esta entrada.

#05 / Bufats pel ponent. Teatre d'Olot

Al contrari del que havíem dit inicialment, en comptes d'un capítol, en tenim tres de gravats i editats i a punt per l'estrena del dia 21 de setembre a dos quarts de nou del vespre, al Teatre d'Olot.

Aquest dia hi haurà un show per part dels protagonistes de la sèrie a l'exterior del teatre i, un cop a dins, podrem gaudir de la música en directe de l'Elisa Planagumà i de la projecció dels tres capítols.

Us hi esperem a tots i a totes!

Bones festes del Tura!!

https://vimeo.com/46634726

#04 / Bufats pel ponent

Degut a que hi ha un llibre d'un autor garrotxí que es diu Quan bufa el ponent hem decidit canviar el nom de la sèrie per Bufats pel ponent, així evitem futurs problemes.

Ho tenim tot en marxa!!! I també cal dir que tenim 40 minuts de metratge, o sigui que en comptes d'un programa pilot, en seran 3, que els presentarem el dia 21 de setembre al teatre d'Olot i a partir del dia següent es podran veure per la web de Videosart. També hi haurà un show a càrrec dels actors de la sèrie i en total tindrem 1h i 30min d'espectacle.

Us adjunto l 'anunci que hem fet :

https://vimeo.com/46634726

Salut!!! i Gràcies.

#03 / Ja hem acabat els rodatges

Ahir vàrem fer l'últim rodatge del 1er capítol de "quan Bufa", gràcies una altra vegada a tothom per ajudar a tirar endavant el projecte.

Ja tenim data i hora per l'estrena oficial, el dia 21 de setembre a dos quarts de deu. Les entrades valdran 3€ i la caixa que fem del teatre servirà per continuar amb el projecte.

A part de la projecció del programa pilot també hi haurà un show a càrrec dels actors de "quan bufa el ponent".

Pen tant, entre tots hem d'omplir el teatre d'Olot!!!!

Mil gràcies a tothom!

#01 / Gràcies a tothom!!!

El projecte Quan bufa el ponent tira endavant!!!!

Finalment la data d 'estrena del programa pilot serà el 21 de setembre, i hi tindrem alguna sorpresa.

Us mantindrem informats, però això sembla que va a més!!!

Un milió de gràcies!!!!!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies