❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Simis, nou projecte dels Svaters

Projecte de gravació i edició del quart disc del grup Svaters, Simis. La finalitat d'aquest verkami és poder finançar el cost de tot aquest projecte amb les aportacions de la nostra gent, a traves de les recompenses que us oferim.

Sva-ters

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
160
Aportaciones
3.274€
De 2.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Com diria aquell comentarista de Canal 9, bona nit senyors i cavallers.

Som SVA-TERS, per a molts uns coneguts veterans de guerra i per a molts altres no tant coneguts, açò és degut a que hem estat uns anys aletargats, "sanguanguexant" bàsicament, però sense retirar-nos, ja que ens agraden més els escenaris que a un simi un plàtan.

Però com tots sabem, en aquest món o et meneges o caduques.

Bo, després de tornar a juntar els nostres divos, musos i vaques sagrades, i de molts mesos de feina, tornant-nos a reunir a l'assaig a tirar-li hores i il·lusió com antigament, hem aconseguit reunir un bon grapat de cançons en les quals ens hem deixat l'animeta i ens hem exprimit traent el millor de nosaltres.

Tal volta, per nosaltres aquest ha sigut el procés més gratificant, el de donar vida a un ritme i una melodia, fins que un dia, a la cançó li ixen patetes, s'alça i s'enfila a caminar per si mateix.


Ara ve la part més difícil, la de presentar-vos-les i que les feu vostres... si és que voleu.

Res ens faria més feliços que tornar als escenaris amb els Simis, La vida bonica, Oh dios i les noves cançons formant part ja del vostre repertori.

A què destinarem les vostres aportacions

Les vostres aportacions aniran destinades a finançar tot aquest projecte, que inclou: Gravació a Atomic Estudi amb Mark Dasousa, masterització, edició amb els companys de MesdeMil, merxan, sessió fotogràfica, videoclip i dissenys de tot plegat

Us hem deixat un surtidet de recompenses per qué pugueu elegir, amb material nou, discs antics pràcticament descatalogats i entrades als concerts de presentació que realitzarem.

Dates previstes

Ens trobem de ple ultimant detalls de gravació, clips, dissenys i assajos per al futur directe que volem que siga algo especial i espacial.

Cap a finals de març esperem poder llançar el nou material, tindre el disc físic a les mans i vàries dates de presentació.

Farem una serie de concerts en els que ens agradaria repartir-vos les recompenses i agrair-vos, amb un mos a la part del cos que ens digueu, la vostra col·laboració. .

Al següent link trobareu info actualitzada de l'estat del projecte:

Facebook
Youtube
Twitter


Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

6 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Sva-ters

    Sva-ters
    Autor/a

    8 años

    Bones Jordi, si, tenim varios models de les antigues. Quant finalitze el verkami ens posarem en contacte per veure la mesura i model de samarreta.

    Una abrascada!!

  • Jordi Blasco

    Jordi Blasco

    8 años

    Bon día, gran noticia, he colaborat al vostre verkami, i la pregunta es sobre la samarreta antiga: es d'eixes xules que portaven les mànigues i el coll en blanc???

    Eixes m0agraven moltíssim i la meua la vaig perdre en un indicent amb lleixiu.

    Gràcies

  • Sva-ters

    Sva-ters
    Autor/a

    8 años

    Home això ni es pregunta Maco.. clar que si, mínim mínim se l`han posat varios concerts Lluís voltor, el dur.., i sauco per si quedava algun rastre d'olor a suavitzant.

    Guardada des de 2013 a un armari sense ventilar. Som molt detallistes amb estes coses, no patisques de res..

  • Maco

    Maco

    8 años

    Hola, la samarreta antiga del pack "UNA DE CD's VARIOS", està molt suà? Gràcies.

  • Sva-ters

    Sva-ters
    Autor/a

    8 años

    Bones Pau, si, s'ha fet efectiva 2 vegades la teua recompensa.

    Nosaltres no controlem la gestió dels pagaments de les recompenses. Has de posar-te en contacte amb [email protected], ells et podran ajudar

    Nsaltres per la nostra part ho comuniquem també. Moltes gràcies per la teua colabo!!

    Estem en contacte per comprovar que t'ho han solucionat. Una abrascada!!

  • pau_pla

    pau_pla

    8 años

    Molt bon dia, he participat al vostre Verkami i trobe que m'ho han cobrat dos vegades, ja que, la primera vegada ha donat error i no ha finalitzat la compra xò després ja sí,i ara tinc 2 recompenses al correu.

#04 / Gràcies Mecenes!!!

El Verkami de Sva-ters ha finalitzat. Abans que res donar-vos les gràcies a tots i totes i dir-vos que ja formeu part de la familia SVA. Gràcies a les vostres aportacións podrem tornar a trobar-nos als concerts i fetes que hi haurà per tot arreu!

Recordar-vos als mecenes que una vegada rebudes les vostres ajudes tractarem d'acabar el més ràpid posible el CD, "merxandising" i promoció per a enviar-vos les vostres recompenses.

En breu us enviarem un mail per confirmar direccions postal per als enviaments de samarretes, CDs, pegatines, misteres...

Confirmarem al Facebook de Sva-ters les dates de concerts presentació per als que algúns de vosaltres ja teniu entrada.

I seriosament, tenim moltes ganes de trobar-vos als concerts i barres de la nostra terreta per a seguir gaudint de la festa i de la música en valencià.

Sva-ters

#01 / Primers models de samarretes

Que ja ens van arribant els primers models de samarretes, en vindran més perquè pugueu triar.

Informem que també farem talles infantils, per a tots eixos pares i mares que heu preguntat.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies