❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Guies Turístics .Cat , on cada guia turístic és únic.

Plataforma digital que té com a objectiu donar a conèixer l'oferta dels guies turístics especialitzats en el patrimoni i la cultura de les terres catalanes. Dissenyada de la mà dels propis guies turístics, té la missió de difondre, dinamitzar i popularitzar els seus serveis.

Aleix Torné

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
41
Aportaciones
2.460€
De 2.420€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Avui dia, davant el permanent creixement de la oferta de guies turístics/culturals (sobretot de no habilitats, malhauradament), considerem que cal fer un esforç per qualificar-la degudament: fomentant la professionalitat i contrastant l'experiència.

Per això darrerament hem estat en contacte amb diversos guies professionals per definir les bases d'una plataforma digital que tingui com a objectiu potenciar clarament el col.lectiu de guies habilitats i de qualitat.

És sabut que els guies no tenen un patró comú, ni poden donar el mateix nivell de servei a totes les zones turístiques, ni a totes les activitats culturals i/o lúdiques, ni en a totes les llengües,... Per tant podem concloure que CADA GUIA TURÍSTIC ÉS ÚNIC. Doncs expliquem-ho detalladament i obertament, a la vegada de fer-ne popular la seva oferta.

Per posar en marxa la plataforma digital, que conceptualment ja està força embastada, estem buscant el finançament necessari, i ho volem promoure primer entre el propi col.lectiu d'interessats: els guies turístics habilitats (i simpatitzants). Amb una petita contribució, que serà recompensada, serà possible posar-la del tot en marxa entre tots.

A què destinarem les vostres aportacions

Totes les aportacions s'invertiràn en el disseny, la programació i el manteniment inicial de la plataforma digital. Si les aportacions superen el llindar demanat permetran afegir-hi funcionalitats i millorar-ne la versió prevista. Tant de bò sigui així, serà una gran notícia per a tot el col.lectiu. :-)

La plataforma digital GuiesTurístics .Cat

El nou aparador dels serveis on cada un dels guies turístics adherits oferirà a turistes, families o grups per ajudar-los a conèixer millor, i amb rigurositat, el patrimoni, la cultura i la natura de les terres catalanes.

Cada guia tindrà un propi espai on exposar el seu ventall de visites, rutes, activitats, etc... de forma directa i personalitzada. Així com especificar les llengües que domina i tot allò que consideri que li aporta valor de cara als seus clients.

L'accés a la plataforma per part del consumidor final és multisuport, i la contractació dels serveis és sense mitjancers, sense comisions i de forma personalitzada.

Sobre les recompenses

Les recompenses principlament estan pensades per al mateixos guies turístics que vulguin participar en la creació i posada en marxa d'aquesta plataforma digital, donant-los-hi l'oportunitat de ser-hi presents i usar-ne tots el serveis durant una temporada. L'esforç monetari inicial repercutirà directament sobre el mateix col.lectiu, per ser coherents amb l'objectiu del projecte.

NOVETAT: Fruit d'un recent acord amb l'Editorial Alpina les recompenses es complementaràn amb LLIBRES, GUIES, MAPES i CALENDARIS de rutes, excursions, running, BTT, familiars... a escollir! :-)

Calendari previst

Hem activat aquest Verkami per garantir a tothom el procés d’aportacions. Un cop aconseguit el finançament necessari es requeriran aproximadament 2 mesos per acabar de posar en marxa la plataforma digital. Les recompenses es basaràn amb serveis de la pròpia plataforma durant un període preestablert en funció de la contribució individual de cadascú.

Amb el suport de:

+ Info

Si voleu informació de primerà mà, adreceu-nos un correu a [email protected] , i comentem el que necessiteu. El projecte és comú.

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

4 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Aleix Torné

    Aleix Torné
    Autor/a

    casi 8 años

    Sí, és un portal obert a tots els professionals habilitats, acreditats, etc... per entitats o institucions competents.

    El guia turístic, cultural o de muntanya que vulgui donar a conèixer els seus servei i competències haurà de fer referència al tipus d'acreditació vigent que tingui.

    Guies Turístics .CAT fomenta un turisme de qualitat i sostenible obert a tothom, però vetllarà per evitar l'instrusisme professional,

  • C. Aventín-Boya

    C. Aventín-Boya

    casi 8 años

    Els guies acreditats local o comarcalment, per una xarxa museus, consell comarcal o municipi, només per a una zona o espai geogràfic com les rutes romàniques pirinenques o similars, entrarien en aquet portal si no tenen la formació en Turisme?

  • Aleix Torné

    Aleix Torné
    Autor/a

    8 años

    No, GuiesTurístics.CAT no és una associació. És eina de marketing online pensada per generar negoci directament a cada un dels guies que hi siguin presents a nivell individual. És una plataforma oberta a col.laborar amb tothom: guies (acreditats), associacions, entitats, museus, empreses de turisme,... per potenciar la contractació de visites i rutes guiades per professionals.

  • Gisela

    Gisela

    8 años

    La plataforma digital Guies Turístics .Cat és una associació?

Volver a todas las actualizaciones

#02 / 10 avantages diferencials pel guia turístic a Guies Turístics .CAT

Per què utilitzar Guies Turístics .CAT? Doncs per...

  1. Formar part d'un projecte pensat per dignificar la professió, sobretot davant de l'intrusisme existent.

  2. Conseguir més clients.

  3. Evitar intermediaris i comissions.

  4. Fixar els preus lliurement.

  5. Mostrar extensament el portfoli de serveis, rutes i visites.

  6. Diferenciar-se i ser més competitius.

  7. Certificar la capacitació oficial per desenvolupar la seva feina.

  8. Potenciar la marca personal mitjançant eines online.

  9. Autogestionar els continguts que seràn públics.

  10. Disposar d'una presentació mutiidioma.

...i per una inversió molt petita.

0 comentarios

Inicia sesión o Regístrate para comentar esta entrada.

#13 / Dotant d'identitat pròpia a la plataforma :-)

Estimats i estimades mecenes,

estem treballant dia a dia per tenir apunt la plataforma en la qual heu dipositat la vostra confiança i suport.

Ens fa il.lusió presentar-vos en primícia la imatge que la representarà! :-)

Desitgem que us agradi.

(A l'incloure el domini al logotip s'ha hagut d'escriure 'turístics' sense accent. Lamentem les molèsties a nivell lingüístic que pugui ocasionar, però hem cregut oportú senyir-se a l'escriptura literal del domini per no crear confusió als usuaris.)

Una abraçada

#12 / Objectiu assolit !!! Moltes gràcies :)

Quin goig veure com el color de fons del Verkami passa del vermelll al verd... ;-)

Romandrem en contacte amb tots els mecenes perquè pogueu triar les recompenses que us faltin definir i disposar-ne el més aviat millor. ;-)

Una forta abraçada

#10 / El CETT dóna suport a Guies Turístics .CAT

El CETT ,centre internacional de formació i transferència de coneixement en turisme, hoteleria i gastronomia adscrit a la Universitat de Barcelona, avui ha confirmat que donarà suport al nostre projecte. :-)

Contribuirà a donar a conèixer la iniciativa entre el professionals de la seva comunitat d'Alumni per donar-los-hi l'opotunitat de participar-hi i beneficiar-se de les bones recompenses si ho fan a través del Verkami, actiu fins el 20 d'Abril.

Volem agraïr l'atenció i confiança vers www.guiesturistics.cat . Moltes gràcies! ;-)

Després de 40 anys, el CETT esdevé un referent internacional d’excel·lència acadèmica i de serveis en turisme, hoteleria i gastronomia compromès amb el desenvolupament responsable del sector i la societat, aportant formació, recerca, innovació i coneixement expert, i apostant decididament pel creixement personal i professional de tothom qui en forma part.

#09 / Avancem per assolir l'objectiu.

Un degoteig de guies turístics us aneu sumant al projecte, tot beneficiant-vos de les condicions especials de micro-mecenatge recompensat. Us ho hem d'agraïr doblement; pel fet d'ajudar a impulsar ara la plataforma digital i sobretot pel fet de dipositar la vostra confiança en un intangible a hores d'ara.

Ara, amb el 58% de l'objectiu complert, seguim contactant personalment amb tots els guies turístics possibles, per recordar l'oportunitat i resoldre qualsevol qüestió o dubte que pugui surgir.

Si voleu informar-vos i no deixar passar el tren..., estem a la vostra disposició: [email protected] :-)

Seguim!

#08 / Les bones oportunitats apareixen i desapareixen. Ara en tens una de bona!

Ara tens l'oportunitat d'aprofitar una molt bona oportunitat, valgui la redundància...

És del tot rodona!

  1. Participes en un Verkami (micro-mecenatge cultural). Per començar...

  2. Ajudes al projecte Guies Turístics .Cat a acabar la plataforma online. Tot un gest...

  3. Recuperes la inversió amb una recompensa de major valor. Això ja és massa!

  4. Comparteixes els llibres i mapes de la recompensa amb els teus, i gaudeixes de magnífics paratges. I si ets guia gaudiràs també de la plataforma gratuïtament per trobar més clients. Ni t'ho esperàves...

A veure si et pots resitir més de 10 segons en fer el click per aprofitar-ho :-)

http://www.verkami.com/projects/13695-guies-turistics-cat-on-cada-guia-turistic-es-unic/contribute/select

Per info ampliada: www.guiesturistics.cat

També a: [email protected]

#07 / Noves recompenses gràcies a l'Editorial Alpina: LLIBRES, GUIES, MAPES,...

Gran notícia! Noves recompenses per a tots els mecenes de Guies Turístics .Cat !!! :-) Tal i com us comentàvem fa uns dies, l'Editorial Alpina ha esdevingut un mecenes molt especial per a nosaltres i també pels guies, amics i simpatitzants que confieu en aquest projecte fent la vostra aportació.

Tots els mecenes que ja heu fet l'aportació també us en podreu beneficiar. I si voleu, podeu ampliar la vostra aportació per conseguir la millor de les recompenses. :-)

Quina gran oportunitat teniu... Contribuir a fer realitat la nova plataforma online per dinamitzar la magnífica feina dels guies de turisme habilitats, la transmisió del coneixement cultural i patrimonial, i fer-vos vostres les publicacions que desitgeu sobre paratges i natura.

Important! Si ets guia turístic la recompensa serà DOBLE: per una banda els serveis de la plataforma anunciats + les publicacions corresponents pel valor aportat.

Feu-ho córrer. Oportunitats com aquestes no sovintegen... ;-)

leer más

#06 / L'Editorial Alpina nou mecenes molt especial.

L'Editorial Alpina ha confirmat l'interès d'impulsar la plataforma online Guies Turístics .CAT contribuint al Verkami de dues maneres ben diferents i interessants. D'una banda ha fet una aportació econòmica per al tram final de la programació de la plataforma digital i d'altra banda cedirà publicacions pròpies per incentivar i agraïr les aportacions que es facin de professionals o de particulars.

En Martí Nadal, director de l'editorial, comparteix la visió que cal treballar per generar eines i continguts que ajudin a millorar les experiències viscudes en visites, rutes o excursions que facin turistes, grups, famílies o aficionats... Donar suport i potenciar la figura del guia turístic habilitat, com a agent transmisor del coneixement cultural i de l'entorn, ens ha dut a arribar a aquest magnífic acord.

leer más

#05 / Habilitació com a guia de turisme de Catalunya

Aquesta habilitació permet a la persona titular exercir l'activitat de guia de turisme a l'interior dels monuments declarats bé cultural d'interès nacional i dels museus inscrits al registre de Museus de Catalunya.

Existeixen dues vies per a l'obtenció de l'habilitació com a guia de turisme de Catalunya. D'una banda l'habilitació mitjançant la convocatòria d'un procés selectiu i d'altra, el reconeixement de l'habilitació com a guia turístic expedida per una altra administració pública:

Habilitació mitjançant la participació a la convocatòria d'un procés selectiu, amb o sense idiomes estrangers, i ampliació d'idiomes per als guies ja habilitats. Les persones candidates poden presentar-se també igualment al procés selectiu per a l'obtenció de l'habilitació de guia turístic de Catalunya amb llenguatge de signes.

Reconeixement d'una habilitació com a guia turístic expedida per una altra comunitat autònoma de l'Estat espanyol o organisme oficial d'altre estat membre de la Unió Europea.

leer más

#04 / ¿En què consisteix el micromecenatge?

El micromecenatge (de l'anglès crowdfunding) descriu la cooperació, atenció i confiança col·lectiva de persones que treballen conjuntament i inverteixen diners en altres recursos junts, normalment per Internet, per donar suport als esforços iniciats per altra gent o organitzacions. El finançament en massa es du a terme amb diversos objectius, des d'ajuda humanitària, periodisme ciutadà, artistes que busquen suport dels seus admiradors, campanyes electorals o recursos per una jove empresa o start-up.

És un sistema basat en "donacions", que són en realitat inversions, ja que al darrere sol haver-hi una "compensació". Deixant de banda la falta d'acord en la terminologia emprada, es pot discernir entre compensacions econòmiques (en el cas que es puguin generar beneficis o participacions de l'empresa), i, les més habituals, compensacions simbòliques, que atreuen als mecenes que queden satisfets pel canvi proposat.

leer más

#03 / Sense intermediaris ni comissions

A mesura que anem parlant amb més i més guies turístics sobre el projecte, anem veient certs denominadors comuns en els seus interessos individuals. Un dels més destacats és l'abscència d'intermediació i de comissions en la contractació dels serveis. El client interessat contactará directament amb el guia per preguntar el que necessiti, acordar el servei definitiu i el preu.

Aquest avantatge és un dels punts forts del projecte segons les opinions rebudes fins ara. Així confirmem que es farà. :-)

#02 / 10 avantages diferencials pel guia turístic a Guies Turístics .CAT

Per què utilitzar Guies Turístics .CAT? Doncs per...

  1. Formar part d'un projecte pensat per dignificar la professió, sobretot davant de l'intrusisme existent.

  2. Conseguir més clients.

  3. Evitar intermediaris i comissions.

  4. Fixar els preus lliurement.

  5. Mostrar extensament el portfoli de serveis, rutes i visites.

  6. Diferenciar-se i ser més competitius.

  7. Certificar la capacitació oficial per desenvolupar la seva feina.

  8. Potenciar la marca personal mitjançant eines online.

  9. Autogestionar els continguts que seràn públics.

  10. Disposar d'una presentació mutiidioma.

...i per una inversió molt petita.

#01 / Avui comença l'etapa clau per l'èxit de Guies Turístics .CAT

Hola!!!

És il.lusionant veure, després de moltes setmanes parlant amb uns i altres, com s'inicia el moment clau. Ara és quan els guies turístics us sumareu 'de facto' al projecte fent una petita aportació per fer que la plataforma digital passi a ser una realitat. Aquesta plataforma us tornarà el favor aportant-vos bons clients i ajudant a popularitzar els vostres serveis. Ja ho veureu!

Animeu-vos! Una petita aportació farà realitat aquesta nova eina de màrketing online per als guies turístics professionals.

Compartiu aquesta iniciativa amb tots els guies amics i amigues del sector! Quan més recollim més invertirem.

Gràcies a tots i totes. :-)

Podeu preguntar-nos tot el que volgueu. És un projecte sense secrets.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies