❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Florirem

ESiR som un grup de música d'Agres que volem fer florir el món i Florirem és el nostre primer treball de llarga durada. Necessitem la teua ajuda per fer-lo realitat. Ens dónes una mà?

ESiR

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
172
Aportaciones
4.130€
De 3.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

FLORIREM és el títol que li hem posat al nostre primer treball de llarga durada. És el conjunt de lluites, experiències i esperances.

Compta amb 10 cançons escrites i musicalitzades amb les nostres pròpies mans. Tenim les cançons, el lloc, dissenys, fotografies, vídeos,... però per fer florir aquest projecte necessitem la teua ajuda!

Les teues aportacions van destinades a la gravació, la masterització, disseny i format físic del disc. Nosaltres ens hem encarregat que les recompenses estiguen a l'alçada de cada aportació.

Coses que deus saber sobre les recompenses

Si elegeixes un d'aquests packs: Llop X, Somiàvem junts, Poetes d'este món, Mentre sone la música, Gaudim del present o Juliets; abans d'enviar-te les recompenses ens posarem en contacte amb tu per a que elegeisques el disseny que més t'agrada (si ens és impossible localitzar-te el disseny que s'enviarà serà el de ESiR que és la imatge que pots veure a continuació ). Les despeses d'enviament estan incloses.

Totes les recompenses s'enviaran quan tinguem el disc en les notres mans, és a dir, el més prompte possible.

Calendari previst

En els mesos d'estiu, de tardor i alguns de l'hivern ens hem dedicat a escriure, treure la música, dibuixar, fotografiar, assajar,...és a dir, a enllestir-ho tot. I als mesos de gener i febrer ens dedicarem a gravar per poder, al març, començar, de nou, a trepitjar escenaris.

Segueix-nos

Facebook Twitter Instagram Youtube

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

#01 / Florirem

Bon dia, mecenes!

Vos escrivim per a dir-vos que les recompenses estan al forn i d'ací poc tindreu notícies d'elles. Dir-vos que prompte rebreu un formulari que cal omplir per a que aquestes vos puguen arribar a casa.

Gràcies per fer possible aquest projecte i per fer somnis realitat!

Ens veiem als escenaris!

ESiR

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies