❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Col·labora amb la Facultat d'Economia i Empresa (UB) finançant una tesi sobre les causes de l'obesitat

A la Facultat d'Economia i Empresa de la UB (Universitat de Barcelona) volem fer front a les restriccions pressupostàries amb la teva col·laboració i finançar una beca per a l'estudiant de doctorat grega Athina Raftopoulou, que fa un projecte de recerca sobre les causes de l'obesitat.

0
segundos
49
Aportaciones
6.175€
De 5.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Gràcies a vosaltres la primera iniciativa que es lliga al Mur dels Antics Alumnes, un projecte de recerca sobre els determinants socials de l’obesitat a l'Estat espanyol, ja ha superat el 100% del seu objectiu.

El projecte de recerca de l'Athina Raftopoulou ja és una realitat gràcies a la vostra col·laboració.

Per aquest fet us comuniquem un nou objectiu de la campanya, arribar als 6.000 euros per poder ampliar la beca de l'Athina.

Les restriccions pressupostàries no ens poden aturar!

Amb les restriccions pressupostàries de les administracions públiques, si volem millorar la qualitat del servei públic que oferim a la UB (Universitat de Barcelona) ens cal aconseguir fonts de finançament complementàries.

En particular, molts dels doctorands no disposen de beques predoctorals de les administracions públiques per poder-se dedicar a temps complet a la recerca (a la UB només 518 dels 4.000 doctorands disposen d'aquest tipus de beca).

En aquest context hem decidit crear el Mur dels Alumni que inicia la seva activitat amb aquest verkami. Podreu trobar recompenses lligades a la creació d'un mur amb maons que tindran el nom gravat dels antics alumnes, entre d'altres.

A què destinarem les vostres aportacions, la tesi sobre obesitat i desigualtats socials.

Amb els 5.000 euros d'objectiu finançarem una beca per a una estudiant de doctorat de nacionalitat grega, l'Athina Raftopoulou, que fa una tesi sobre obesitat i desigualtats socials a l'Estat espanyol.

L'Athina Raftopoulou estudia els factors econòmics i socials que influeixen en el risc dels individus de patir obesitat amb la finalitat d'orientar el disseny de polítiques públiques enfocades a combatre-la.

Aquesta serà la primera iniciativa que es lligarà al Mur dels Alumni. Un dels murs de maons de l'entrada de la part nova de la Facultat (davant de Palau Reial), es destinarà a acollir plaques amb els noms de tots els antics alumnes que aportin un mínim de 100 euros.

Sobre les recompenses

Les aportacions de 25 euros i 75 euros són obertes a tothom i les recompenses estan exclusivament relacionades amb el treball de recerca finançat amb aquest mecenatge.

A partir de 100 euros les aportacions es restringeixen a la comunitat d'antics alumnes de la Facultat d'Economia i Empresa, i les recompenses estan lligades al projecte del Mur dels Alumni.

A partir dels 500 euros, a banda de la placa al mur, també es posarà una placa amb el nom de l'antic alumne en una de les cadires de la Sala de Graus Ernest Lluch, la sala on es realitzen totes les lectures de tesis doctorals de la Facultat.

Com funciona el verkami?

  • PAS 1: Sel·lecciona la teva recompensa.

  • PAS 2: Fes la teva aportació econòmica.

  • PAS 3: Només se't cobrarà l'aportació si arribem al 100%.

  • PAS 4: Difón el projecte per tal que arribem al 100%!

Calendari previst

Es podran oferir resultats parcials de la tesi a partir del setembre del 2017. Totes les recompenses lligades al Mur dels Alumni seran lliurades al llarg del present any 2016.

+ Informació

Crèdits de les fotografies:

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

2 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • UB SCHOOL OF ECONOMICS

    UB SCHOOL OF ECONOMICS
    Autor/a

    8 años

    Benvolgut Marc, moltes gràcies per la teva col·laboració! El projecte de recerca de l'Athina sobre els determinants econòmics i socials de l'obesitat ja és una realitat gràcies a tots vosaltres.

  • Marc

    Marc

    8 años

    Buenas tardes de sábado.

    Un placer haber aportado los 75€ para la realización de la tesis. Soy un estudiante del Grado de Nutrición Humana y Dietética con ganas de leerla y de ver los resultados en el 2017. Vía Salud Pública es la única manera.

#03 / 100% superat, caminem junts cap al nou objectiu!

Gràcies a vosaltres la primera iniciativa que es lliga al Mur dels Antics Alumnes, un projecte de recerca sobre els determinants socials de l’obesitat a l'Estat espanyol, ja ha superat el 100% del seu objectiu.

El projecte de recerca de l'Athina Raftopoulou, una estudiant del programa de Doctorat en Economia de la Facultat sense cap mena de finançament, ja és una realitat gràcies a la vostra col·laboració.

Per aquest fet us comuniquem un nou objectiu de la campanya, arribar als 6.000 euros per poder ampliar la beca de l'Athina.

Nou objectiu ampliat, participa!

I ja saps que també compartint la campanya col·labores per seguir tirant endavant aquest projecte.

Gràcies i seguim!

#02 / Prop del 50% en només 6 dies!

Gràcies a vosaltres la primera iniciativa que es lliga al Mur dels Antics Alumnes, un projecte de recerca sobre els determinants socials de l’obesitat a Espanya, ja va camí del 50% del seu objectiu en tan sols 6 dies.

El projecte de recerca de l'Athina Raftopoulou, una estudiant del programa de Doctorat en Economia de la Facultat sense cap mena de finançament, pot ser una realitat gràcies a la vostra col·laboració.

El teu nom pot figurar al Mur dels Antics Alumnes, participa!

Els resultats de la tesi poden ser de gran utilitat per millorar les polítiques de prevenció i reduir l’impacte de l’obesitat i les seves malalties derivades.

Per aconseguir els 5.000 € necessaris per tirar endavant el projecte necessitem que comparteixis aquesta campanya de micromecenatge a Verkami. També pots participar com a mecenes i aconseguir alguna de les recompenses lligades al Mur dels Antics Alumnes.

Gràcies i seguim endavant!

#01 / Gràcies i benvingudes i benvinguts a un projecte pioner!

Gràcies a vosaltres la primera iniciativa que es lliga al Mur dels Antics Alumnes, un projecte de recerca sobre els determinants socials de l’obesitat a Espanya, ja va camí del 30% del seu objectiu.

El projecte de recerca de l'Athina Raftopoulou, una estudiant del programa de Doctorat en Economia de la Facultat sense cap mena de finançament, pot ser una realitat gràcies a la vostra col·laboració.

El teu nom pot figurar al Mur dels Antics Alumnes, participa!

L’objectiu del projecte és analitzar els determinants dels riscos d'obesitat individual però no solament considerant les característiques personals, sinó també les del context sòcio-econòmic.

Els resultats poden ser de gran utilitat per millorar les polítiques de prevenció i reduir l’impacte de l’obesitat i les seves malalties derivades.

Per aconseguir els 5.000 € necessaris per tirar endavant el projecte necessitem que comparteixis aquesta campanyaleer más

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies