2015 — VERKAMI: 5 años haciendo historia del crowdfunding
×

BIE UB

BIE UB

El Barcelona Institut d’Emprenedoria és l’entitat encarregada de donar suport i fomentar les accions d’emprenedoria dins la Universitat de Barcelona. Podràs impulsar i desenvolupar les idees emprenedores amb programes de mentoria i assessorament, cursos de formació, premis i reconeixement i oportunitats de finançament.

 • El tren connecta Catalunya. És volguda la desconnexió ferroviària amb el País Valencià i Europa? El documental Desconnectats busca explicar el perquè d’aquesta desconnexió, i fer visible com el tren és central per multiplicar les potencialitats socials i econòmiques del Corredor Mediterrani.

  Desconnectats. El documental. #eltrenensconnecta

  Conseguidos5.120€
  de5.000€
  100% conseguidos Conseguido!
  El tren connecta Catalunya. És volguda la desconnexió ferroviària amb el País Valencià i Europa? El documental Desconnectats busca explicar el perquè d’aquesta desconnexió, i fe... Leer más
 • Lluitem contra les restriccions pressupostàries de l’Administració Pública. Fem front a la falta de beques de l’administració pública a través de la col·laboració i el finançament de projectes i tesis doctorals.

  Col·labora amb la Facultat d'Economia i Empresa (UB) finançant una tesi sobre les causes de l'obesitat

  Una idea de: UB SCHOOL OF ECONOMICS
  Conseguidos6.175€
  de5.000€
  100% conseguidos Conseguido!
  A la Facultat d'Economia i Empresa de la UB (Universitat de Barcelona) volem fer front a les restriccions pressupostàries amb la teva col·laboració i finançar una beca per a l'e... Leer más

Descubre los Canales Verkami

 • La selección perfecta

  En verkami trabajamos duro para que los mejores proyectos lleguen hasta ti y así lo demuestran nuestros datos. Navega por los canales verkami de nuestros amigos para descubrir proyectos únicos.
 • La gente en la que confias

  Tus sitios web de referencia, el festival al que nunca faltas, los centros de creación más prestigiosos, la revista a la que estás suscrito... Todos estan aquí y han elegido los mejores proyectos para ti.
 • Junt@s somos muy fuertes

  Queremos encontrar más entidades amigas que quieran colaborar con los creadores verkami. ¿Representas a un colectivo o entidad interesada en la promoción cultural?