❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Jo ja no pinto res aquí

"Jo ja no pinto res aquí" és el segon llibre de Berni Puig, el segon viatge amb bicicleta i el primer Verkami per financiar-se el projecte.

Berni Puig

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
39
Aportaciones
1.249€
De 850€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Uau!

Gent estic molt emocionat de com de ràpid ho hem aconseguit. El llibre es fa! Gràcies. En tinc moltes ganes. Us faria una onada, però estic sol aquí i semblo una mica estúpid.

Havia pensat que els diners que s'aportin al projecte a partir d'ara me'ls gasti en botellón per aquí Galícia. Però el Tomas, m'ha dit he tio, peró y si te haces una web como dios manda y preparas una pequeña exposición del proyecto allí en Manresa?. No està mal m'he dit.

Nou objectiu 1300. Aquests diners m'ajudaran a fer-me una web i a la creació d'un show/exposició a la ciutat més famosa pels espais oblidats i desocupats.

Moltes gràcies tant els que heu aportat com els que heu ho heu difós.

Graciñas.

Projecte inicial

Em dic Berni i en aquest projecte vull unir dues passions: viatjar i pintar.

¿Qué me estas contando?

Jo ja no pinto res aquí és un llibre d’il•lustracions autoeditat d’edició limitada (sols 35 exemplars) que explica gràficament l’aventura amb bicicleta que el dia 20 d’agost d’aquest any començo des de casa després d’un sopar collonut amb la família. Sempre direcció oest, travesso els Pirineus, la costa basca, les planes de Castilla, les putes muntanyetes d’Astúries, la costa Cantàbrica i la Gallega. Durant el viatge faig un recull d’escenes i objectes que van canviant a mesura que es va movent pel nord d’Espanya, que reflecteixen el seu tarannà o no. Per altre banda, el llibre inclou esbossos i apunts que he anat fent durant el recorregut, així que es reflexen les meves motivacions, els dies tristos, els guais, els no inspirats i els que tenia gana.

El que desitjo d’aquest llibre és que us ompli el cor de records dels quan heu marxat d’aventura, quan estàveu cansats i teníeu set, i teníeu el cap ple de cabòries per intentar entretenir-vos; quan us llevàveu i teníeu l’ull inflat per un mosquit; quan teniu aquella brometa típica del viatge que es va repetint cada dia i fa tanta gràcia però en el fons no en fa gens; o quan t’adones que enyores coses que mai t’haguessis pensat que enyoraries. Tot això, no està dibuixat ni escrit. És un concepte. I “Jo ja no pinto res aquí” vull que el representi.

Totes les persones crec que viatgen per algun motiu, ja sigui fer el guiri, conèixer món, conèixer noves persones i punts de vista, allunyar-se, apropar-se, aprendre etcètera. Jo va ser per el segon, el tercer, el quart i el cinquè motiu. Necessitava temps i espai. Temps per dibuixar, llegir i pensar (sobre el què, no ho sabia). I espai per recórrer amb bicicleta, conèixer moltes persones i per ser un estrany a qualsevol lloc.

Què he fet fins ara.

Aquest és el segon llibre que vull fer. Per tant, existeix un primer.

Orden va ser un llibre que parlava des de dins de la ciutat. És un relat gràfic de crítica social que descriu la societat a partir de la metàfora. Existeix un gran contrast amb el seu germà (Jo ja no pinto res aquí) tant com per la forma com pel contingut, encara que mantenen unes tangents entre ells dos.

A part, he estat en algunes exposicions col·lectives (Emergents Puntzero i Amb Obres). També, he estat part en la il·lustració, el disseny i la direcció artística d'edicions musicals. (Jo, Jet i Maria Ribot, Clepton, Casa das Feras).

A què destinaré les vostres aportacions.

La campanya de Verkami “Jo ja no pinto res aquí” vol financiar la impressió i l’enquadernació del llibre (Imprenta Mundo, Galícia), el seu packaging, les postals, el material d’execució del projecte i les serigrafies. Els beneficis de la campanya aniran destinats exclusivament al projecte. En detall, 600€ en la impressió del llibre i dels seus complements, 150€ en material d’execució del projecte i 100€ en packaging.

Sobre les recompenses

Tant mateix el projecte reflexa el meu amor cap a l’obra gràfica, i conté un packaging serigrafiat de cartró, enquadernació rústica cosit amb fil i serigrafies sobre paper Fabrianno 250gr (si es vol). Per pressupostos, el llibre està imprès amb impressió digital sobre paper de qualitat. Les dimensions del llibre són de 15 x 21 cm.

Postals individuals - 7€

Van ser postals fetes i enviades durant el viatge a les persones que estimo. Impreses sobre paper Canson 200gr i firmada.

Postal Ondarroa

Postal Pola de la Lena

Postal Novelgas

Postal Reinosa

Pack 4 postals - 15€

Pack de les 4 postals enviades dins de sobre. Impreses sore paper Canson 200gr i firmades

Llibre + postal - 30€

Packaging serigrafiat que recull el llibre Jo ja no pinto res aquí i una postal. Llibre imprès en digital sobre paper de qualitat, enquadernació rústica amb fil, enumerat i signat. Edició limitada.

Llibre + postal + serigrafia - 55

Packaging serigrafiat que recull el llibre Jo ja no pinto res aquí, una postal i serigrafia Jo ja no pinto res aqui. Tirada de 5 a 9 tintes sobre paper Fabrianno, mides 35 x 25 cm. Edició limitada.

Sketch original - 60

Esbossos i apunts A3 quotidians del dia que tingui el Berni sobre paper Canson 300gr. Tècnica i tema lliure

Les recompenses seran enviades via correu postal “obligatòriament”, ja que forma part del concepte (és molt preciós rebre coses a la bústia a part de cartes de l'ajuntament i propaganda). Seran enviades des de Betanzos (A Coruña) la segona quinzena de desembre.

(Tots els enviaments nacionals estan inclosos. Els enviaments fora de l'Estat Espanyol no entren dins del preu).

Calendari

Si acabés satisfactòriament el Verkami el dia 14, durant el desembre començaria la impressió del llibre i del packaging del llibre. Durant el novembre, executaré la maquetació i l’edició del llibre.

+ Info

tumblr
facebook

I gràcies

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Volver a todas las actualizaciones

#04 / Ja ho tenim!

Bon dia!

Ahir van acabar els 40 dies per donar suport moral i econòmic al projecte Jo ja no pinto res aquí. Per sort ja han acabat, perquè el Tomàs, dels nervis que tenia, nomès bebia til·les i jugava a escacs.

En aquest projecte han participat 39 mecenes de diferents llocs de la península, que ens fa bastanta il·lusió això. Moltes gràcies a tots vosaltres.

Tenim unes ganes enoooormes que cadascú rebi les recompenses que hem fet amb amor i paciència. I molt d'esforç diu el Tomàs. El Rafa, que és el nostre repartidor de recompenses, ja s'ha posat la capa invisible i les xiruques, i ja vé cap a casa vostre (no fa res, tranquils).

També dir-vos que durant uns dies rondaré per aquí aquest bloc per poder mantenir-nos en contacte, resoldre dubtes, i poder-vos enviar actualitzacions. Però com els hipsters també estem a facebook, tumblr, instagram i al carrer.

I també, que hem començat a dissenyar la web, que ha estat financiada amb part del projecte.

Mil gràcies!

Berni & Tomàs

1 comentario

Inicia sesión o Regístrate para comentar esta entrada.

  • Margot Vila

    Margot Vila

    más de 8 años

    Enhorabona! Us ho mereixeu. Ja tinc ganes de veure el llibre.

#06 / Torno a casa amb llibres

Hola a tothom,

La meva estada a Betanzos (Galícia), on vaig fer el llibre de Jo Ja No Pinto Res Aquí" ja s'ha acabat. Ha estat un gran any, tan d'aprenentatge personal com de l'ofici de gravador.

Doncs, vaig tornar a casa amb cotxe -llàstima- amb una caixa plena de llibres nous, que els hi he posat Obstáculos de nom.

Obstáculos surt a partir del treball de tot un any estudiant arts gráfiques en la Fundació CIEC (Betanzos, A Coruña). És un llibre tot fet a mà, aprofitant es técniques de litografia i xilografia. Era tot un repte, ja que fer era una tirada complexa i llarga de fer, però va valdre la pena.

En aquest llibre hi han col·laborat alguns amics i artistes més (a la part de darrere, la blava) on hi podràs veure icones seves. Ells són Mikel Pejenaute (Bilbao), David Calle ( Lleida), Eixa Isa (Alacant) i Carmen Jiménez (Badajoz). Tots ells… leer más

#05 / Col·laboració amb Jo Jet i Maria Ribot

Hola de nou mecenes de Jo Ja No Pinto Res Aquí,

Des de la publicació del llibre he estat en varis projectes; un conte infantil de Montse Subirana que es presentarà el dia de Sant Jordi a Besalú, en un projecte audiovisual personal que segueix creixent mica en mica, i en el nou projecte de Jo Jet i Maria Ribot , on he estat un dels 8 creatius implicats en el projecte.

És un projecte molt amiciós, crític i contemporani, que us recomano fer-l'hi una ullada.

El Tomàs, en sentir la notícia no s'ha pogut estar de fer de les seves, i fer una estampa sobre paper de la portada de Jo Ja No Pinto Res Aquí. Els seus guanys aniràn destinats al projecte de Jo Jet i Maria Ribot, perquè crec en ells i en el què fan.

Per més informació:

www.jojetimariaribot.cat / [email protected]

#04 / Ja ho tenim!

Bon dia!

Ahir van acabar els 40 dies per donar suport moral i econòmic al projecte Jo ja no pinto res aquí. Per sort ja han acabat, perquè el Tomàs, dels nervis que tenia, nomès bebia til·les i jugava a escacs.

En aquest projecte han participat 39 mecenes de diferents llocs de la península, que ens fa bastanta il·lusió això. Moltes gràcies a tots vosaltres.

Tenim unes ganes enoooormes que cadascú rebi les recompenses que hem fet amb amor i paciència. I molt d'esforç diu el Tomàs. El Rafa, que és el nostre repartidor de recompenses, ja s'ha posat la capa invisible i les xiruques, i ja vé cap a casa vostre (no fa res, tranquils).

També dir-vos que durant uns dies rondaré per aquí aquest bloc per poder mantenir-nos en contacte, resoldre dubtes, i poder-vos enviar actualitzacions. Però com els hipsters també estem a facebook, tumblr, instagram i al carrer.

I també, que hem començat a dissenyar la web, que ha estat financiada amb part del projecte.

Mil gràcies!

Berni & Tomàs

#03 / A foc lent

Sóc un mentider.

He pres una decisió durant aquests dies. Bueno el Tomàs. Resulta que hem decidit perfeccionar el llibre, afegint-hi pàgines, mirant com encaixava tot millor, canviant el color del fil que enquaderna el llibre,... i vaja, la cosa ha anat pujant de preu. La cosa que us vull dir és que he decidit invertir els diners del show en la millora del llibre. Segur que us convencerà. A nosaltres ens ha convençut. Oi que sí?

Fa que sí amb el cap.

Dir-vos que la cosa avança poquet a poquet, de mica en mica, centímetre a centímetre. Una mica com el viatge.

#02 / Per coneixe'ns una mica més

Marroc

Durant un dels meus baixons particulars i comuns, quan tenia 20 anys, vaig decidir que havia d'aprendre a estar sol i començar a viure aventures com les del Tintín i el Milú. Vaig comprar-me un bitllet cap a Marrakech per 20 dies. L'únic objectiu era fer el Toubkal, la muntanya més alta del Marroc. La resta no tenia ni idea de què faria.

Encara recordo com em tremolaven les cames a les escales automàtiques després de despedir-me de la família.

M'ho vaig passar bé? No. Fatal.

Països de l'est

2 anys després vaig tornar a marxar. Volia marxar sense bitllet de tornada. A l'aventura. Volia veure què passava. On em portaria el viatge.

Vaig mirar el mapa, i vaig veure un país que no en sabia practicament res de res. Albània. Què collons hi ha allà? Són blancs o negres? Religió? Buff, ni idea. Doncs va, bitllet d'anada a Atenes, motxilla, llibreta i fotocòpia d'un atles dels anys 90.

leer más

#01 / Primer objectiu superat!

Uau!

Gent estic molt emocionat de com de ràpid ho hem aconseguit. El llibre es fa! Gràcies. En tinc moltes ganes. Us faria una onada, però estic sol aquí i semblo una mica estúpid.

Havia pensat que els diners que s'aportin al projecte a partir d'ara me'ls gasti en botellón per aquí Galícia. Però el Tomas, m'ha dit he tio, peró y si te haces una web como dios manda y preparas una pequeña exposición del proyecto allí en Manresa?. No està mal m'he dit.

Nou objectiu 1300. Aquests diners m'ajudaran a fer-me una web i a la creació d'un show/exposició a la ciutat més famosa pels espais oblidats i desocupats.

Moltes gràcies tant els que heu aportat com els que heu ho heu difós.

Graciñas.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies