❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Primer disc de Parellop

Parellop entrem a l' estudi ! Després del nostre EP "La Vall" i de rebre alguns premis, gravem el nostre primer disc. El nostre estil... rock de bosc i pop de ciutat.

Parellop

Un proyecto de

Categoría

Pop

Creado en

0
segundos
95
Aportaciones
3.550€
De 2.600€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Després de grabar 5 cançons a l' EP "La Vall", guanyar diversos premis i ser sel·leccionats pel concurs de grups més important de Catalunya (Sona 9), ha arribat el moment d'arremangar-se i entrar a l'estudi per enregistrar 10 cançons noves que formaràn part del nostre primer Disc. Us volem fer còmplices i companys de viatge d'aquest procès i per això hem enjegat aquesta campanya de mecenatge.

Aquí podreu escoltar-nos:

EP "La Vall"

A què destinarem les vostres aportacions:

Les vostres aportacions seràn benvingudes per tal de poder assumir una part de tot el procés (enregistrament, mescla, màstering, disseny del cd ...). També destinarem part del pressupost a sufragar les despeses derivades de les recompenses (xapes, enviament, samarretes ...)

Sobre les recompenses

(despeses d'enviament incloses)

Hem intentat que siguin atractives i variades per tothom i les seves possibilitats. Hi hem posat tot el carinyo del món. Fins hi tot, tindreu la possibilitat de gaudir d'un concert íntim o amb els vostres amics on nosaltres posarem la música i us portarem La coca de ratafia de Parellop.

També hi han recompenses on hem decidit que hi participin artistes de Girona com en el disseny de les xapes i de la samarreta. També estareu ajudant a la promoció d'aquests artistes que s'ho mereixen i molt !

Calendari previst

El disc es començarà a grabar a finals de gener-principis de febrer de 2016 i es calcula que en tres mesos podrà estar en mans dels mecenes. Heu de pensar que un cop eregistrat, s'ha de dissenyar la portada, realitzar fotografies, renovar web... En tot moment estareu informats.

Parellop té una nova criatura i la volem ensenyar a tothom! Ens ajudes a que vegi la llum ? Fes-te mecenes.

+ Info

Web de Parellop
Facebook de Parellop
Twitter de Parellop tróba'ns també com @parellop

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies