❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

The Targarians - La il·lusió no ens la podran robar

The Targarians projecte musical d’Ska-Jazz creat l’any 2013 a Tàrrega (Lleida), hem sofert un fort cop amb el robatori de l’equip d'assaig i la bateria. Degut a les mostres de comprensió i empatia rebudes, creiem idoni la creació d’una campanya de micromecenatge per seguir endavant amb el projecte.

The Targarians

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
161
Aportaciones
4.485€
De 4.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Qui som?

The Targarians, som un grup d’amics que hem format una agrupació musical per poder gaudir creant, interpretant i transmetent tot el que percebem en la nostra vida quotidiana. El nostre objectiu és transformar una nit qualsevol en una nit inoblidable, sempre oberts a fer la família The Targarians més gran!

Per què realitzem un Verkami?

The Targarians, recentment, hem patit un fort cop amb el robatori de l'equip de so i la bateria del local d'assaig. A causa de la contínua realització de projectes, no podem fer front a aquesta despesa. Gràcies a les mostres de comprensió i empatia rebudes pels nostres seguidors, grups musicals afins, ajuntament de Tàrrega, Ajuntament de Vilagrassa, diverses associacions i amics, creiem que és idoni la creació d'una campanya de micromecenatge per seguir amb el nostre projecte musical.

A què destinarem les vostres aportacions?

Els diners obtinguts en aquest projecte seran destinats a la compra del mateix equip de so i bateria que ens pertanyien fins al moment.

Sobre les recompenses...

Per cada aportació que rebem, us obsequiarem amb diferents recompenses fresques i divertides. Totes elles estan estretament relacionades amb el projecte.

Calendari previst

El període del Verkami serà del 28 d'Octubre al 6 de Desembre de 2015. Un cop finalitzada la campanya, es durà a terme un concert solidari on farem els lliuraments de la majoria de recompenses. Si un mecenes no hi pot assistir, se li farà arribar al seu domicili.

Finalment, després de cobrir les despeses del concert, els beneficis es lliuraran a l'escola municipal de música per poder comprar instruments per a les futures generacions d'artistes.

Més Informació:

Facebook

Youtube

Spotify

Instagram

Twitter

Web

Bandcamp

Moltes gràcies per la vostra col·laboració, salut i música!

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies