Para poder interactuar correctamente y obtener el mejor funcionamiento posible de nuestro sitio web, te recomendamos que actualices tu navegador a una versión más reciente o utilices otro como Chrome o Firefox.

¡Descubre los 10 Verkamis que marcaron el 2018!

The Targarians - La il·lusió no ens la podran robar

The Targarians projecte musical d’Ska-Jazz creat l’any 2013 a Tàrrega (Lleida), hem sofert un fort cop amb el robatori de l’equip d'assaig i la bateria. Degut a les mostres de comprensió i empatia rebudes, creiem idoni la creació d’una campanya de micromecenatge per seguir endavant amb el projecte.

The Targarians

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
161
Mecenas
4.485€
De 4.000€
Aporta al proyecto

Qui som?

The Targarians, som un grup d’amics que hem format una agrupació musical per poder gaudir creant, interpretant i transmetent tot el que percebem en la nostra vida quotidiana. El nostre objectiu és transformar una nit qualsevol en una nit inoblidable, sempre oberts a fer la família The Targarians més gran!

Per què realitzem un Verkami?

The Targarians, recentment, hem patit un fort cop amb el robatori de l'equip de so i la bateria del local d'assaig. A causa de la contínua realització de projectes, no podem fer front a aquesta despesa. Gràcies a les mostres de comprensió i empatia rebudes pels nostres seguidors, grups musicals afins, ajuntament de Tàrrega, Ajuntament de Vilagrassa, diverses associacions i amics, creiem que és idoni la creació d'una campanya de micromecenatge per seguir amb el nostre projecte musical.

A què destinarem les vostres aportacions?

Els diners obtinguts en aquest projecte seran destinats a la compra del mateix equip de so i bateria que ens pertanyien fins al moment.

Sobre les recompenses...

Per cada aportació que rebem, us obsequiarem amb diferents recompenses fresques i divertides. Totes elles estan estretament relacionades amb el projecte.

Calendari previst

El període del Verkami serà del 28 d'Octubre al 6 de Desembre de 2015. Un cop finalitzada la campanya, es durà a terme un concert solidari on farem els lliuraments de la majoria de recompenses. Si un mecenes no hi pot assistir, se li farà arribar al seu domicili.

Finalment, després de cobrir les despeses del concert, els beneficis es lliuraran a l'escola municipal de música per poder comprar instruments per a les futures generacions d'artistes.

Més Informació:

Facebook

Youtube

Spotify

Instagram

Twitter

Web

Bandcamp

Moltes gràcies per la vostra col·laboració, salut i música!

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

0 comentarios

Si ya eres mecenas, iniciar sesión para comentar.

5€
7 mecenas

Xapa + Agraïment a la xarxes socials

10€
65 mecenas

Xapa + Agraïment a les xarxes socials + CD Temps d'il·lusió amb dedicatòria

25€
50 mecenas

Xapa + Agraïment a les xarxes socials + CD Temps d'il·lusió amb dedicatòria + Participar al pròxim videoclip

50€
27 mecenas

Xapa + Agraïment a la xarxes socials + Participar al pròxim videoclip + Una festa d'inauguració al nou local d'assaig amb sopar per 1 persona

100€
12 mecenas

Xapa + Agraïment a la xarxes socials + Participar al pròxim videoclip + Una festa d'inauguració al nou local d'assaig amb sopar per 2 persones

Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al continuar navegando aceptas su uso.