❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

SchoolGo by DINK

SchoolGo és una aplicació mòbil per a Iphone i Android que facilita l’organització del transport d’alumnes als centres educatius, lúdics i esportius impulsada per 4 alumnes d'ESO. Entre tots la podem fer realitat!

Dink Enterprise

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
106
Aportaciones
3.505€
De 3.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

SchoolGo és una aplicació mòbil per a Iphone i Android que facilita l’organització del transport d’alumnes als centres educatius, lúdics i esportius que hem desenvolupat 4 alumnes d'ESO de l'escola Bell-Lloc del Pla de Girona.

Consta de tres modalitats: cotxes compartits i/o alumnes d’ ESO i Batxillerat acompanyant als més petits a peu i/o amb bicicleta.

Així s’aconsegueix estalviar temps i diners a les famílies, minimitzar el trànsit escolar a les hores d’entrada i sortida, reduir l’impacte mediambiental que provoquen els cotxes particulars i vetllar per la seguretat dels alumnes i vianants.

L’ aplicació posa en contacte a pares i mares per organitzar aquests trajectes.

Poden fer-ho un dia de forma puntual o marcar-se un horari setmanal o mensual fixe.

Amb aquest projecte, volem fer realitat aquesta App pionera que es podrà utilitzar gratuïtament per part de pares i mares d'arreu.

La intenció és que un cop se n’hagi comprovat el correcte funcionament es pugui replicar a qualsevol ciutat i poble del món on hi hagi un centre escolar.

Actualment estem aprofitant les reunions de pares d'algunes escoles que ens han fet confiança per a presentar-la.

Comptem amb el suport de l'Ajuntament de Girona, la Diputació de Girona i el Consell Comarcal per a fer-ne difusió als centres de la ciutat i poder fer amb èxit la prova pilot que ens permetrà perfilar els darrers detalls de funcionament o situacions que no haguem previst en la primera versió de l'aplicació

Us agraïm des de ja el vostre suport, fem-ho possible!

Qui som

SchoolGo l'hem dut a terme 4 nois de 16 anys de l'escola Bell-lloc del Pla de Girona durant l'assignatura d'emprenedoria de 4rt d'ESO, dirigida pel professor Joan Enric Taló i apadrinats per la mare de l'escola que va proposar-ne la idea, Maite Esteve.

Hem guanyat ja premis a nivell de Catalunya i Espanya tenint accés a concursos europeus, concretament a Riga i Copenhaguen on hem guanyat l'European Global Enterptise Project

Podeu veure l'entrevista que ens va fer Pau Garcia-Milà al programa DIVENDRES de TV3 el passat dia 7 d'octubre a:

http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/divendres/bones-idees-amb-pau-garcia-mila/video/5555764/

A què destinarem les vostres aportacions

Les aportacions aniran destinades a cobrir el cost del desenvolupament informàtic de l'aplicació que ha estat dut a terme per professionals

Sobre les recompenses

Les recompenses són discretes en relació amb el projecte i per l'edat que tenim els autors però hem intentat que sigui quelcom útil així que ens hem decantat per:

  1. Una farmaciola per dur al cotxe.

La Farmaciola SchoolGo és una caixa d'estany de 9x6,5x2 cm que conté un kit bàsicde primers auxilis. Inclou unes tisores, esparadrap, un joc de tovalloletes, una cinta adhesiva i tres imperdibles

  1. Adhesius SchoolGo

Pràctics i senzills adhesius identificatius pels usuaris de SchoolGo

Calendari previst

L’entrega de l’App està prevista per a finals del mes d’octubre una vegada acabada la campanya si aconseguim el finançament.

El seu testeig a la ciutat de Girona serà també en aquestes dates aprofitant l'inici del curs escolar 2015-2016.

+ Info

web de Dink Enterprise
@DinkEnterprise

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

3 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Jordi

    Jordi

    más de 8 años

    Hola!

    Quan estarà la app disponible?

    Podeu posar l'enllaç aquí?

    Gràcies!

  • Dink Enterprise

    Dink Enterprise
    Autor/a

    más de 8 años

    Benvolguda Sra Navarro, amb SchoolGo els pares hi trobaran majoritàriament pares de la mateixa escola o de nens que fan els mateixos extraescolars. Els pares es coneixeran prèviament i llavors ells mateixos decidiran. SchoolGo és una market place d'ofertes i demandes.

    SchoolGo dóna la possibilitat als pares d'ampliar el nombre de persones que fan el mateix trajecte i dels qui no tenien coneixement prèviament i a més pot solucionar necessitats puntuals que sorgeixen a darrera hora.

    Res que els pares no fessin fins ara a nivell de whatssap però de manera molt més fàcil, ràpida i amb molts més recursos de pares o alumnes grans disposats a ajudar.

    Moltíssimes gràcies per col·laborar amb SchoolGo i per fer-nos tanta confiança.

  • Norma Navarro

    Norma Navarro

    más de 8 años

    Primer us volia felicitat. La idea és genial!

    Em pregunto si deixaria els meus fills a mans d'algú que no conec.

    Com es controla? Son pares de l'escola dels nens sempre?

    A casa comenten: si son pares de l'escola, que per això ja hi ha whatsapp

    Merci

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies