❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Estellés Il·lustrat

A partir de l'homenatge a Estellés fet amb 30 il·lustracions, 30 poemes veig la necessitat de donar un pas més enllà creant un llibre de poesia il·lustrada així com una exposició d'unes 25 obres amb tècnica mixta i amb diferents suports i materials.

ubeefe

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
192
Aportaciones
4.083€
De 2.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Estellés Il·lustrat.

La idea d'aquest projecte neix a partir de xicotets homenatges que li vaig fent a Estellés com per exemple fer 30 il·lustracions de 30 poemes seus, una cada dia del mes, via Twitter

.
, o fer art urbà pels carrers de València amb frases seues acompanyades d'il·lustracions, com podeu vore a la meua plana web.

A partir d'ací, veig la necessitat de donar un pas més enllà creant un llibre de poesia il·lustrada així com una exposició d'unes 25 obres amb tècnica mixta i amb diferents suports i materials.

Per què micromecenatge?

Perquè l'autoedició a través del micromecenatge fa que la gent participe, senta seu el projecte i compartisca idees, no manant les lleis del mercat, editorials ni cap component estilístic.

Perquè el creador s'exposa i consulta directament al públic a qui va dirigit, siguent vosaltres qui decidiu si paga la pena i així crear l'obra amb total llibertat i autonomia.

A què destinaré les vostres aportacions

  • Edició i maquetació del llibre.

  • Materials i preparació de l'exposició.

  • Recompenses, embalatge i enviament.

  • 5% impostos crowdfunding + 21% IVA + 1,35% impostos bancaris

L'objectiu és fer una primera edició de 100 exemplars a tot color de 14x21 cm, edició cosida d'aprox 35 planes. 

Sobre les recompenses

A banda de les recompenses que ja teniu per participar, quina recompensa vos agradaria? Vos anime a que em proposeu recompenses que vos agradaren! Vinga! participeu que les recompenses no estan tancades! Podeu fer-ho via Twitter, Facebook o pel Blog del projecte!

També teniu un altra forma de participar si no podeu o no voleu fer-ho pagant per internet. Podeu enviar-me un correu a [email protected] per fer-me el pagament al meu compte bancari i així jo faig el pagament en el vostre nom.

Calendari previst

La idea és començar l'edició sols aconseguir el finançament i entregar-les abans de nadal.

+ Info

Twitter
Facebook
Web
[Vimeo](https://vimeo.com/63323925]
Pinterest
Prezi
Issuu

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

12 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • ubeefe

    ubeefe
    Autor/a

    más de 8 años

    Hola Oriol!

    Clar! Podem fer una recompensa de 47 Euros per les tres coses! Que et sembla?

    Moltes gràcies!

  • oriol

    oriol

    más de 8 años

    Bones. Seria possible fer una recompensa que contingui el llibre, la dessuadora i la làmina ? Gràcies i enhorabona pel projecte!

  • ubeefe

    ubeefe
    Autor/a

    más de 8 años

    Hola Andrea! Si vols el que podem fer és crear una nova recompensa amb tot tot el que vols amb el preu de 34€. Anul·laries la de 19€ i col·laboraries amb la de 34€. Que et sembla? Moltes gràcies a tu!

  • Andrea

    Andrea

    más de 8 años

    Hola! He aportat 19 e. Però m'agradaria saber com puc aconseguir una Il·lustració de les ofertades amb els 20e a banda (preu i possibilitats). M'agradaria la de "no tan parit per a dormir...". Gràcies!!!

  • ubeefe

    ubeefe
    Autor/a

    más de 8 años

    Hola Jose Manuel! Bona pregunta! En principi hi haurà llocs físics que anunciaré a l'acabar el projecte i sinó es poden arreplegar, l'enviament anirà al meu càrrec menys a nivell internacional.

    Moltes gràcies!

  • Jose Manuel

    Jose Manuel

    más de 8 años

    Hola,bona nit. tinc un dubte i és sobre les recompenses. Dins dels preus dels diferents ofertes estan incloses les despeses d'enviament o tindrem que anar a un lloc físic a per aquestes mateixa?

  • ubeefe

    ubeefe
    Autor/a

    más de 8 años

    Hola Nèstor! En breu tindré la resposta! Moltes gràcies!

  • Nèstor

    Nèstor

    más de 8 años

    Hola Carles! Jo vaig aportar 31 euros, però ho he estat pensant millor i crec que preferisc la dessuadora... Hi ha alguna forma de canviar l'aportació?

  • ubeefe

    ubeefe
    Autor/a

    más de 8 años

    Hola Jesús! Sinó hi ha cap contratemps, les recompenses hi seran abans de nadal! Moltes gràcies!

  • Jesús

    Jesús

    más de 8 años

    En primer lloc, enhorabona pel projecte. M'agradaria saber la data a partir de la qual podria disposar del llibre il·lustrat. Gràcies.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies