❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

El valencianisme enfront d’Espanya: una anàlisi estratègica. #demos8

El #demos8, El valencianisme enfront d'Espanya, repassa els factors que han conduït el moviment valencianista al seu èxit actual alhora que fa una radiografia de la identitat hegemònica espanyola en la societat valenciana, per a acabar plantejant propostes estratègiques de futur innovadores.

Fundació Nexe

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
126
Aportaciones
2.142€
De 2.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

El valencianisme enfront d'Espanya: una anàlisi estratègica. #demos8

El valencianisme es troba en un moment clau de la seua trajectòria, però s'enfronta a un repte important: consolidar-se i créixer per a subvertir l'actual situació identitària al País Valencià.

El valencianisme enfront d'Espanya repassa els factors que han conduït el moviment valencianista al seu èxit actual alhora que fa una radiografia de la identitat hegemònica espanyola en la societat valenciana, per a acabar plantejant propostes estratègiques de futur des d'una perspectiva nova i diferent que no passarà desapercebuda.

L'autor

Amadeu Mezquida Ortega (València, 1986), és Llicenciat en Ciències Polítiques i de l'Administració per la Universitat de València, té un mestratge en Gestió Pública per l'Escola d'Administració Pública de Catalunya i estudis en Dret i Gestió de Xarxes. Valencianista actiu des de 2006, col·labora habitualment amb els seus articles amb la Fundació Nexe i eldiario.es. Recentment, ha dirigit la campanya electoral de Compromís a València (2015) que ha propiciat el canvi polític a la ciutat.

El #DEMOS8 per dins

El quadern serà editat en paper i PDF per a la seua distribució per la xarxa. Comptarà amb ISBN propi i després del Verkami també podrà ser adquirit en llibreries.

ELS #DEMOS

Demos, fulls de recerca i de divulgació és una col·lecció de documents de treball científics i tècnics que volen obrir debats i oferir propostes i respostes als reptes que té platejats la societat valenciana. Els últims números ja estan disponibles en paper i també en pdf per a la lliure descàrrega, al nostre web

A què destinarem les vostres aportacions

Els recursos obtinguts aniran destinats a l'edició del quadern en paper, la impressió i dissenys dels pòsters, l'organització de les presentacions i tallers relacionats i els enviaments a organitzacions i institucions —acadèmiques, polítiques, socials i cíviques— afectades pel contingut de la proposta.

Pòster del #demos1. El del #demos8 que es trobarà a les recompenses serà similar

Totes les persones que participen del Verkami, amb independència de la quantia de la seua aportació, rebran un dels quaderns i apareixeran en la pàgina de mecenatge per tal de reconéixer la seua aportació.

I SI, TANT DE BO, SUPEREM ELS RECURSOS DEMANATS?

Destinarem els recursos per sobre de la xifra proposada a la impressió de més exemplars, així com el disseny i l'elaboració d'un marxandatge molt especial.

Calendari

Durant el mes d'octubre tindrà lloc la presentació del mateix Verkami, amb sorpreses sobre les recompenses i comentaris de l'autor i autoritats.

El lliurament de les recompenses tindrà lloc durant el mes de novembre del 2015. Durant aquest mes tindran lloc també les diverses presentacions oficials del llibre, a càrrec de personalitats de l'actualitat valenciana.

+ Info

Per a més informació, troba'ns a la nostra pàgina web, el nostre perfil de Facebook, o el nostre perfil de Twitter.

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Volver a todas las actualizaciones

#01 / Preàmbul del #demos8

Per anar fent un tast del #demos8, vos deixem el principi del llibre, l'inici de la Declaració de principis i intencions.

"He volgut començar aquest treball amb una declaració de principis i una declaració d’intencions. El valencianisme polític viu un moment dolç, de fet viu el moment més dolç de la seua història. Amb la presència institucional més gran que ha tingut mai, el valencianisme polític ha obert la porta a la possibilitat de consolidar un nou eix en la política valenciana: l’eix centre-perifèria. Això planteja per al conjunt del valencianisme un dels reptes més grans a què un movi-

ment polític d’aquestes característiques pot enfrontar-se: explicitar el conflicte identitari i consolidar l’existència del nou eix. El moment que estem vivint podria definir-se com el moment crític en el procés de maduració d’un moviment nacional: si s’encerta l’estratègia, la qüestió nacional esdevindrà un tema nuclear en l’agenda política valenciana que els polítics, els mitjans i la societat en el seu conjunt no podran defugir; si es falla, segurament passaran molts anys fins que el moviment torne a disposar d’una oportunitat com aquesta. A mi, personalment, això m’il·lusiona alhora que em preocupa.

Em preocupa perquè el valencianisme polític no ho té gens fàcil a l’hora d’«enfrontar-se a» i «confrontar amb» l’espanyolisme en el terreny identitari."

0 comentarios

Inicia sesión o Regístrate para comentar esta entrada.

#01 / Preàmbul del #demos8

Per anar fent un tast del #demos8, vos deixem el principi del llibre, l'inici de la Declaració de principis i intencions.

"He volgut començar aquest treball amb una declaració de principis i una declaració d’intencions. El valencianisme polític viu un moment dolç, de fet viu el moment més dolç de la seua història. Amb la presència institucional més gran que ha tingut mai, el valencianisme polític ha obert la porta a la possibilitat de consolidar un nou eix en la política valenciana: l’eix centre-perifèria. Això planteja per al conjunt del valencianisme un dels reptes més grans a què un movi-

ment polític d’aquestes característiques pot enfrontar-se: explicitar el conflicte identitari i consolidar l’existència del nou eix. El moment que estem vivint podria definir-se com el moment crític en el procés de maduració… leer más

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies