❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

El valencianisme enfront d’Espanya: una anàlisi estratègica. #demos8

El #demos8, El valencianisme enfront d'Espanya, repassa els factors que han conduït el moviment valencianista al seu èxit actual alhora que fa una radiografia de la identitat hegemònica espanyola en la societat valenciana, per a acabar plantejant propostes estratègiques de futur innovadores.

Fundació Nexe

A project of

Category

Created in

0
seconds
126
Patron
2.142€
From 2.000€
Contribute to the project

El valencianisme enfront d'Espanya: una anàlisi estratègica. #demos8

El valencianisme es troba en un moment clau de la seua trajectòria, però s'enfronta a un repte important: consolidar-se i créixer per a subvertir l'actual situació identitària al País Valencià.

El valencianisme enfront d'Espanya repassa els factors que han conduït el moviment valencianista al seu èxit actual alhora que fa una radiografia de la identitat hegemònica espanyola en la societat valenciana, per a acabar plantejant propostes estratègiques de futur des d'una perspectiva nova i diferent que no passarà desapercebuda.

L'autor

Amadeu Mezquida Ortega (València, 1986), és Llicenciat en Ciències Polítiques i de l'Administració per la Universitat de València, té un mestratge en Gestió Pública per l'Escola d'Administració Pública de Catalunya i estudis en Dret i Gestió de Xarxes. Valencianista actiu des de 2006, col·labora habitualment amb els seus articles amb la Fundació Nexe i eldiario.es. Recentment, ha dirigit la campanya electoral de Compromís a València (2015) que ha propiciat el canvi polític a la ciutat.

El #DEMOS8 per dins

El quadern serà editat en paper i PDF per a la seua distribució per la xarxa. Comptarà amb ISBN propi i després del Verkami també podrà ser adquirit en llibreries.

ELS #DEMOS

Demos, fulls de recerca i de divulgació és una col·lecció de documents de treball científics i tècnics que volen obrir debats i oferir propostes i respostes als reptes que té platejats la societat valenciana. Els últims números ja estan disponibles en paper i també en pdf per a la lliure descàrrega, al nostre web

A què destinarem les vostres aportacions

Els recursos obtinguts aniran destinats a l'edició del quadern en paper, la impressió i dissenys dels pòsters, l'organització de les presentacions i tallers relacionats i els enviaments a organitzacions i institucions —acadèmiques, polítiques, socials i cíviques— afectades pel contingut de la proposta.

Pòster del #demos1. El del #demos8 que es trobarà a les recompenses serà similar

Totes les persones que participen del Verkami, amb independència de la quantia de la seua aportació, rebran un dels quaderns i apareixeran en la pàgina de mecenatge per tal de reconéixer la seua aportació.

I SI, TANT DE BO, SUPEREM ELS RECURSOS DEMANATS?

Destinarem els recursos per sobre de la xifra proposada a la impressió de més exemplars, així com el disseny i l'elaboració d'un marxandatge molt especial.

Calendari

Durant el mes d'octubre tindrà lloc la presentació del mateix Verkami, amb sorpreses sobre les recompenses i comentaris de l'autor i autoritats.

El lliurament de les recompenses tindrà lloc durant el mes de novembre del 2015. Durant aquest mes tindran lloc també les diverses presentacions oficials del llibre, a càrrec de personalitats de l'actualitat valenciana.

+ Info

Per a més informació, troba'ns a la nostra pàgina web, el nostre perfil de Facebook, o el nostre perfil de Twitter.

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

0 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

#01 / Preàmbul del #demos8

Per anar fent un tast del #demos8, vos deixem el principi del llibre, l'inici de la Declaració de principis i intencions.

"He volgut començar aquest treball amb una declaració de principis i una declaració d’intencions. El valencianisme polític viu un moment dolç, de fet viu el moment més dolç de la seua història. Amb la presència institucional més gran que ha tingut mai, el valencianisme polític ha obert la porta a la possibilitat de consolidar un nou eix en la política valenciana: l’eix centre-perifèria. Això planteja per al conjunt del valencianisme un dels reptes més grans a què un movi-
ment polític d’aquestes característiques pot enfrontar-se: explicitar el conflicte identitari i consolidar l’existència del nou eix. El moment que estem vivint podria definir-se com el moment crític en el procés de maduració… read more

8€
50 backers

Esment al llistat de mecenes
+ Exemplar en paper del #Demos8

10€
16 backers

PACK #DEMOS8

Esment al llistat de mecenes
+ Exemplar en paper del #Demos8
+ Pòster dissenyat en alta resolució amb frase #demos8

12€
16 backers

PACK ACTUALITAT

Esment al llistat de mecenes
+ Exemplar en paper del #Demos8
+ Un exemplar del #demos7

15€
11 backers

PACK PARELLA

Esment al llistat de mecenes
+ 2 Exemplars en paper del #Demos8
+ 2 Pòster dissenyat en alta resolució amb frase #demos8

20€
10 backers

PACK TRIPLE

Esment al llistat de mecenes
+ Exemplar en paper del #Demos8
+ Pòster dissenyat en alta resolució amb frase #demos8
+ Un exemplar del #demos7
+ Un exemplar de #demos a elegir entre el 1 i 6.

30€
5 backers

PACK MULTIDEMOS

Esment al llistat de mecenes
+ 5 Quaderns #Demos combinables a triar entre tots els números de la col·lecció publicada.
(Màxim de 1 exemplar del #Demos8 per pack)

50€
6 backers

Esment en el llistat de mecenes
+ 8 títols de la col·lecció #demos
+ Pòster dissenyat en alta resolució amb frase #demos8

50€
5 backers

PACK TIRANT

Inclou esment al llistat de Mecenes
+ Exemplar de paper del #Demos8
+ Un altre #Demos a triar
+ Alta com a nou soci de l'ACV Tirant lo Blanc fins a gener de 2017.

100€
2 backers

PACK TIRANT COMPLET

Col·lecció Completa dels 8 demos
+ alta com a soci de l'ACV Tirant lo Blanc fins a gener de 2017.

25€
5 patrons (sold out)

PACK IDENTITAT

Esment al llistat de mecenes
+ Exemplar en paper del #Demos8
+ "Nació i Identitats Pensar el País Valencià". Coordinat per Vicent Flor.

Cookies help us to offer you the best experience. Settings