❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

I Jornades de Cooperativisme i Economia solidària

Amb motiu del 2012, any internacional del cooperativisme, un grup de persones vinculades als moviments socials de Castelló hem organitzat les I Jornades de Cooperativisme i Economia Solidària. Dins dels nostres objectiues està la publicació d'un llibre, motiu pel que engegem aquesta campanya.

0
segundos
23
Aportaciones
365€
De 300€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Amb motiu de l’entrada al nou any 2012, assenyalat com l’any internacional del cooperativisme, un grup de persones vinculades als moviments socials de Castelló hem engegat un grup de treball de cara a organitzar les Primeres Jornades de Cooperativisme i Economia Solidària a Castelló de la Plana.

El que es tracta des de les Primeres Jornades de Cooperativisme i Economia Solidària, és d’obrir el debat, la reflexió i la formació per tal de potenciar el cooperativisme i altres formes d’economia social i solidària.

QUÈ NECESSITEM

Seguint l'esperit de debat, reflexió i formació de les jornades, volem editar un llibre que reculli les ponències, entrevistes, textos... Per això necessitem recaptar 300€.

ELS NOSTRES OBJECTIUS

  • Configurar una variada i completa programació de difusió i formació.
  • Dur a terme tallers de formació, assessorament i tutel·latge de projectes cooperatius embrionaris.
  • Difondre models de creació d’empreses ètiques i d’economia solidària.
  • Servir de punt de trobada i difusió per cooperatives locals de diferents sectors ja existents.
  • Afavorir la relació i configuració de xarxes locals d’economia social.
  • Difondre nous models i projectes de finances ètiques (Coop57).
  • Edició de materials editorials de suport i difusió de projectes d’economia solidària.
  • Realitzar les primeres Jornades sobre Cooperativisme al País Valencià en aquest any assenyalat.

En aquest enllaç podeu trobar la programació completa de les Jornades:
http://wiki.casalpopularcs.org/JornadesCooperativisme/Programa

Respecte al finançament de les Jornades tenim els següents principis per a la nostra total transparència:

  • Les persones que organitzen les jornades ho fan sense ànim de lucre.
  • Les persones que participen a les xerrades, tallers o presentacions ho fan també sense ànim de lucre. Els diners que es marquen per aquestes corresponen només a despeses de viatges i dietes.
  • Les persones encarregades del disseny de materials i el wiki, així com les participants a les entrevistes i continguts del llibre, ho fan també desinteressadament.
  • Els sopars per les persones participants seran fet per un grup de cuina de persones aturades, que treballaran només amb productes ecològics i d’àmbit local.
  • El merxandatge es farà a través d’una empresa cooperativa (La Ciutat Invisible Coop). - L’espai del Casal Popular de Castelló és cedit de forma gratuïta per les jornades.
  • Els materials editats eixiran sota llicències no restrictives de Creative Commons per afavorir al màxim la seua difusió. De la mateixa manera, els materials editats tindràn un preu reduit al màxim per tal que siguen el més accessible possible per les persones interessades.

Per ampliar més informació recomanem visitar: http://coop.casalpopularcs.org

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

3 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Jordi

    Jordi

    casi 12 años

    Bones, Pedro,

    Motes gràcies per la informació i per la ràpida resposta.

    Doncs millor espere a què estiga fet el llibre.

    Salut!

  • Pedro Bengoa

    Pedro Bengoa
    Autor/a

    casi 12 años

    Hola Jordi,

    gràcies per l'interès i disculpa'ns. La idea és repartir-vos els regals quan tinguem publicat el llibre, el qual encara està en procés i és un dels regals que oferíem amb l'aportació de 15 euros.

    Clar, si vols podem enviar-te els altres regals, ja que com hauràs comprovat a aquest pas quan repartim el Calendari 2012 del Casal Popular de Castelló i de l'assemblea local del 15M i la bossa de tela de les jornades, ja quasi estarem al 2013!.

    Si tant tardem sols ens quedarà disculpar-nos i oferir un altra recompensa, com ara un calendari del 2013!

    Ja ens dius que prefereixes. Esperar a la publicació del llibre, el qual encara està en procés i tot apunta a que s'endarrerirà més temps, o que t'enviem ja els altres regals.

    Gràcies per l'interès!!

  • Jordi

    Jordi

    casi 12 años

    Bones

    Vaig col·laborar amb el projecte de les jornades de Cooperativisme, que va acabar fa quasi 2 messos, i no sé res de vosaltres ni de les recompenses. Com va la cosa?

    Salut!

#03 / Seguim treballant

Salut,

el motiu d'aquesta entrada és per pregar-vos paciència, sobretot als mecenes que heu col·laborat mitjançant el Verkami en el projecte de les Jornades.

Aquestes ja han finalitzat i la valoració que hem fet des del Casal ha estat molt positiva, per la gent que hem conegut, per la gent que ha assistit, pel creixement de contactes i l'afermament de la xarxa local cooperativa i autogestionària, pels reptes que han obert a nivell de centre social, etc. Però, seguim arrossegant la publicació del llibre.

Aquest fet provoca la tardança en repartir-vos les recompenses, ja que entre elles està el promès llibre, principal projecte per al que han anat destinats els vostres diners. Per això us demanem paciència i si teniu qualsevol dubte, crítica,si voleu rebre ja les altres recompenses (una d'elles és un calendari del 2012, el qual a aquest pas canviarem pel calendari del 2013 o algun altre regal!!) o teniu qualsevol altre suggeriment us poseu en contacte amb nosaltres.

Cordialment,

leer más

#02 / Gràcies a tots i totes. Ho hem aconseguit!

Estimats col.laboradors,

Estimades col.laboradores,

Des del col.lectiu de persones que hem organitzat les Jornades de Cooperativisme i Economia Solidaria al Casal Popular de Castelló de la Plana, volem agrair-vos la vostra aportació al finançament de l'edició del llibre que recollirà diferents aportacions realitzades durant les jornades.

Per nosaltres ha segut una alegria haver aconseguit finalitzar el procès de recaptació d'aportacions econòmiques a través del projecte VERKAMI. Gracies a la vostra resposta, hem assolit sense problemes l'objectiu que ens marcàvem, i que farà possible l'edició del llibre i la finalització amb èxit de les jornades.

Aprofitem per informar-vos que les jornades estan sent molt profitoses per difondre els valors de l'economia solidaria i el cooperativisme, que estem contribuint a difondre projectes cooperatius i transformadors a les terres castellonenques, i que volem seguir treballant en aquest sentit en un futur.

leer más

#01 / Per l'edició d'un llibre

Entre les certeses que ens han impulsat a organitzar les I Jornades de Cooperativisme i Economia Solidària hi ha una que ens recargola l'activitat dins els moviments socials just en aquest temps de canvi de cicle. Raúl Zibechi al seu llibre "Política y miseria" la sintetitza molt bé: el capitalisme durarà el temps que els d'abaix tardem en cercar alternatives sostenibles o aquest siga capaç de reinventar-se. I al Casal Popular, amb aquestes Jornades, en això estem: coneixent, aprenent, teixint, qüestionant com posem en marxa aquestes alternatives per foragitar les relacions capitalistes de les nostres vides.

Dins del treball per difondre aquestes experiències pràctiques, tangibles, d'autoorganització autònoma, anem a publicar un llibre per facilitar la reflexió i seguir estenent més enllà dels nostres cercles que un altre món és possible i ja hi ha qui l'està construint. Per això són els 300 euros que ens falten, i per això demanem el teu suport.

leer más

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies