❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Llum i fosca

La meua activitat artística principal és la música, però durant un temps també em vaig endinsar en la poesia. Ara em proposo donar forma aquells versos i publicar-los en forma de llibre il·lustrat.

Rubén Besora

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
42
Aportaciones
1.020€
De 1.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Amics!

Alguns de vosaltres ja sabeu les meues activitats artístiques com a músic, però potser no coneixeu tant la meua etapa poètica. Són poemes escrits ja fa algun temps, en un moment vital ple d'experiències i pensaments espirituals de joventut que vaig plasmar en vers. Són efímers esclats poètics que vibren per un instant i s'esvaeixen tot seguit amb un deixant de reflexió.

Després de mantenir un munt d'anys aquest "petit tresor" colgat al fons d'un calaix, m'he decidit finalment a compartir amb tots vosaltres aquests poemes que tants neguits, emocions, plors i somriures han fixat en uns fulls de paper, ja esgrogueïts pel pas del temps, però que ben segur faran olor de nou publicats en format de llibre.

Com que a casa som una família d'artistes, el llibre estarà il·lustrat amb aquarel·les de la meua germana Eugènia Besora, pintora i joiera.

L'amic Jordi Prenafeta tindrà cura de l'edició del poemari, i l'Ester Gasol s'encarregarà del disseny de la coberta i de l'interior del llibre.

I vull compartir també amb vosaltres l'emocionant procés de treure la pols a aquest recull de versos i corregir-lo, editar-lo, imprimir-lo i relligar-lo per convertir-lo en un llibre de poemes. Vull reunir en aquest projecte el meu esforç artístic i el vostre suport per finançar col·lectivament l'edició, i vull que el llibre reculli la vostra participació i poder-vos-en obsequiar un exemplar, acompanyat si voleu d'un manuscrit d'un poema meu signat, o un mini-CD amb peces de piano meves...

Estic segur que m'ajudareu en aquest projecte que tant m'il·lusiona, i que la vostra implicació li donarà un sentit encara més especial.

Moltes gràcies a tots i totes per endavant!

A què destinarem les vostres aportacions

Les vostres aportacions serviran per poder pagar les despeses d'edició, impressió, enquadernació, correcció i de disseny gràfic.

Calendari previst

Les recompenses us les podria donar entre 15 dies i un mes, que seria el temps que tardaria entre que s'ha imprimit i us el faig arribar a casa o allà on vulgueu..

+ Info

Cançons Soundcloud
Cançons Myspace
Facebook

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

#01 / Moltes gràcies a tothom per participar!!

Ja hem aconseguit l'objectiu!

Ara toca tenir una mica de paciència, ja que s'ha de fer l'edició del llibre i preparar tots els enviaments. Bé, alguns us els podré donar en mà, eh?

Moltes gràcies a tots! Això fa molta il·lusió!!

Rubén.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies