❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

Discover the 10 most exciting projects of 2019!

Llum i fosca

La meua activitat artística principal és la música, però durant un temps també em vaig endinsar en la poesia. Ara em proposo donar forma aquells versos i publicar-los en forma de llibre il·lustrat.

Rubén Besora

A project of

Category

Created in

0
seconds
42
Patron
1.020€
From 1.000€
Contribute to the project

Amics!

Alguns de vosaltres ja sabeu les meues activitats artístiques com a músic, però potser no coneixeu tant la meua etapa poètica. Són poemes escrits ja fa algun temps, en un moment vital ple d'experiències i pensaments espirituals de joventut que vaig plasmar en vers. Són efímers esclats poètics que vibren per un instant i s'esvaeixen tot seguit amb un deixant de reflexió.

Després de mantenir un munt d'anys aquest "petit tresor" colgat al fons d'un calaix, m'he decidit finalment a compartir amb tots vosaltres aquests poemes que tants neguits, emocions, plors i somriures han fixat en uns fulls de paper, ja esgrogueïts pel pas del temps, però que ben segur faran olor de nou publicats en format de llibre.

Com que a casa som una família d'artistes, el llibre estarà il·lustrat amb aquarel·les de la meua germana Eugènia Besora, pintora i joiera.

L'amic Jordi Prenafeta tindrà cura de l'edició del poemari, i l'Ester Gasol s'encarregarà del disseny de la coberta i de l'interior del llibre.

I vull compartir també amb vosaltres l'emocionant procés de treure la pols a aquest recull de versos i corregir-lo, editar-lo, imprimir-lo i relligar-lo per convertir-lo en un llibre de poemes. Vull reunir en aquest projecte el meu esforç artístic i el vostre suport per finançar col·lectivament l'edició, i vull que el llibre reculli la vostra participació i poder-vos-en obsequiar un exemplar, acompanyat si voleu d'un manuscrit d'un poema meu signat, o un mini-CD amb peces de piano meves...

Estic segur que m'ajudareu en aquest projecte que tant m'il·lusiona, i que la vostra implicació li donarà un sentit encara més especial.

Moltes gràcies a tots i totes per endavant!

A què destinarem les vostres aportacions

Les vostres aportacions serviran per poder pagar les despeses d'edició, impressió, enquadernació, correcció i de disseny gràfic.

Calendari previst

Les recompenses us les podria donar entre 15 dies i un mes, que seria el temps que tardaria entre que s'ha imprimit i us el faig arribar a casa o allà on vulgueu..

+ Info

Cançons Soundcloud
Cançons Myspace
Facebook

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

0 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

#01 / Moltes gràcies a tothom per participar!!

Ja hem aconseguit l'objectiu!

Ara toca tenir una mica de paciència, ja que s'ha de fer l'edició del llibre i preparar tots els enviaments. Bé, alguns us els podré donar en mà, eh?

Moltes gràcies a tots! Això fa molta il·lusió!!

Rubén.

15€
13 backers

Un exemplar del llibre
+ Una menció.

20€
11 backers

Un exemplar del llibre
+ Un manuscrit signat per l'autor
+ Una menció.

30€
2 backers

Dos exemplars, un d'ells embolicat per regal
+ Una menció.

30€
3 backers

Un exemplar del llibre
+ Un mini-CD amb quatre cançons originals per a piano
+ Una menció.

35€
3 backers

Dos exemplars, un embolicat per regal
+ Un manuscrit signat per l'autor
+ Una menció.

35€
10 backers

Un exemplar del llibre
+ Un mini-CD amb quatre cançons originals per a piano
+ Un manuscrit signat per l'autor
+ Una menció.

Cookies help us to offer you the best experience. Settings