❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

SENDES SALVATGES - Nou disc d'Inèrcia

Necessitem la vostra ajuda per fer realitat aquest nou somni. "Sendes salvatges" serà el nostre segon disc que ha estat enregistrat als estudis RPM de València. Voleu formar part d'Inèrcia?

Inèrcia

Un proyecto de

Categoría

0
segundos
148
Aportaciones
2.992€
De 2.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Sendes Salvatges és el nostre segon treball discogràfic. Després de més de dos anys presentant No és cap simulacre als escenaris, ha arribat l'hora de tornar als estudis RPM per materialitzar tot l'esforç en forma de 10 cançons. Aquesta vegada hem contat, a més, amb la producció de Mark Dasousa.

Amb aquest nou àlbum hem tractat de reflectir el canvi social i polític que hem viscut durant el procés de composició. Un canvi històric que ens obri nous camins inexplorats que hem d'afrontar amb valentia i esperança però també amb molt de sentit crític i un punt d'incertesa. A més, també fa referència a la nostra evolució com a grup. Encara que hem mantingut l'essència, hem explorat noves influències i recursos, derivant en un resultat final que ens ha sorprès fins i tot a nosaltres mateixos.

Per acabar d'arrodonir aquest projecte hem contat amb l'impecable treball de l'estudi creatiu Münster Studio, que ha sabut plasmar a la perfecció les nostres idees en forma d'il·lustracions.

MAKING OF "SENDES SALVATGES"

A què destinarem les vostres aportacions

Totes les aportacions rebudes seran destinades a cobrir una part de les despeses totals d’aquest projecte. El cost total del disc és d’aproximadament 9.000 euros:

  • Enregistrament i producció: 5000 euros

  • Edició física i digital: 1500 euros

  • Disseny gràfic, material audiovisual i promoció: 2500 euros

Com podeu observar, la quantitat que vos demanem no és ni de bon tros, equivalent al total que necessitem. Pensem que és lògic que el principal esforç econòmic siga nostre, tot i així, junts serà molt més fàcil.

Què obtindreu a canvi?

A canvi de les vostres aportacions, a més d'ajudar a fer possible el nostre segon disc, rebreu les diferents recompenses que podeu trobar a la dreta, algunes d'elles recompenses especials i exclusives, com descarregues anticipades o concerts privats.

Podreu obtenir les vostres recompenses en qualsevol dels nostres concerts, que farem públics a poc a poc... En cas de no poder anar-hi, rebríeu les recompenses per correu el més aviat possible, posant-vos en contacte amb nosaltres a [email protected]

Pel que fa a les recompenses que inclouen un concert acústic o elèctric, abans de seleccionar-les, consulteu condicions amb nosaltres al correu electrònic: [email protected]

Calendari previst

A principis d’octubre veurà la llum el primer avançament del disc en format audiovisual, i a finals del mateix mes eixirà el disc sencer en format físic i digital.

A més a més, estem tancant la gira de presentació de Sendes Salvatges, la qual inclourà concerts als diferents punts del País Valencià abans de que acabe l'any, on presentarem el nou treball íntegrament.

Formeu part d’Inèrcia!

Volem afegir que Inèrcia creu en la cultura compartida i lliure i en les diferents plataformes de distribució. Per això pensem que el micromecentage suposa una forma de fer possible projectes col·laboratius com aquest en el que vosaltres sou també protagonistes. Gràcies!!!

Ens podeu seguir a:

Facebook
Twitter
YouTube
Pàgina Web

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

6 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Inèrcia

    Inèrcia
    Autor/a

    más de 8 años

    Per mail millor a: [email protected]

    Gràcies.

  • herberet

    herberet

    más de 8 años

    La talla de la samarreta vos l'hem de dir per mail o hi ha algun formulari per omplir?

    Gràcies!

  • Inèrcia

    Inèrcia
    Autor/a

    más de 8 años

    En primer lloc donar-te les gràcies!!

    Una volta acabe el Verkami, ens posarem en contacte amb vosaltres per correu electrònic. En principi, l'entrega de les recompenses les farem en qualsevol dels nostres concerts però en el cas que no pugues vindre a cap d'ells, te'l farem arribar a la direcció que ens digues de forma totalment gratuïta.

    Una abraçada!!

  • Emili

    Emili

    más de 8 años

    Els Cds son amb enviament inclòs? Si no es així, com podrem obtenir-lo?

    Gràcies i enhorabona! Segur que ho aconseguiu!

  • Inèrcia

    Inèrcia
    Autor/a

    más de 8 años

    No. Te'l farem arribar en un enllaç al teu correu, una volta acabe el Verkami i pressupost abans que el disc isca a la llum. Gràcies.

  • Adrian Gandia

    Adrian Gandia

    más de 8 años

    la descarrega digital anticipada encara no es pot descarregar?

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies