❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

La Veu de Benicarló: 20 anys, 100 còmics.

Llibre amb els 100 millors còmics publicats en "La Veu de Benicarló", acompanyats de 100 portades de la revista. 20 anys d'història de Benicarló des del punt de vista satíric dels còmics de Xavi Burriel.

La Feram

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
76
Aportaciones
2.225€
De 2.200€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Des de l’any 1995, l’Associació Cultural La Feram de Benicarló edita el setmanari La Veu de Benicarló. Setmanari d’Informació General i Cultural, integrament en valencià, dedicat a la nostra ciutat i en alguns aspectes a la comarca de Baix Maestrat, a la qual pertany Benicarló.

Una de les seccions més esperades i llegides pels nostres lectors és el còmic de Xavi Burriel, on l’autor satiritza sobre la vida social, política i cultural de Benicarló. Encara que ara el còmic s’edita quinzenalment, va començar com a una secció setmanal i avui en dia Xavi ha publicat més de 650 còmics en els 1000 números editats de La Veu.

En el marc del vintè aniversari del setmanari hem decidit editar un llibre amb els 100 millors còmics publicats en La Veu acompanyats amb 100 portades de la revista i un resum de la notícia o els fets que van inspirar cada còmic en concret.

D’aquesta manera pretenem fer un resum dels darrers 20 anys de la història de Benicarló passant pel prisma crític i satíric del còmic.

A què destinarem les vostres aportacions

Les aportacions dels mecenes es destinaran a l'edició del llibre, tant maquetació com impresió i distribució.

Calendari previst

El calendari és els següent.

• Durant el mes d'octubre publicitar i posar en marxa el Verkami.

• A principis de novembre tancar el verkami si hem aconseguit l'objectiu, aleshores editarem i imprimirem el llibre.

• A principis de desembre començarem a enviar les recompenses, que esperem les tinguen els mecenes sobre el pont de la Constitució.

+ Info

La veu de Benicarló

Facebook.com/laveudebenicarlo

Facebook.com/laveudebenicarlo20anys100comics

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Volver a todas las actualizaciones

#08 / El making of del còmic

El llibre "La Veu de Benicarló, 20 anys en 100 còmics" també inclou un "making of" de com dibuixa els seus còmics en Xavi Burriel. Ací teniu un petit tast.

I no vos oblideu d'animar cosins, germans, tiets i tietes, iaios i iaies, etc... a participar en el Verkami del llibre. Que queda poc temps!

http://www.verkami.com/projects/12900-la-veu-de-benicarlo-20-anys-100-comics/

E

0 comentarios

Inicia sesión o Regístrate para comentar esta entrada.

#09 / EL LLIBRE JA ÉS UNA REALITAT

El passat divendres dia 18 de desembre vam fer la presentació del llibre "La Veu de Benicarló, 20 anys en 100 còmics". Gràcies una vegada més a tots els que vareu participar en el VERKAMI i vareu fer possible que aquest somni es fera realitat.

Tots el mecenes podeu passar a partir del dilluns dia 21 de desembre per la llibreria Grèvol (c/ Sant Blai 2, Benicarló) i recollir les vostres recompenses. Els que no pogueu passar heu d'enviar un correu donant la vostra direcció de correu per poder rebre el llibre.

#02 / PORTADES PER AL RECORD

Si participeu en el VERKAMI de La Veu de Benicarló vos emportareu un llibre amb 100 portades i 100 còmics de la revista. Testimonis únics dels darrers 20 anys de la història de Benicarlo.

Ací vos deixem dos portades de mostra:

#01 / LA LOTERIA DE LA VEU SEMPRE TOCA

Segur que esteu farts de gastar-vos dinerets en la loteria i que no vos toque res. Si vos gasteu 20 eurets en el Verkami de La Veu de Benicarló vos toca un llibre la mar de xulo, amb els millors còmics i les millors portades del darrers 20 anys. Tot un luxe!!!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies